Відгуки покупців про Форма зі знімними краями Tefal DeliBake 19 см (J1641174)
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 23. Колір: Червоний
Чудова форма хто любить пекти це саме то
- Переваги:
- Зручно
- Недоліки:
- Руслана Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 23. Колір: Червоний
Дуже гарна форма, нічого не прилипає, не витікає, користувалася вперше сьогодні. Дуже задоволена, надіюсь буде служити довго
Завжди довіряю фірмі тефаль
Рекомендую!- Переваги:
- Зручна, якісна
- Недоліки:
- Не має
Після 3х використань форма погнулась і почала сильно протікати:(((
Представник брендуДоброго дня, Ірино.
Дякуємо за зворотний зв’язок.
Нам дуже шкода, що виникла така неприємна ситуація.
Описана ситуація є нетиповою для цієї моделі.
Якщо не було механічних ушкоджень та термошоку, а експлуатація здійснювалася з дотриманням інструкції користувача, для проведення експертизи Ви можете звернутися до магазину, в якому здійснювалася покупка.
- НадеждаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 23. Колір: Червоний
Форма качественная, ничего не прилипает даже без смазывания. Бортик полезен, страхует при выпечке из жидкого теста от лёгкого вытекания. Но если тесто совсем как вода, не поможет (стоит учитывать и выбирать неразъёмные формы для такого). Киш или бисквит печётся без проблем. Рекомендую.
- Дмитро Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 19. Колір: Червоний
Всё прилипает,как не смазывай…
Представник брендуДоброго дня, Дмитре.
Дякуємо за зворотний зв’язок.
Щоб випічка легше виймалась, рекомендуємо діставати її після повного охолодження та за потреби обережно відокремлювати краї силіконовою або дерев’яною лопаткою. Перед використанням бажано злегка змастити дно й стінки форми та присипати борошном або сухарями. Для збереження антипригарних властивостей уникайте очищення абразивними засобами та використання гострих аксесуарів, а мити форму слід тільки після повного охолодження.
Сподіваємося, ці поради допоможуть зробити користування формою максимально зручним і приємним.
- виктория к***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 23. Колір: Червоний
Чудова форма для запікання
- Недоліки:
- Інна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 27. Колір: Червоний
Мені подобається
Зручна,гарна.
- Анатолій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 19. Колір: Червоний
гарна естетична форма
- Людмила М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 23. Колір: Червоний
Просто "СУПЕР."
- Момот Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 27. Колір: Червоний
Прийшла з браком.... десь була затиснена. На розетці при огляді не дозволяли розривати папір етикетки а от під ним і був брак
Представник брендуДоброго дня, Юрію.
Дякуємо за покупку та зворотний зв'язок.
Нам дуже шкода, що виникла подібна неприємна ситуація.
Картонне пакування форми DeliBake можна акуратно розігнути та зняти з виробу без розривання, що дає можливість оглянути форму під час отримання. Для розв’язання питання щодо виявленого дефекту наразі Ви можете звернутися до "Чату з Rozetka" на головній сторінці сайту або безпосередньо до представників магазину в пунктах самовивозу.
Сподіваємося, що з наступним замовленням Ви зможете повною мірою оцінити всі переваги цієї моделі.
- Олена Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 23. Колір: Червоний
Форма дуже гарна. Ще не користувалася
- Недоліки:
- Олеся Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 19. Колір: Червоний
Просто супер!
- Олеся Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 27. Колір: Червоний
Просто супер
- Віталія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 19. Колір: Червоний
Дякую дуже гарна.
- Володимир Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 23. Колір: Червоний
Дружина дуже задоволена!! Воно того варте!
- Тесцова Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 19. Колір: Червоний
Гарна форма !!
- Людмила Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 23. Колір: Червоний
Я дуже задоволена! Форма чудової якості!
- Олексій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 19. Колір: Червоний
Доставили швидко.
Товар відповідав заявленому.
