Відгуки покупців про Набір посуду Tefal Daily Cook 11 предметів (G713SB45)
- Вячеслав Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий із сірим
Дякую,усе сподобалось.
Мріяв про такій набір.
Завжди з вами.- Переваги:
- Ціна,виробник.
- Сергій Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий із сірим
Класний набір. Якість на висоті. Такий набір не соромно подарувати молодій родині
- Переваги:
- Все гуд
- Наталія Г***Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий із сірим
купила на офіційному сайті, посуд зіпсувався, мені відповіли що не гарантійний випадок, так як мовляв це через вашу воду , дивно звчайно, але нажаль без води я не можу готувати(вода не з під крану, а купуються очищенна), і можливо б я пішла жалітися на постачальника води, та чомусь з дешевими каструлями такого не відбувається і у сусідки з каструлями іншого виробника такого не відбувається. а тефаль фільтрує коментарі і не зважаючи на те що вважає це нормою, чомусь не хочу бачити такі відгуки на офіційному сайті
- Переваги:
- Недоліки:
- метал з якого зроблені каструлі дуже примхлвий, будете мати жахливі розводи червоно-синього кольору
Представник брендуДоброго дня, Наталія.
Дякуємо Вам за зворотний зв’язок
Ми отримали зворотний зв'язок від сервісного відділу, про те, що виявлені зміни на посуді пов’язані з умовами експлуатації та впливом мінерального складу води. У зв’язку з цим, даний випадок було віднесено до негарантійних, оскільки такі особливості не є виробничим дефектом, а виникають у процесі використання.
Посуд з нержавіючої сталі, особливо новий, може реагувати на перегрів та мінеральний склад води, навіть очищеної або бутильованої. Райдужні, червоно-сині розводи є типовою реакцією сталі на високі температури та мінерали й, на жаль, при регулярному перегріві можуть ставати стійкими.
Для запобігання подібним ситуаціям не рекомендується:
– перегрівати порожній посуд або використовувати максимальний вогонь без потреби;
– мити посуд одразу після приготування, поки він ще гарячий;
– зберігати їжу або рідину в посуді з нержавіючої сталі тривалий час.
Сподіваємося, що, дотримуючись цих рекомендацій, користування посудом буде для Вас комфортним і зручним, та він прослужить довгий час.
- Виталій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий із сірим
Все гарно зроблено.
- ВалерійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий із сірим
Неплохой набор.Сковородка великовата и толщина металла маловата.А так все хорошо.
Представник брендуДоброго дня, Валерій.
Дякуємо, що обрали набір посуду Tefal Daily Cook (G713SB45).
Хочемо зазначити що, сковорода з набору посуду виготовлена з високоякісної нержавіючої сталі та оснащена індукційною технологією, що надає ідеальну дифузію тепла та рівномірне приготування їжі день за днем завдяки товстій, удароміцній основі, яка запобігає деформації з плином часу.
Зверніть, будь ласка, увагу, що розмір сковороди зазначено на сайті у розділі "Характеристики".
Бажаємо приємного користування.
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий із сірим
Якщо була в комплекті ще кришка на пательню, то взагалі 10 з 10. А так прийшлось окремо докупати. А так набір класний, все що потрібно для приготування є в цьому наборі.
- Переваги:
- Був би чудовий подарунок як на мене. Все є для приготування різних страв.
- Недоліки:
- Було б гарно, якщо б була ще кришка на пательню.
Представник брендуДоброго дня, Тетяно.
Дякуємо за покупку та високу оцінку якості посуду бренду Tefal.
Перепрошуємо за затримку з відповіддю. На жаль, з технічних причин ми не мали змоги переглянути Ваш відгук раніше.
Асортимент посуду Tefal передбачає різні варіанти комплектацій, щоб кожен користувач міг обрати саме той набір, який найкраще відповідає його кулінарним звичкам і потребам. Часто сковорідки пропонуються без кришки, адже багато користувачів уже мають кришки відповідного діаметру вдома — це дозволяє уникнути повторення та оптимізувати вартість самого набору.
За потреби кришку до сковороди завжди можна придбати окремо серед оригінальних аксесуарів Tefal.
Бажаємо приємного користування та смачних страв.
- ОлександраВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий із сірим
Переїхали в іншу орендовану квартиру, а там з посудом не "весело", довелося швидко щось шукати на перший час і цей набір одразу приглянувася, підійшов за ціною і складом (нам з чоловіком надвох вистачає). Вже зварила супчик, компотик і насмажила купу відбивних
- Переваги:
- Склад комплекту, доступна ціна
- Недоліки:
- На сковорідку немає кришки
Представник брендуДоброго дня, Олександро.
Дякуємо Вам за відгук та зворотний зв'язок.
Сковорода з набору посуду Tefal Daily Cook (G713SB45) сумісна з кришкою Tefal 28 см (28097712).
У разі потреби скляної кришки Ви можете замовити за наступним посиланням: посилання
Бажаємо приємного користування.
- Шелест М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий із сірим
Симпатичний набір посуду, виглядає дуже гарно і чудово укомплектований, навіть такі дрібниці як половник, ложка, лопатка, вінчик і навіть виделка тут враховані, тож докуповувати їх окремо вже не потрібно. Подобається, що до стінок каструль і ковша нічого не пристає, щоб не готував, чи кашу, чи макарони. Сковорідка смажить рівномірно навіть з кількома краплинками олії, яєшня на ній ковзає без проблем та й захоплювати лопаткою дуже зручно, висоти бортиків достатньо
- Переваги:
- Описала
- Недоліки:
- Через високу ручку кришки доводиться піднімати полицю в холодильнику
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий із сірим
На річницю вирішили подарували батькам новий набір посуду, якому вони дуже зраділи, тому що готують завжди удвох. Дизайн сучасний, сковорідка міцна, з антипригарним покриттям, каструлі мають розмітку по літражу. Все є в комплекті, навіть вінчик, ополоник, шпатель та ще щось там. Запаковано все гарно, швидка доставка, все супер. Планую тепер собі зробити оновлення, оскільки ціна дуже приємна на нього і гріх не купити.
- Переваги:
- Мірна шкала, ергономічні ручки, різний об'єм, комплектація.
- Недоліки:
- Назрівають непередбачувані, але дуже приємні і практичні витрати)
- Світлана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий із сірим
Аж неочікувано приємно, настільки цей набір класний. По літражу є все, що необхідно для нашої сім'ї, і ціна не кусається, ми як раз зараз оновлюємо кухню. Все гарно зроблено, ручки прикручені міцно, добре тримаються
- Переваги:
- Поки все влаштовує, гарний та якісний набір
- Недоліки:
- Мало пройшло часу для остаточного висновку
- Юлія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий із сірим
Задоволена своїм вибором, ручки на каструльках та сковороді не нагріваються, зручні, ергономічні, тому тримати гарячий посуд безпечно. Всередині каструль і ковша є чітка мірна шкала і я точно знаю, скільки води потрібно налити для приготування однієї чи кількох порцій. Щиро рекомендую його всім!
- Переваги:
- Ручки не нагріваються, безпечно тримати
- Недоліки:
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий із сірим
Скофорода з набору порадувала, за неї якраз і 2 зірки.
Кастрюльки з набору - ручки відходять уже, на дні уже пішли "ржавчинки".- Переваги:
- Гарна сковорода
- Недоліки:
Представник брендуДоброго дня, Олександре.
Дякуємо за зворотний зв'язок.
Нам дуже шкода, що склалося таке загальне враження.
Можемо Вас запевнити, що всі матеріали, які використовуються у виготовленні нашого посуду проходять безліч міжнародних перевірок і мають високий рівень якості.
Бувають випадки, коли прояв плям не свідчить про заводський дефект. Подібний наліт свідчить про те, що Ви використовуєте воду, яка містить певну кількість солей, різноманітних мінералів та частинок, що впливають на загальну картину.
Спробуйте, будь ласка, видалити плями, використовуючи 8% білий оцет, для цього необхідно налити у посуд 0,5 л оцту та залишити принаймні на 1 годину (не нагрівати).
Також можна використовувати лимонну кислоту, закип'ятивши 0,5 л води, додати 25 г лимонної кислоти та залишити цей розчин на 15 хвилин, після чого ретельно сполоснути кілька разів й у разі потреби процедуру повторити.
Оскільки віддалено неможливо з’ясувати обставини, що спричинили відходження кріплень ручок каструль, для проведення експертизи Ви можете звернутися до магазину, в якому здійснювалася покупка.- Наталія Г***
а чому ж ви про ці солі не попереджаєте у себе на офіційному сайті, і на своєму сайті коментарі негативні не публікуєте ?
