Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Набір сковорід Tefal Unlimited ON 20 і 26 см (G2599002)

Оцінка користувачів 4.4/5
на основі 84 відгуки
  • AI аналіз відгуків
    64 відгуки:  77% позитивних, 12% нейтральних, 11% негативних
    Клієнти в цілому залишають позитивні враження від набору сковорідок Tefal Unlimited ON (G2599002), відзначаючи якість покриття, функціональність, зручність у використанні та привабливий вигляд. Основними перевагами називають антипригарні властивості, рівномірний розподіл тепла, універсальність розмірів і довговічність. Разом з цим зустрічаються окремі зауваження щодо зношування покриття через 1–2 роки, дефектів упаковки, відмінностей у заявлених розмірах, окремих випадків браку й люфтів ручки.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Олена Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Якісні - рекомендуємо Дуже сподобалися! Вже більше 6 місяців використовую, а вони як нові. Інші за півроку-рік мусили міняти.
    Готувати в них — лише задоволення
    Коли миєш, за рахунок вигнутих бортів вода розбризкується — та до цього можна підлаштуватися.

Переваги:
    Легкі у догляді, зручні у використанні, гарні на вигляд.
  • Олег Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Якісні, не проблемні, сковорідки за свою ціну.

Переваги:
    Цікаве, досить стійке покриття.
  • Чувашкина П***

Добрий день
    На якість сковорідок нарікань нема, але їх приклеїли нижньою частиною до картону на клей. Мабуть це для того, щоб вони не їздили в коробці. Цей клей досить складно прибрати, це псує як саму сковорідку , так і плиту. Прохання переглянути спосіб пакування, фіксація товару може здійснюватись за допомогою бумаги або іншим доступним способом…

Доброго дня, Поліно.
      Дякуємо за звернення.
      Ми обов'язково врахуємо Ваші побажання при подальшому вдосконаленні пакування. Для видалення слідів клею можна застосувати невелику кількість олії: її варто нанести на поверхню, залишити на кілька хвилин і витерти м’якою губкою.
      Бажаємо приємного користування.

• Наталья
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Пользуюсь года полтора,мою руками,очень редко в посудомоечной машине на слабых градусах.Сковорода большего размера уже пригорает к ней еда,маленькая покрытие отличное.На днях заметила,что сковорода меньшая деформировалась,прогнулся бок,не представляю как вообще такое возможно,добавляю фото.По сути выдерживают полтора два года в щадящем режиме.Жарю очень редко в них,не думаю,что есть перегрев,тушу 80% и 20% яйца

Доброго дня, Наталіє.
      Дякуємо за звернення.
      Нам дуже шкода, що виникла подібна неприємна ситуація.
      Описана Вами ситуація не є типовою для даної моделі і як правило може бути спричинена внаслідок зовнішнього впливу, що є механічним ушкодженням. Однак оскільки віддалено неможливо з'ясувати причину деформації Вашої сковороди, для проведення експертизи пропонуємо Вам звернутися до магазину, в якому Ви її придбали.

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Чудові сковорідки, пів року - політ нормальний. Практично нічого не прилипає, легко миються.

• Олександр О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Замовив цей набір сковорідок (Tefal Unlimited ON 20 і 26 см (G2599002)), а отримав набір з розміром 22 та 28 см. по зовнішньому диаметру, хоча на коробці теж вказано розмір 20/26 ! І тепер не знаю як реагувати !?
    Наче і непогано, але я підбирав набір сковорідок під діаметр нагрівальної поверхні індукційної плити. І що тепер робити?
    № 842009473 від 17 лютого 2025.