Спробував шарлотку форма вийшла гарна не пригоріли бока та дно.- Переваги:
- Тісто не витікало, гарна та зручна форма.
- Недоліки:
- Хочеться готувати ще
- Вікторія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 19. Колір: Червоний
Просто супер)))
- Валентина Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 23. Колір: Червоний
Ця форма зручна та якісна
- Наталія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 27. Колір: Червоний
Зовні форма виглядає бездоганно. Ще не встигла нічого спекти в ній, але сподіваюсь, що у використанні вона не розчарує. Виготовлена акуратно, доїхала до мене у ідеальному стані. Я дуже задоволена покупкою. Дякую Розетці за якісний товар за прийнятну ціну!
- Переваги:
- Недоліки:
- Поки не виявила
- Ларіна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 27. Колір: Червоний
Найкраща форма для випікання
- Дмитро П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 23. Колір: Червоний
Добра форма.Все ок.
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 23. Колір: Червоний
Форма дуже сподобалась!
- Маргарита С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 23. Колір: Червоний
Форма зручна, гарна, і зручна у використанні! Це вже друга форма яку я купую, тільки інший діаметр. Рекомендую!
- Переваги:
- В порівнянні з іншими роз'ємними формами, зручніше з'єднання борта і дна. Також нічого не пригорає, і гарна))))
- Недоліки:
- Не виявила.
- Надежда Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 19. Колір: Червоний
Очень удобная посуда. За счёт бортиков и не густое тесто не вытекает. Ничего не пристает к внутренней поверхности.
- Переваги:
- Удобство
- Недоліки:
- Нет. Разве что цена.
- Лариса Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 19. Колір: Червоний
Дякую виробникам за якісний товар, а Розетці за безкоштовну доставку.
- Переваги:
- Форма невеличка, на бісквіт на 4 яйця. Саме така мені і потрібна.
- Недоліки:
- Не побачила, бісквіт гарно піднявся і вийшов з формию
- Оксана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 19. Колір: Червоний
Дуже гарна форма, добре випікається і не витікає тісто. Випікала бісквіт, то без проблем
- Переваги:
- Тісто не пристає до форми і не витіканя
- Недоліки:
- Анастасія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 23. Колір: Червоний
Повністю задоволена покупкою. Форма якісна та естетична.
- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 19. Колір: Червоний
Форма супер,задоволена,нічого ніде не пристає,не витікає,бісквіт піднявся відмінно,миється теж легко. Якісний товар.
- Ірина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 23. Колір: Червоний
Форма очень хорошая.Печь в ней одно удовольствие.
- Переваги:
- Легко печь
- Недоліки:
- Виктор И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 27. Колір: Червоний
Отличная форма,не затекает.
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 27. Колір: Червоний
Форма прийшла з деформованими бортами. Сподіваюся, на експлуатацію це не вплине
Представник брендуДоброго дня, Вікторія.
Дякуємо Вам за зворотний зв'язок.
Нам дуже шкода, що виникла подібна неприємна ситуація.
Ми рекомендуємо перевіряти товар одразу при отриманні.
Для розв’язання питання щодо виявленого дефекту Ви можете звернутися до "Чат з Rozetka" на головній сторінці сайту.
Також, Ви можете звернутися напряму до представників інтернет-магазина Rozetka у пунктах самовивозу.
Актуальну інформацію щодо точок видачі, які працюють, можна переглянути за наступним посиланням: посилання
- Лариса Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 27. Колір: Червоний
Формою для випікання дуже задоволена. Завдяки антипригарному покриттю випічка не прилипає, і страви легко виймати без пошкоджень
- Людмила Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 23. Колір: Червоний
Формочка великолепная.делала бисквит,пирог,даже небольшую пицу.все отлично.ничего не пригорело.спасибо Розетка!!!как всегда быстро и оперативно.
- Переваги:
- Сплошные.
- Недоліки:
- Их просто нет.