- Людмила СтепанівнаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Гарний набір. Вразив мене своєю якістю за таку ціну. Вони не тільки красиві на вигляд, але й надзвичайно функціональні. Легко миються, а їхнє покриття дозволяє готувати з мінімальною кількістю олії. Кришки щільно закриваються, що допомагає зберігати аромати. Рекомендую до придбання
- Переваги:
- Функціональні
- Недоліки:
- Важкі
- Ольга ЦимбалюкВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Цей набір посуду Tefal Ingenio просто мене закохує в себе, з кожним приготуванням. Завдяки знімним ручкам, я можу використовувати їх у духовці, це значно розширює можливості приготування страв. Додатково, кришки, що йдуть в комплекті, також приємно здивували, вони ідеально прилягають до посуду, виготовлені якісно, скло міцне. Якість покриття вражає, їжа не прилипала, а мити посуд то взагалі легка справа. Я рекомендую цей набір усім, хто любить готувати.
- Переваги:
- Знімні ручки, можна використовувати в духовці.
- Недоліки:
- Не знайшла.
- Христина ДонійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Я купила цей посуд нещодавно, і вже встигла протестувати їх у різних страв. Покриття дійсно якісне, немає навіть натяку на пригар, а також кожен посуд із набору дуже швидко та легко миється. Знімні ручки це чудова особливість, адже я можу безпосередньо ставити сковорідки в духовку для запікання. Запечений сир виходить ну просто надзвичайно смачним. Тепер приготування їжі стало набагато приємним ніж раніше, а це все завдяки якісному набору посуду
- Переваги:
- Покриття
- Мирончук ЕкатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Очень хотела данный набор посуды,но по факту он оказался неудобным и ужасного качества,крышки плохо прилягают к кастрюлям,силиконовая вставка впитывает все запахи и абсолютно ничем не отмывается,внутри поверхность поцарапалась просто от того , что в ней готовилось мясо с косточкой....снаружи тоже кастрюли царапаються собственной ручкой...в даной посуде нельзя хранить блюда с уислой составляющей (томат),о чем написано в инструкции,ручки можно использовать толькоидоя перемещения посуды ,то есть если вы жарите то ручку вы долдны снять это очень не удобно...очень жалею о покупке(
Доброго дня, Катерино.
Дякуємо за зворотний зв’язок.
Нам дуже шкода, що склалося таке загальне враження.
Можемо Вас запевнити, що всі матеріали, які використовуються у виготовленні нашого посуду, проходять безліч міжнародних перевірок і мають високий рівень якості.
Незначний люфт кришки на посуді зі знімною ручкою допустимий й на якість приготування страви він ніяк не впливає.
Для усунення запахів їжі спробуйте, будь ласка, замочити скляні кришки у воді з часточками подрібненого лимона. Як правило, такі прості заходи дієві.
З приводу появи подряпин з внутрішньої сторони можливо мається на увазі видимість потертості. Подряпинами можна вважати факт з помітним основним шаром металу. Незначні потертості є особливістю антипригарного покриття, які не впливають на функціонал посуду.
Знімна ручка розроблена таким чином, що її можна фіксувати велику кількість разів, на якість антипригарного покриття це ніяк не впливає.
Так, дійсно, для збереження антипригарних властивостей покриття ми не радимо зберігати готову їжу у посуді протягом тривалого часу (одного дня або довше), оскільки за низької температури солоні та соковиті продукти можуть окислюватися й тим самим спричинити його пошкодження.
Під час приготування їжі на варильній поверхні та запіканні у духовій шафі ми рекомендуємо від’єднувати знімну ручку від посуду.
Сподіваємося, що зовсім згодом Ви зможете повною мірою оцінити всі переваги цього набору посуду, а експлуатація буде максимально комфортною.
- Сергей ЧекменёвВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
все ок
- Переваги:
- супер
- Ольга НикитюкВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Рекомендую!
- Переваги:
- Дуже зручний! Забуваю, що є інший посуд))
- Недоліки:
- хотілось би ще кришку на саму велику сковорідку, а взагалі недоліків немає
- Представник бренду
Доброго дня, Ольго.
Дякуємо Вам за зворотний зв'язок.
Замовити скляну кришку Tefal Ingenio 28 см (L9846753) Ви можете за наступним посиланням: посилання
- Людмила БілозірВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Все, що мені треба для повсякденного приготування їжі, тут є. Антипригарне покриття кльове, манка на молоці більше не налипає на стінки і не пригорає до дна, а сам ковшик з набору легко миється. Тішить ще той факт, що кожен предмет (крім кришок і ручок) можна розміщувати в духовці та запікати все що заманеться.
- Переваги:
- Покриття
- Недоліки:
- Мало кришок у наборі
- Галина СобольВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Брала посуд на подарунок і трохи вагалася, бо думала що метал буде тонкий і легкий, але навіть не очікувала що самі сковорідки і всі інші предмети з набору будуть досить щільними. Я б сказала, що вони середньої товщини і не мега важкі, одним словом, добротні.