Доброго дня, Олександре.
      Дякуємо за звернення.
      Перепрошуємо за затримку з відповіддю.
      На жаль, з технічних причин не було можливості швидко відповісти Вам.
      При виборі сковороди для індукційної плити важливо орієнтуватися саме на зовнішній діаметр її дна, що контактує з нагрівальною поверхнею плити, а не на зовнішній розмір борту. Внутрішній діаметр сковороди вказується по відстані між внутрішніми стінками по верхньому краю, тоді як загальний зовнішній діаметр борту може бути більшим.
      Для прикладу, у наборі Tefal Unlimited ON (G2599002) сковорода 20 см має зовнішній діаметр борту 22,5 см та зовнішній діаметр дна 15 см, а сковорода 26 см – зовнішній діаметр дна 20 см. Рекомендуємо виміряти діаметри конфорок Вашої плити та співставити їх із діаметрами дна сковорід. Якщо діаметр дна сковороди перевищує діаметр конфорок Вашої індукційної плити, для вирішення питання Ви можете звернутися до "Чату з Rozetka" на головній сторінці сайту..
      Ця серія стане чудовим вибором для приготування, адже сковороди Tefal Unlimited мають інноваційне титанове покриття Titanium Anti-Scratch 6X. Завдяки його винятковій міцності та стійкості до зношування, цей посуд стане надійним вибором для тривалого використання, дозволяючи готувати без ризику прилипання та зберігаючи високу якість навіть при активному щоденному користуванні. Завдяки цьому сковороди прослужать Вам довго, гарантуючи комфортне та надійне приготування страв день за днем.

• Олег

Кришку прислали Ardesto, добре що сковорідки хоть Tefal

Переваги:
    Відсутні
    Недоліки:
    Сервіс

Доброго дня, Олегу.
      Дякуємо за покупку та зворотний зв’язок.
      Нам дуже шкода, що виникла така неприємна ситуація. Ми рекомендуємо перевіряти товар одразу при отриманні.
      Для вирішення питання щодо отримання кришки, яка не відповідає замовленню, пропонуємо Вам звернутися до "Чату з Rozetka" на головній сторінці сайту.
      Сподіваємося, що надалі покупка буде приносити лише позитивні емоції.

• Олег Ф***

Все сподобалось.
    Супер.
    Тефаль є Тефаль.

• Олена С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Класний набір, користуюсь маленькою- супер!

Переваги:
    Гарний надійний набір
    Недоліки:
    Не виявила
  • Олександра Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Такий набір купую вдруге, і цього разу вже на подарунок для дуже близької подруги, яка любить готувати. Дякую за швидку доставку і чудовий сервіс!

Переваги:
    Якісний товар, відмінний сервіс магазину
    Недоліки:
    Якби була в комплекті ще на 28 см, було б взагалі ідеально, але на подарунок і так зійде)
  • Ярослав С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Сковорідки Tefal найкращі, і в цьому я переконався на власному досвіді. Служать довго, якість перевірена роками, ну і звісно ж безпека покриття понад усе!!!

Переваги:
    Міцне покриття, якість
    Недоліки:
    Не можна різати продукти в сковороді
  • Лілія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Маю сковорідку цієї серії, яка служить мені вже більше 2-х років, тому коли до дня Народження свекруха попросила подарувати їй нову сковорідку, вирішила купити набір, щоб була і маленька і велика. Впевнена що їй цей набір сподобається і буде так довго служити як і в мене

Переваги:
    Довговічність
    Недоліки:
    Трохи затримали доставку, але я замовила заздалегідь, тому встигаю подарувати
  • Владимир Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

На момент получения все Посмотрим, что будет при эксплуатации.

• Діана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Бабуся мені вселила з дитинства звичку смажити яйця до сніданку саме на вершковому маслі, так дійсно смачніше, тому менша сковорідка у мене експлуатується щоранку, а більша на щоденній основі для приготування всього іншого. Вибором задоволена на всі 100%

Переваги:
    Практичний набір
    Недоліки:
    Немає кришок у комплектації

Доброго дня, Діано.
      Дякуємо Вам за відгук та зворотний зв'язок.
      Набір сковорід Tefal Unlimited ON 20 і 26 см (G2599002) сумісний зі скляними кришками Tefal 20 см (28097312) та 26 см (28097612).
      У разі потреби, кришки можна придбати за наступними посиланнями:
      посилання
      посилання
      Бажаємо приємного користування.