- Анна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий із сірим
Набір зручний у користуванні. Місткі каструлі, ручки не нагріваються. Сковорідка гарно смажить, зручна у користуванні
- Переваги:
- Гарний набір
- СвітланаПродавець: Rozetka. Колір: Сталевий із сірим
Чудовий набір, одною покупкою закрила всі свої потреби. Пів року користуюся, а посуд наче новий. Гарна якість сталі 18/10 і самого нейлону, який не змінює колір після посудомийки
- Переваги:
- Ціна, якість, комплектація
- Недоліки:
- Поки не знайшла
- Михайло П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий із сірим
Ручки гарячі
- Переваги:
- Недоліки:
- Гріються ручки
Представник брендуДоброго дня, Михайло.
Дякуємо за зворотний зв’язок.
Час, проведений над джерелом тепла і його температура визначають як довго ручки посуду залишатимуться холодними.
Зверніть, будь ласка, увагу, що нагрівальний елемент, на якому Ви готуєте, не повинен перевищувати розміру дна посуду.
Сподіваємося, що зовсім згодом Ви зможете гідно оцінити всі переваги цього набору посуду, а користування буде максимально комфортним.
- Валерій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий із сірим
Хороший товар
- Недоліки:
- Не виявив
- Валерій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий із сірим
Добрий набір
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий із сірим
Якісний набір для приготування їжі. Як на мене оптимальна кількість посуду в наборі, більше не потрібно.
- Переваги:
- Гарна збірка, оптимальна кількість посуду.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий із сірим
Дружині подарунок дуже сподобався. Побачим як покаже себе під час користування.
- Переваги:
- Гарний набір.
- Станислав М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий із сірим
Гарна якість
- Іванна О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий із сірим
чудовий набір, мамуля задоволена
- Переваги:
- чудовий набір
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий із сірим
Гарні каструльки, ківшик. Сковорідка з чудовим покриттям, смажу з невеликою кількістю олії. Миється добре. Набір має чудовий вигляд, пасує до кухні. Мене все задовольняє.
- Ліза К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий із сірим
Чудовий базовий набір посуду. Мені все подобається. Доставили швидко, все приїхало цілим.
- Переваги:
- Швидка доставка, якісний посуд
- Анатолій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий із сірим
Все одразу в одному наборі. Це дуже зручно. Вигляд має чудовий. Якість посуду на вищому рівні. Купили такий собі на дачу. Дуже задоволені. Запіканку випікали у сковороді, відмінний результат!
- Карина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий із сірим
Цей набір мені подарували діти на день народження. Всі свої старі каструлі відвезла в село. Дома тепер все така гарне. Готувати приємно. Якісний посуд. Гарна сковорідка. Набір аксесуарів одразу. Я задоволена.
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий із сірим
Відмінний набір посуду. Має чудовий вигляд. Все необхідне вже є в коробці. Просто бери та готуй. Готувати на ньому одне задоволення. Дуже якісний метал каструль, гарна пательня з чудовим покриттям. Трішки олії й все чудово смажиться. Всі аксесуари також в комплекті. Я дуже задоволена.
- Переваги:
- Вигляд, Якість, Комплектація.
- Марина Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий із сірим
Гарний набір посуду для дома. Все є для готування. Каструлі, ківш, сковорідка, аксесуари. Має гарний дизайн. Готувати в ньому одне задоволення. Зручна шкала в каструлях. Покриття в сковорідці відмінне, нічого не пристає, гарно миється. Доставили швидко.
- Михайло П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий із сірим
Хочу відмовитись від замовлення
- Інна
зверніться до посилання
Представник брендуДоброго дня, Михайло.
Дякуємо за звернення.
Перепрошуємо за затримку з відповіддю. На жаль, з технічних причин не було можливості швидко відповісти Вам.
Для отримання детальної інформації щодо повернення замовлення, Ви можете звернутися до чат-бота інтернет-магазина Rozetka у розділі "Зв’язатися з нами".
- Алексей Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий із сірим
Купив мамі на день народження. Мати дуже задоволена.
- Переваги:
- Гарний набір
- Недоліки:
- Не знайдено