- AI аналіз відгуків60 відгуків: 65% позитивних, 15% нейтральних, 20% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Набір дуже крутий. Рекомендую
- Денис О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Хорошо
- Сергей Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Гарні каструлі
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Отримав вчасно На вигляд все добре Побачу як покаже в роботі
- Переваги:
- Компактно
- Недоліки:
- Поки нема
- Анастасія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Пока все хорошо. Крышки клёвые, удобно хранить.
- Переваги:
- Набор удобный по литражам
- Недоліки:
- Пока нет
- Анатолій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Чудовій набір,особливо сподобались ручкі
- Переваги:
- Компактно складаються,мало займаюсь місця
- Дмитро Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Кастрюлі такі як ми хотіли, складаються одна в одну, зручні ручки, у кришок складаються ручки, можна використати як для індукції так і для звичайної плити. Однозначно рекомендуємо.
- Переваги:
- Зручні
- Василь Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Я задоволений набором, каструлі супер,рекомендую всім хто бажає.Дякую продавцеві за товар.
- Переваги:
- Бистра доставка
- Ірина Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Каструлі просто чудові, кришки компактні, але все ж раджу дослухатися до наклейки на кришці і не мити їх у посудомийній машині. Під скло замиває бруд який потім нічим вийняти неможливо. Розмір каструль для мене дуже комфортний.
- Переваги:
- Компактний та якісний
- Недоліки:
- Не можна мити кришки у посудомийній машині
- Данило Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Хороший набор кастрюль. Жене понравилось. Удобное хранение и приличный вид. Хотя те кто любит клубнички со мной будут не согласны))
- Переваги:
- Действительно занимает меньше места
- ВячеславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Цей набір буде каструль в нас вже практично рік. Нарікань немає. Все зроблено якісно, ручки резинові на каструлі - не потріскалися, ручки на кришці - не розвалились. Кожні 2-3 дні готує дружина, тож каструлі як на потоці використовуються. В нас газова плита, тому як буде на індукції- не можу сказати. Дуже раді що вибрали саме цю фірму.
- Переваги:
- Якісні та функціональні
- Недоліки:
- Поки що нема
- Дмитро Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Каструлі бомба
- олег і***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Якісний , хороший товар
- Віктор М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Вітаю
Як такий цей посуд доволі зручний, і приємний у користуванні
Але є одне но - розсипалась ручка з середини(
Наскільки це гарантійне не таке, але якщо виробник зможе надати запчастину то це буде рішенням, бо це ж таки Бренд я маю надію
Буду вдячний продавцю за рішення цієї неприємної ситуації!- Переваги:
- Зручний посуд, приємний у користуванні
- Недоліки:
- Розвалилась ручка (((
Представник брендуДоброго дня, Вікторе.
Дякуємо за Ваш коментар.
Нам дуже шкода, що виникла така неприємна ситуація.
Будь ласка, зверніться до чату підтримки на офіційному сайті виробника. Оператори уточнять деталі ситуації та підкажуть можливі варіанти вирішення питання.
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Прошу оформити повернення, воно не повинно так шуміти при нагріві, що аж дитина мала прокинулась!
- Переваги:
- Дуже шумить на варці
- Недоліки:
- При першому ж виконанні, видає гучний шум від індустрії
Представник брендуДоброго дня, Катерино.
Дякуємо за зворотний зв'язок.
Під час використання посуду на індукційній плиті інколи може виникати шум або легке гудіння, що пов’язано з принципом роботи індукції та взаємодією дна посуду з варильною поверхнею. Інтенсивність звуку може залежати від рівня потужності нагріву та особливостей конкретної плити.
Оскільки віддалено неможливо об’єктивно оцінити рівень шуму та визначити причину його виникнення, радимо звернутися до магазину, в якому було придбано набір, для проведення експертизи та подальшого вирішення питання.
- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Пів року в користуванні. І ручка на найбільшій кастрюлі розлетілася в руках при приготуванні. Добре що не ошпарилася! Це жах, а не кастрюлі! НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!!