Замовлення прийшло швидко, все запаковане на совість, всі кришки цілі, жодних подряпин я не знайшла. Так що аж ні трохи не соромно його дарувати.- Переваги:
- Класна ідея для подарунку)
- Недоліки:
- Сковорідки можна було б зробити глибшими
- Жанна ГерасименкоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Обожнюю готувати, але чомусь останнім часом мені не щастить на сковороди, занадто швидко псуються і доводиться їх викидати на смітник. Почала шукати інші варіанти і тут попався цілий набір зі знімною ручкою, яким дуже зацікавилася, не дивлячись на ціну, яка трохи кусалася, все ж таки замовила.
Набір скомпонований досить вдало, є 2 сковорідки більшого і меншого діаметра, 2 ковшика по типу соусника (принаймні я його так називаю), сотейник, 3 скляні кришки і 2 знімні ручки.
Ковшики я використовую для приготування соусів, каші дітям на сніданок, інколи просто щоб відварити яйця чи сосиски, в сотейнику добре виходить м’ясний гуляш і макарони по флотськи (об’єм чудовий), а в сковорідках смажу все підряд і використовую їх замість форм для випічки. Радує якість, сподіваюся що прослужить довго.- Переваги:
- Все описала.
- Недоліки:
- Подивлюся скільки прослужить, потім допишу якщо що.
- Іван ПромськийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Без нарікань
- Євгеній ХрапськийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Поки не гативний, ще не використовували, подарував дружині 13.05.2024, сьогодні (14.05.2024) розпакували на одній пательні такий дефект, враження поки зіпсовані
- Експерт Rozetka
Доброго дня Євгеній.
Дякуємо за зворотний зв'язок.
Нам дуже шкода, що виникла така неприємна ситуація.
Для розв’язання питання щодо отримання набору посуду та одна сковорідка з дефектом, пропонуємо Вам звернутися до чат-бота на сайті через розділ "Зв’язатися з нами". - Євгеній Храпський
Товар повернув відправнику, обіцяли повернути кошти, чекаю результату. Замовив даний товар в іншому місці, не знаю чи мені так повезло, чи даний товар такої якості, на одній сковорідці царапина 15см. десь приблизно на покритті саме покриття якесь із плямами на всіх сковорідках ( порівнював із покриттям аналогічної фірми другої моделі, такого не було)... За такі гроші якість сумнівна...
- Софія АнтонюкВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Нещодавно купила чудовий великий набір Ingenio, мріяла вже декілька років). В наборі дуже необхідні невеликі ковшики, вони з антипригарним покриттям, тому дуже легко готувати всі страви з додаванням молока, нічого не прилипає і не пригорає і мити легко. Проєксперементувала його як форму для паски, результат фантастичний! Паска просто випала з нього! А ще не треба шукати чим дістати із духовки- пристебнув ручку і дістав! Не дарма так довго мріяла про Ingenio! Покриває всі потреби в приготуванні !
- Лілія ВасищеваВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Як на мене, це ідеальнийнабір посуду. По-перше, його багато, можна дуже швидко готувати. По-друге, він дуже компактно зберігається. По-третє, можна ставити в духовку. На Великдень пекла паски в ковшиках - красота. Задоволена і всім рекомендую.
- Аліна БезручкоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дуже хороший набір, брала у подарунок. Якісні сковороди та ковшики, зручні кришки. Іменинниця оцінила подарунок.
- Переваги:
- Гарний склад набору, ціна
- Недоліки:
- Сподіваюсь, прослужить довго
- Елена КозловскаяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дуже зручний,та єргономичний
- РусланВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Просто класний набір!!! Для кухні, те що треба!!!
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Цікавий набір, практичний і зручний. Добре, що в комплекті йдуть кришки і знімні ручки. Однозначно рекомендую!
- Переваги:
- Знімні ручки
- Олена ІгорівнаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Набір пригодиться для щоденного використання. Компактний, весь посуд не займає багато місця на кухні. Покупкою задоволена.
- Переваги:
- Компактний
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Давно придивлялась до цього набору, замовила і не пожаліла. Користуюсь майже щодня - тушкую, запікаю, смажу,- все швидко і смачно.
- Переваги:
- Наявність кришок
- Алексей СлободниченкоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Пока толко отличные впечатления: лёгкие, компактные, ничего никуда не пригорает и все везде помещается. Единственное чего не рискнул, так это мыть в посудомойке, по некоторым отзывам делать этого не стоит, и сам проверять не хочу.
- Ірина ВеличкоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Збулася давня мрія, я тепер маю такий посуд. Як же класно в ньому готувати, універсальність і практичність зашкалює. Запіканки роблю тільки у ньому, форми для випічки лежать без діла, завезу їх в село, нехай там служать.