• Катерина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Хочу поділитись своїм враженням про покупку чудового набору.
    Щось нове завжди тішить, ну а ще й коли смачні гомілки виходять, соковиті та засмажені, які не пристають, добре обжарюються, легко знімаються, то тільки й хочеться про нього розповідати. Покриття хорошої якості, дно міцне, об'єму вистачає.

Переваги:
    Все супер!
    Недоліки:
    Ну можливо трохи важкі, а так все влаштовує
  • Олена
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Придбали даний комплект сковорідок,та дуже задоволені отриманним результатом.
    Дуже зручні ,з якісних матеріалів.Товстостінне дно сковорідок, можна користуватися металевими предметами.Блюда дуже смачні,все рівномірно просмажує.Ще і вироблено у Франції.

Переваги:
    Можна користуватися металевими предметами
    Недоліки:
    Не знайшла
  • ДМИТРО
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Якість дуже зіпсувалась. Дно тонесеньке, при нагріванні його крутить в різні боки. Олія-масло розтікаються до країв і пустота всередині. Ручка почала хитатись, треба самому дотягувати викруткою. Ну і стійкість до подряпин - це брехня. Подряпини лишаються навіть від дерев'яних лопаток. Використовувати "тефлон" з подряпинами я б не радив. "Темні води" 2019р до перегляду про то.

Переваги:
    не знайшов
    Недоліки:
    вигинається поверхня при нагрівання, немає розрекламованої стійкості до подряпин

Доброго дня, Дмитре.
      Дякуємо за Ваш коментар.
      Дуже шкода, що склалося таке загальне враження.
      Можемо Вас запевнити, що всі матеріали, які використовуються у виготовленні нашої продукції, проходять безліч міжнародних перевірок і мають високий рівень якості. Вся продукція бренду Tefal підлягає обов'язковій сертифікації, відповідає всім вимогам і стандартам, запропонованим законодавством до матеріалів, що знаходяться в тісному контакті з їжею. Можемо Вас запевнити, що антипригарне покриття посуду Tefal не містить тефлон. Teflon є зареєстрованою торговою маркою великої хімічної компанії Chemours. Немає ніякого зв'язку між Chemours і Tefal.
      В основі антипригарного покриття закладений абсолютно безпечний та інертний полімер ПТФЕ, який не вступає у взаємодію з харчовими продуктами, водою, ні з мийними засобами при будь-якій температурі нагріву.
      Також хочемо звернути Вашу увагу, що бренд Tefal не використовує свинцю і кадмію при виробництві всього асортименту продукції, що дозволяє гарантувати повну безпеку всіх виробів для здоров'я.
      Ручка сковороди може розхитатися внаслідок перегрівання при приготуванні страв на високих температурах конфорки. В такому разі рекомендуємо акуратно підтягнути кріплення за допомогою відповідної викрутки. Під час приготування страви на газовій плиті. рекомендуємо розміщувати сковороду по центру варильної поверхні, розмір якої відповідає розміру сковороди, та слідкувати, щоб полум’я під час приготування не виходило за край сковороди. Для приготування страв достатньо слабкого або середнього вогню конфорки.
      Варто зазначити, що дно сковороди в холодному вигляді ніколи не буває рівним, навіть якщо це не помітно при первинному зовнішньому огляді. Воно злегка випукле у зворотну сторону.
      При нагріванні метал стає більш "еластичним" і утворюється випуклість всередину сковороди (через що олія і розтікається по краях). Ця випуклість дуже важлива, бо завдяки їй сковорода залишається безпечно стійкою на конфорці, особливо, якщо готувати на газовій варильній поверхні. При цьому ця випуклість не впливає на розподіл тепла і продукт буде готуватися рівномірно по всій поверхні.
      З приводу появи подряпин з внутрішньої сторони, можливо, мається на увазі видимі потертості. Подряпиною можна вважати ту, де видно основний шар алюмінію. Потертості це просто особливість покриття, на функціонал і якість вони ніяк не впливають. В такому випадку посудом все ще можна користуватися без жодних сумнівів. Для продовження терміну служби сковороди ми рекомендуємо при перемішуванні інгредієнтів використовувати аксесуари з пластику, дерева та силікону.
      Оскільки віддалено неможливо встановити причину та характер пошкодження покриття Вашої сковороди, для проведення експертизи Ви можете звернутися до магазину, в якому здійснювалася покупка.
      Якщо потрібна додаткова консультація щодо експлуатації посуду, Ви завжди можете звернутися до чату на офіційному сайті виробника. Оператор в онлайн-режимі проконсультує Вас та відповість на всі питання, а також надасть корисні поради, щоб Ваш посуд служив Вам довго та радував своєю якістю протягом багатьох років.
      Сподіваємося, що подальше користування посудом буде максимально комфортним для Вас.