- Недоліки:
- Сам товар і є НЕДОЛІК
Представник брендуДоброго дня, Катерино.
Нам дуже шкода, що вийшла подібна неприємна ситуація.
Будь ласка, зверніться до магазину, де був придбаний даний набір, для проведення експертизи, оскільки віддалено важко зрозуміти причину виникнення описаної ситуації.- Сергій
Аналогічна ситуація, розвалилась просто в руках вже друга!!!
- Ігор Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Для маленьких кухонь - вогонь!
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Набір зручний, розміри дозволяють використовувати каструлі для різних страв під різну кількість персон. Дуже сподобалися кришки. Але саме через кришку залишу поганий відгук. Через півроку користування, від кришки найбільшої каструлі від'єдналася (фактично зламалася) ручка. При чому це сталося після приготування, коли кришка просто лежала на каструлі. Почула "клац" і побачила, як вушка ручки лежать на кришці, хоча зазвичай вони піднімаються. Дуже жаль. Цей набір мені подобається.
- Переваги:
- Найбільш використовувані розміри
- Недоліки:
- Тендітна ручка кришки
Представник брендуДоброго дня, Оксано.
Дякуємо за звернення.
Перепрошуємо за затримку з відповіддю. З технічних причин не було можливості швидко відповісти Вам.
Нам дуже шкода, що вийшла подібна неприємна ситуація.
Можемо Вас запевнити, що всі матеріали, які використовуються у виготовленні нашої продукції, проходять безліч міжнародних перевірок і мають високий рівень якості. На тривалість використання впливає багато факторів, один з них правильність експлуатації.
У разі, якщо не було порушень згідно з правилами експлуатації посуду, зверніться, будь ласка, до магазину, де був придбаний даний набір, для проведення експертизи, оскільки віддалено важко зрозуміти причину виникнення описаної ситуації.
- Марина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Дуже розчарована якістю. Пройшов рік і на всіх каструлях силіконові ручки полопались. Дуже шкода. Сподівалась на кращі матеріали за такі гроші. Я не часто ними користувалася, щоб сказати, що від активного використання тріщини.
- Переваги:
- Дійсно компактно складаються
- Недоліки:
- Ручки прорвались і відпали.
Представник брендуДоброго дня, Марино.
Дякуємо Вам за зворотний зв'язок.
Нам дуже шкода, що вийшла подібна неприємна ситуація.
Можемо Вас запевнити, що всі матеріали, які використовуються у виготовленні нашого посуду, проходять безліч міжнародних перевірок і мають високий рівень якості.
На тривалість використання ручок впливають багато факторів, один з яких правильність експлуатації.
На сам перед хочемо зауважити, що набір посуду не рекомендовано очищувати в посудомийній машині для збереження властивостей та кольору ручок. Ми рекомендуємо лише ручне очищення у гарячій воді з використанням м’якої губки та гелю для миття посуду. При обережному користуванні проблем з експлуатацією посуду у такому випадку виникати не повинно.
У разі, якщо не було порушень згідно з правилами експлуатації посуду, зверніться, будь ласка, до магазину, де був придбаний даний набір для проведення експертизи, оскільки віддалено важко зрозуміти причину виникнення описаної ситуації.
- Інна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
2 місяці користування, дно пригорає,нічого не тушкує( Розчарована
Представник брендуДоброго дня, Інно.
Дякуємо за зворотний зв'язок.
Описана Вами ситуація може бути пов'язана з малою кількістю доданої рідини. Оскільки посуд не має антипригарного покриття тушіння має відбуватися з додаванням рідини.
- Дмитро І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Норм , але внутрі все в розводах на смак не впливає
Представник брендуДоброго дня, Дмитре.
Дякуємо за покупку та зворотний зв’язок.
На поверхні посуду з нержавіючої сталі, особливо нового, після першого використання можуть утворюватися райдужні плями. Переживати не варто, вони легко видаляються розчином столового оцту або лимонної кислоти.