- Переваги:
- Практичність
- Недоліки:
- Не помітила взагалі
- Олександр КлименкоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Замовляли друзям на весілля, посуд завжди буде доречним та практичним подарунком. Гарно упакували у подарунковий папір і вручили молодятам. Впевнені що їм сподобається.
- Переваги:
- Гарно зберігати, чудове покриття
- Раіса НаумчукВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Подарувала подруга на свято цей набір сковорідок, компактні для зберігання та гарне покриття, великий плюс що знімна ручка та не одна в комплекті, кришки також зручні та практичні в користування.
- Переваги:
- Гарне покриття, знімні ручки
- Анастасія ШаповалВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дуже цікавий набір для користування на кожен день. Як для тушкування, так і для смаження, маленькі каструльки саме то, для приготування всього. Гарне покриття та знімні ручки. Кришки силіконовим ободком, дуже зручні.
- Переваги:
- Все дуже зручне та практичне
- Людмила ЖибірВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Побачила такий набір на сайті, сподобалось те що можна зберігати склавши усе дуже компактно, а ще і кришки у комплекті. В мене плита склокерамічна, користуюсь з великим задоволення, цей набір також підходить і під інші плити, але не на індукцію.
- Переваги:
- Гарно зберігати, чудове покриття
- Наталия ПрисяжнюкВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Посудомийки в мене немає. Ручки зйомні пошкодились від мийочого засобу??? Яка сіль? Ви про що? А як їх мити? Чи їх потрібно покласти в сервант і передавати в спадок дітям? Недавно на ручці ще й тріщину помітила! Фото добавляю! От вам і БРЕНД!
- Переваги:
- Тільки розмір.
- Недоліки:
- Якість металу! Тріщини на пластику!
- Представник бренду
Доброго дня, Наталія.
Дякуємо за зворотний зв'язок.
Перепрошуємо за затримку з відповіддю.
На жаль, з технічних причин ми не мали змоги вчасно відповісти Вам.
Нам дуже шкода, що склалась така неприємна ситуація.
Можемо Вас запевнити, що всі матеріали, які використовуються у виготовленні нашої продукції, проходять безліч міжнародних перевірок і мають високий рівень якості.
На тривалість використання впливають багато факторів, один з яких правильність експлуатації.
Загалом ручка сковороди може пошкодитися внаслідок регулярного нагрівання й охолодження та у випадку якщо посуд розмішено на конфорці невідповідного діаметру сковороди.
Знімна ручка Tefal Ingenio передбачає очищення ручним способом під проточною водою з м'якою губкою, після миття аксесуар обов'язково потрібно висушити.
Якщо експлуатація відбувалася з дотриманням вищезазначених рекомендацій, для проведення експертизи Ви можете звернутися до магазину, в якому здійснювалася покупка.
- Наталия ПрисяжнюкВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Тефаль вже не той!
- Переваги:
- Зручні розміри.
- Недоліки:
- Ржавчина на ручках, користувалась всього пару раз! Мій шок в шоці!!! Повернути, напевне, вже не зможу?!Кришки 28 см дуже не вистачає. Докупити ще потрібно 769 грн!
- Представник бренду
Доброго дня, Наталія.
Дякуємо за зворотний зв’язок.
Перепрошуємо за затримку з відповіддю.
На жаль, з технічних причин не було можливості швидко відповісти Вам.
Нам дуже шкода, що склалося таке враження.
До комплекту постачання набору посуду Tefal Ingenio Easy Cook & Clean (L1539053) входять 3 скляні кришки діаметром 16 см, 20 см та 24 см.
Зверніть, будь ласка, увагу, що інформація щодо комплектації цього набору зазначена на сайті у розділі "Усе про товар".
У разі потреби, скляну кришку Tefal Ingenio 28 см (L9846753) до сковороди з діаметром 28 см можна придбати окремо.
Плями іржі (що на фото) як правило, можуть бути викликані вологою на поверхні, пошкодженій сіллю.
Знімна ручка Tefal Ingenio передбачає очищення ручним способом та не призначена для миття в посудомийній машині.
Після кожного миття знімної ручки важливо витирати її насухо.
Якщо при експлуатації не було порушень, для проведення експертизи Ви можете звернутися до магазину, в якому здійснювалася покупка.
- Надежда ЦыганковаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Купила этот набор из-за наличия крышек, но как выяснилось крышка для большой сковороды в набор не входит, пришлось брать отдельно. Если внимательно прочитать характеристики, то это видно, конечно. Но читать надо внимательно) к самой посуде вопросов нет, всё замечательно)
- Вадим
А где брали крышку?
Доброго дня, Вадим.
Дякуємо за питання.
Скляну кришку Tefal Ingenio 28 см (L9846753) можна придбати за наступним посиланням: посилання
- Надежда ЦыганковаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Отличный наборчик))
- НатальяПродавець: Rozetka. Колір: Чорний
Очень довольна покупкой, качество отличное , удобный , подходит для духовки, для всех видов поверхностей , занимает минимально места, легко моется, рекомендую однозначно
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Не обнаружено