• Микола Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Сковорідки відмінної якості. Готувати одне задоволення. Рекомендую!

Переваги:
    Якість!
  • Шелестенко В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Что делать в таком случае? Мы пользовались ею до полугода. Сначала какие-то резиночки со дна отходили, теперь и само дно. Готовили на 8 режиме из 9. Эта проблема у обоих сковородок

Переваги:
    Очень довольна этой сковородкой, равномерно жарит и не пригорает (индукционная плита)
    Недоліки:
    Отошло дно, готовили только на новой плите и мыли только в новой посудомойке (естественно сковорода была холодная прежде чем поставить в посудомойку, иначе бы она не расплавила). Техника BOSH (не какая то китайщина), но видно тефаль с BOSH не дружит

Доброго дня, Вікторія.
      Дякуємо Вам за зворотний зв'язок.
      Перепрошуємо за затримку з відповіддю, з технічних причин ми не мали змоги переглянути Ваш відгук раніше.
      Нам дуже шкода, що сталася така не приємна ситуація.
      Описана Вами ситуація може бути спричиненою термошоком, різкими перепадами температури, використанням інтенсивного режиму з високою температурою та агресивних миючих засобів під час миття сковороди в посудомийній машині, а також механічним пошкодженням.
      Для того, щоб подовжити термін служби сковороди з антипригарним покриттям, ми рекомендуємо мити посуд вручну з використанням м’якої губки.
      При очищенні у посудомийні машині необхідно використовувати Еко режим до 50 градусів та мийні засоби, до складу яких не входять абразивні компоненти.
      Щоразу після миття необхідно змащувати антипригарне покриття олією, а його залишки вбирати паперовим рушником.
      Оскільки віддалено неможливо з'ясувати обставини, що спричинили відшарування дна сковороди, для проведення експертизи Ви можете звернутися до магазину, в якому здійснювалася покупка.

• Шелестенко В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Что делать в таком случае? Мы пользовались ею до полугода

Доброго дня, Вікторія.
      Дякуємо Вам за зворотний зв'язок.
      Нам дуже шкода, що вийшла подібна неприємна ситуація.

• Марина О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Купила цей набір сестрі, тепер тільки вислуховую, який він прекрасний))) Готувати одне задоволення. А які в неї виходять гомілки, найсмачніші, мм.... Вони виправдовують всі її побажань, вже й пасту тільки в них готує. Тому як на подарунок, суперова річ!!!

Переваги:
    Заслуговує на 5 зірок
    Недоліки:
    Немає, від гарного враження сестра тепер не мовчить
  • Наталія П***

Прекрасний набір.
    Довго планували його купити, одразу звернули увагу на матеріал, хороший. Велика перевага, як на мене, це те що вона стійка до подряпин, можу навіть вилкою щось перевернути. Форми, скажу в них глибокі, вміщається все що завгодно.
    Сподіваємось на їх довготривалість.