Ми радимо уникати перегрівання посуду з нержавіючої сталі, адже з-за тривалого перегріву він може постійно покриватися райдужними плямами.
Не рекомендується:
1) мити каструлю, поки вона ще гаряча, варто дочекатися повного охолодження дна;
2) зберігати готову їжу або рідину у посуді з нержавіючої сталі протягом тривалого часу (одного дня або довше);
3) залишати порожній посуд на вогні.
Для видалення плям рекомендуємо використовувати такий розчин: налийте в посуд 0,5 л білого столового оцту та не нагріваючи залиште його на 1 годину. Також можливо використовувати лимонну кислоту. Потрібно закип'ятити 0,5 л води, додати 25 г лимонної кислоти та залишити розчин у посуді на 15 хвилин, після чого ретельно обполоснути. У разі необхідності процедуру можна повторити.
Бажаємо приємного користування.
- Оксана В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Добрий вечір! Я вам проплатила двійну оплату за набір. Мій банк з вами не може ніяк звʼязатися. Чекаю на відповідь. Дякую
Представник брендуДоброго дня, Оксана.
Дякуємо за звернення.
Для розв'язання Вашого питання рекомендуємо звернутися до чат-бота на сайті у розділі "Зв’язатися з нами".- Олег
Напишіть у банк, хай вони підтвердять подвійне списання з номерами транзакцій, і потім з цими електронними чеками пишіть в сапорт розетки.
- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Дві менші каструлі вже випробувала у приготуванні. Проте що після готування на дні і стінках проявляються сліди навіть якщо відполірувати, то то просто дрібниці. От що розчарувало - так це кришки. Металеві бортики на кришці зависокі. Якщо захочете привідкрити трішки при кипінні, то вона просто закриватиметься. Скло на кришках тріщить при нагріванні. Коли під час кипіння підняти кришку, то тріщить і скло і ручки. Вже видно, що вистачить не надовго. Під обідок кришки між склом і металом заходить пар і піна з того що готується - і там і залишається. Кришки лежать після миття- і вода досі під обідком є. Куди ж їй і яким чином випаруватися!? Зроблено нажаль дуже не практично! Шкодую, що замовила цей набір!
- Переваги:
- Недоліки:
- Кришки, ручки, сам дизайн, матеріал
Представник брендуДоброго дня, Катерина.
Дякуємо за звернення.
Можемо Вас запевнити, що всі матеріали, які використовуються у виготовленні нашого посуду проходять безліч міжнародних перевірок і мають високий рівень якості.
При першому використанні тріск може бути, потім зникає, оскільки скляні кришки мають металевий обідок. Це відбувається через те, що при нагріванні обідок трохи розширюється, що характерно для металу, при охолодженні йде зворотний ефект.
Бувають випадки, коли прояв плям не свідчить про заводський дефект. Подібний наліт свідчить про те, що Ви використовуєте воду, яка містить певну кількість солей, різноманітних мінералів та частинок, що впливають на загальну картину. Спробуйте видалити плями, для цього використовуйте 8% -ний білий оцет. Налийте в посуд 0,5 л оцту, залиште на 1 годину (не нагрівати). Також можливо використовувати лимонну кислоту. Потрібно закип'ятити 0,5 л води, додати 25 г лимонної кислоти та поставити на 15 хвилин. Сполосніть його 5–6 раз. При необхідності повторити.
Якщо використання відбувалося відповідно до рекомендацій для проведення експертизи Ви можете звернутися до магазину, де була здійснена покупка.
- Віталік З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Норм
- михаил з***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Хороший
- Олена Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Якісні, важкі каструлі. Дуже зручні кришечки: легко зберігати як в холодильнику, так і в шафі.Вцілому задоволена.
- Переваги:
- Хороший, важкий посуд
- Недоліки:
- поки не помітила
- Юлія І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Класні каструльки. Користуюсь кілька місяців і мені подобаються
- Переваги:
- Не пригорають , гарно миються.