Переваги:
    Хороший набір за свої кошти, матеріал відповідає якості.
    Недоліки:
    Не вистачає до комплекту кришок, купували окремо. Розуміли що купували.
  • Роман
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Покрытия хватило на 1 год, потом начало пригорать. Разочарован, Tefal уже не тот (

Переваги:
    Хорошее качество
    Недоліки:
    Недолговечны

Доброго дня, Роман.
      Дякуємо за Ваш коментар.
      Нам дуже шкода, що виникла подібна неприємна ситуація та склалося таке враження.
      Довговічність користування сковородою з антипригарним покриттям насамперед залежить від правильності користування та очищення.
      Починаючи з першого використання необхідно сковороду помити, витерти насухо, злегка прогріти й змастити олією. Після охолодження залишки олії увібрати паперовим рушником.
      Надалі важливо уникати перегріву сковороди без продукту (для цього і служить Thermo-Signal).
      Ми рекомендуємо уникати теплових ударів, які можуть спричинити деформацію сковороди та призвести до пошкодження покриття. Це означає, що необхідно розморозити продукти, перш ніж класти їх у розігріту сковороду або додавати у сковороду холодні продукти й потім починати розігрів.
      Рекомендується уникати різких перепадів температури, наприклад, мити сковороду відразу після нагрівання.
      Так само важливим параметром є очищення. Щоб продовжити термін служби сковороди з антипригарним покриттям, ми рекомендуємо лише ручне очищення у гарячій воді з використанням м’якої губки та гелю для миття посуду. Якщо ж сковорода очищається в посудомийній машині, важливо використовувати Еко режим та м'які мийні засоби, що не містять абразивних часточок і щоразу після миття поверхню покриття потрібно змащувати олією. В такому випадку сковорода служитиме багато років й зберігатиме антипригарні властивості покриття.
      Якщо вищезазначені рекомендації були дотримані, Ви можете звернутися до магазину, у якому здійснювалася покупка для проведення експертизи.

• Анна Б***

Чудова якість товару

Переваги:
    Дуже "круто" готувати на сковорідках!!!більше ніж задоволена)
  • Іван К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Користуюсь десь півроку, антипригарне покриття чудово працює. Еститочно і приємно тримати в руках. Прикольно шо видно коли сковорідка нагрілась.

Переваги:
    Чудово працюють
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Придбали даний комплект сковорідок для електроплити, та повністю задоволені отриманим результатом. Зручні та ергономічні сковорідки виконані з якісних матеріалів та приємні у використані. Їжа не пригорає, а сковорідка після легко миється.
    Сковорідки запаковані в досить велику картону коробку та добре зафіксовані всередині, прийшли ціленькі.

Будемо розглядати даний товар в майбутньому як варіант для чудового подарунку.

Переваги:
    Якісні, антипригарні, акційна ціна за набір
    Недоліки:
    Не врахували габарити пакування при самовивозі
  • Дроздов О***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Все добре, з початку були задоволені, але через 1 рік, та що побільше, зовсім стала непридатною. Ні чого не палив, все я завжди. Тепер вимушений купувати нову. Мала дотепер служить, нарікань немає.

Доброго дня, Олег.
      Дякуємо за Ваш коментар.
      Дійсно шкода, що сталася така неприємна ситуація з антипригарним покриттям Вашої сковороди.
      Можемо Вас запевнити, що всі матеріали, які використовуються у виготовленні нашого посуду, проходять безліч міжнародних перевірок і мають  високий рівень якості.
      Строк служби сковороди з антипригарним покриттям насамперед відрізнятиметься залежно від умов і частоти її експлуатації.
      Щоб подовжити строк служби антипригарних властивостей покриття, рекомендуємо уникати перегрівання порожньої сковороди. Для приготування страв достатньо слабкого або середнього вогню конфорки. Ми не радимо зберігати готову їжу у сковороді протягом тривалого часу (одного дня або довше).
      При стандартному використанні в домашніх умовах антипригарне покриття зношується вкрай рідко. Належне використання та відповідний догляд забезпечують довговічність посуду. У більшості випадків зношування антипригарного покриття викликане перегрівом, наявністю подряпин та очищенням у посудомийній машині при високих температурах з використанням абразивних мийних засобів.
      Якщо всі вищезазначені норми були дотримані, Ви можете звернутися до магазину, у якому здійснювалася покупка, для проведення експертизи.