- Любов Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Подобається, зручний у використанні.
- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Обрала саме цей набір через можливість компактного зберігання і складання один в один, тому що кухня досить маленька, проте функціональна, а літраж дозволить приготувати кілька страв на всю родину та ще й з запасом. Коротше кажучи, отримала те що хотіла, покупка дуже вдала!
- Переваги:
- Компактне зберігання, помістились на полицях в холодильнику
- Недоліки:
- У Tefal недоліків нема
- Арсен Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Брав набір на подарунок близькій людині, яка обожнює готувати і пригощати смаколиками. Що можу сказати, я вгадав, все сподобалося, винуватиця свята задоволена.
- Переваги:
- Бренд
- Недоліки:
- Не може бути
- Оксана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
На ювілей родичі подарували гроші. Так як купу парфумів до 8 березня вже отримала, вирішила їх витратити з користю для дому. Каструлі бомбезні! По літражу мені підійшли ідеально. Можна приготувати борщик, супчик, якийсь бульйон, в середній зварити кашу чи пасту, у меншій стушкувати тефтельки чи просто якусь підливу зробити. Одним словом Файний!
- Переваги:
- Комплектація, літраж
- Недоліки:
- Не знайшла
- Лілія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Давно дивилася на цей набір каструль і врешті-решт купила. Виглядають дуже яскраво, зроблені якісно, важкуваті, дно щільне. Отримую величезне задоволення під час приготування страв)
- Переваги:
- Дуже вдала покупка
- Христина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Цей набір каструль - мій улюблений! Завдяки «ручкам-метеликам» на кришках, каструлі дуже зручно зберігати, економлячи простір в шафці. Ручки не нагріваються, що робить використання каструль зручним і безпечним. Стильний дизайн ідеально пасує до будь-якої кухні!
- Переваги:
- Ніби всі описала
- Недоліки:
- Жодних
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Якість кастрюль нажаль не задовольнила. Після другого приготування на дні з'явилися різні плями. Рекомендації від виробника, промити укусом, не допомогли.
- Недоліки:
- Погана якість
Представник брендуДоброго дня, Дмитро.
Дякуємо за зворотний зв’язок.
Перепрошуємо за затримку з відповіддю.
На жаль, з технічних причин ми не мали змоги вчасно відповісти Вам.
Бувають випадки, коли прояв плям у новому посуді не свідчить про заводський дефект.
Подібний наліт може свідчити про використання води, яка містить певну кількість солей та різноманітних мінералів, що впливають на загальну картину.
Також можливо використовувати лимонну кислоту.
У разі необхідності процедуру можна повторити.
Сподіваємося, що надалі Ви зможете гідно оцінити всі переваги цього набору посуду.- Ирина М***
Дякую за відгук. Хотіла купити, перечитавши відгуки передумала.
Один раз купила кастрюлі бергоф і в одній з набору таке саме було. Магазин забрав і повернув гроші відразу побачивши ці плями.
- Денис М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
За меньше ніж пів року користування відвалилась ручка найбільшої кришки, не зрозуміло куди звертатись за сервісом
- Переваги:
- Компактний і зручний набір
- Недоліки:
- Якість матеріалів залишає бажати кращого
Представник брендуДоброго дня, Денисе.
Дякуємо за зворотний зв’язок.
Перепрошуємо за затримку з відповіддю. На жаль, з технічних причин не було можливості швидко відповісти Вам.
Нам дуже шкода, що трапилася подібна неприємність та склалося таке враження.
Якість пластика ручок кришок відповідає встановленим стандартам.
Для проведення експертизи Ви можете звернутися до магазину, в якому здійснювалася покупка.
- Стефанія І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Все в цьому наборі продумано до дрібниць (від якості сталі до кріплень). Якщо порівнювати з моїм старим набором каструль, то цей на полиці в тумбі вдвічі менше займає місця, складаю все пірамідкою і порядок.
- Переваги:
- Зручне зберігання