• Владислав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Як не крути, а набором купувати вигідніше, тим паче якщо це на подарунок. Сковороди підходять для використання на всіх видах плит, включаючи індукційні, газові та електричні.

Переваги:
    Все ок
  • Лідія З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

У сковорідках Tefal знає толк вже не 1 десяток років. Пам'ятаю як я малою була і ці сковорідки повним ходом рекламували по телебаченню, тепер я маю власних дітей і не змінюю довіру цьому бренду, користуюся із задоволенням!

Переваги:
    Безпечне та міцне антипригарне покриття
    Недоліки:
    За роки користування не знайшла
  • Поліна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Сковорідки зачьотні! Металу не пошкодували, стінки щільні, дно подвійне, все як має бути. Ще й у Франції вироблено. Крутяк!

Переваги:
    Французька якість
  • Олена Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Мені дуже сподобався цей набір я користуюсь ним з задоволенням. Розміри саме те що потрібно для моєї сім'ї. Це мої два помічники на кухні.  Можу радити для придбання.

Переваги:
    Розміри та якість
    Недоліки:
    Все просто супер
  • Роман
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Розетка - браво. Завжди цінував ваш сервіс, але намагатись знову продати бракований товар, про який вам повідомили і навіть відгук залишили... це дно.

Переваги:
    Недоліки:
    брак

Доброго дня, Романе.
      Дякуємо за зворотний зв’язок.
      Перепрошуємо за затримку з відповіддю. На жаль, з технічних причин ми не мали змоги швидко відповісти Вам.
      Нам дуже шкода, що така неприємна ситуація трапилася повторно.
      Для розв’язання цього питання зверніться, будь ласка, до чат-бота на сайті через розділ "Зв’язатися з нами".
      Сподіваємося, що з наступним замовленням Ви зможете повною мірою оцінити всі переваги цього набору посуду.

• Валерія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Багато часу витратила на пошук зручних та якісних сковорідок на свою кухню, ці побачила на сайті, почитала відгуки та вирішила придбати, бо за таку ціну дві сковорідки це просто знахідка. Високі бортики, олії потрібно дуже мало. Користуюсь з задоволенням.

Переваги:
    Глибокі та якісне покриття
  • Володимир С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Придбав собі цей набір сковорідок, якісь та навіть покриттям дуже задоволений, індикатор нагріву це щось. Сковорідки тепер не перегріваю. Дуже зручні ручки.

Переваги:
    Гарне покриття та якість ручок
    Недоліки:
    Навіть не шукав
  • Лариса М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Придбала подарунок рідним, сподобались як якість та і ціна доступна, важкуваті підійдуть для усіх видів плит. Кришки вирішила замовити теж цього бренду. Дуже зручні ручки для тримання. Можу радити для придбання, оскільки наші рідні залишились дуже задоволені.

Переваги:
    Зручні розміри для різних страв
    Недоліки:
    Не зустріла
  • Сергей Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Вместо сковородок диаметром 20 и 26 см пришли сковороды 21.5 и 27.5 см...причем я сравниваю с моей старой тефалевской сковородой, она почти точно 26см...

Доброго дня, Сергію.
      Дякуємо за зворотний зв’язок.
      Перепрошуємо за затримку з відповіддю. На жаль, з технічних причин не було можливості швидко відповісти Вам.
      Нам дуже шкода, що виникла така неприємна ситуація.
      Для розв’язання питання щодо невідповідності діаметра сковорід з набору Tefal Unlimited ON 20 і 26 см (G2599002) зверніться, будь ласка, до чат-бота на сайті через розділ "Зв’язатися з нами".
      Сподіваємося, що з наступним замовленням Ви зможете повною мірою оцінити всі переваги цього посуду.