Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Щипці кухонні Tefal Ingenio (K2060714)

Оцінка користувачів 4.37/5
  • AI аналіз відгуків
    27 відгуків:  Позитивних 75%, нейтральних 10%, негативних 15%.
    Загалом більшість покупців задоволені кухонними щипцями Tefal K2060714, відзначаючи їхню високу якість, зручність у користуванні та функціональність. Основні переваги: преміальна якість, ергономіка, надійність у використанні. Серед недоліків регулярно згадується надмірно великий розмір виробу, через що щипці можуть бути не надто зручними для домашнього використання. Декілька відгуків відзначають невдалу пружинність та жорсткість ходу, а також неякісний пластиковий затискач.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Адаменко Я***
    Продавець: Rozetka

эти щипцы заменяют кучу приспособ на кухне, скупил почти всю серию Индженио, но щипцы это лучшее что есть, переворачивать деликатные вещи на сковороде, брать горячее, вобщем вещь крутая, жена категорически рекомендует :)

• Панкратов В***

#конкурсотзывов
    Второй предмет из набора кухонных штукенций серии Ingenio.
    Долго я крутил эту приблуду в руках и чухал заднюю часть затылка ,в муках как бы ее приспособить на кухне в мирное время.
    Вылавливать чавось из кастрюли?Просто брать отбивнушку из отбивнушкохранилища?Брать дольку тортика?Ладно,думаю,вещь красивая-сама найдет себе применение.Ну темные мы еще люди...Да и кто из гостей может шастал по Парижам и там углядел гиде енту штукенцию используют продвинутые европейцы.
    Висит теперь у меня под номером два на штативе.
    Рекомендую х.б. из-за того,что классно смотрится.

Переваги:
    Отличный,незабываемый дизайн!
    Недоліки:
    Нет.
  • Роман
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Щипці гарні, якісні, але трохи завеликі.

• Олена З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Річь статусна і якісна, але дуже громістка, тому і повернула. Скоріш за все підійде для барбекю, а не грилю

Переваги:
    Ціна якість
    Недоліки:
    Завелика
  • Ганна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Щипці дуже сподобались. Зручні і якісні
    Дякую.Рекомендую.

• Віолета С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Використання таких зручних щипців на кухні саме те що потрібно в кулінарних шедеврах, нема можливості опектись, бо усі гарячі харчі беру щипцями. Якість чудова.

Переваги:
    Багато переваг в користуванні
  • Вероніка К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже зручні щипці для зняття м'яса та овочі з гриля. Користуюсь ними вже певний час та нарікань на них не маю, в користувань дуже легкі.

Переваги:
    Зручність в користуванні
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Олена З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже якісна річ, проте як для домашнього кухонного гриля завелика, можливо для барбекю те що треба буде. Прийшлось повернути.

Переваги:
    Якість ціна
    Недоліки:
    Дуже великі
  • Юлия Б***

#конкурсотзывов
    У меня из серии Ingenio только щипцы) серия из дорогих, в Tefal есть и подешевле. но о качестве щипцов можно петь оды. Но, нельзя ими переворачивать продукты на решетке гриль на костре. они портятся. Очень была расстроена, потому что щипцы дорогие, и классные. для сковороды и домашнего гриля - отличные! не тяжелые, достаточные по длине. не повторяйте мои ошибок) рекомендую, однозначно качественный и очень нужный аксессуар для кухни

Переваги:
    удобный, легкие, отличные для кухни
    Недоліки:
    дорого, плавятся от открытого огня (решетки гриль на открытом огне)
    • viktor p***

Для відкритого вогню рекомендовано використовувати металеві щипці.
      Ви ж не ставите пластиковий посуд на плиту.

• Надяя С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Це вперше придбала такі зручні щипці для мултипечи, бо іноді хочеться витягти гаряче куряче стегно, щипці саме то і зручно і практично.

Переваги:
    Якісні та надійні
  • Дмитро Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарні, добротні кухонні щипці. Треба трохи звикнути до форми, зате після цього кращих вже не знайти. Великі силіконові лапки на кінцях. Цікаве рішення зі скобою для зверігання – займає значно менше місця в шухляді.

• Юрій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Відмінна річ на кухню,і для грилю.

Переваги:
    Якість
  • Сергій О***

Цілком задоволений

• Таїсія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хороші, зручні щипці!! Тефаль як завжди на висоті. Приємні матеріали.

Переваги:
    Зручний фіксатор.
    Недоліки:
    Як для мене то трохи великуваті, але то таке...якщо шукати до чого придертися.
  • Роман С***

• Володимир В***
  • Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Якісні щипці.Великоваті,як на мене)Але звикли.Рекомендую

Переваги:
    Бренд.Скидка
    Недоліки:
    Не знайшов
  • Александр В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отличные щипцы премиального качества, которые отлично выполняют свои функции.

Переваги:
    Качество, цена.
    Недоліки:
    Отсутствуют.
  • Віталій К***

Супер. Рекомендую!

Переваги:
    Всі.
    Недоліки:
    Нема.
  • Олена С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Зручні. Гарно лягають в руку.
    Гаджети для кухні , в мене, всі від Тефаль. Якість!!! Рекомендую

Переваги:
    для гриля знайшла тільки у Тефаль
  • Владислав Г***

Хороші щипці, зручні

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже зручна річ, можна в духовці готувати шось на кшталт картоплі, дістати, phexyj перевернути на syie сторону кожну картоплинку ы продовжити готування.

Переваги:
    зручні
    Недоліки:
    можливо завеликі
  • Юлия Л***
  • Станислав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

удобные щипцы, другими не пользовался, но эти с первого использования без замечаний

• Юлія К***

#конкурсотзывов
    Відразу після покупки електрогрилю почала придивлятись до щипців, так як знімати продукти вилкою був не варіант. Так як маю гріль Tefal, то і вибір впав на щіпці даного виробника. Хочу відмітити легкість та зручність щипців, розмір просто ідеальний, зручні в руці та чудово вписуються в інтер'єр кухні. Я з тих хто візуал, тому і вибирала спочатку очима. Своїм вибором задоволена, товар перевершив мої очікування: силікон веде себе непогано, відмивається добре. Пластикові ручки міцні та надійні. Овочі та м'ясо з електрогриля знімає чудово. Зовнішній вигляд через півроку користування не змінився.

Переваги:
    Стильний дизайн, зручні у користуванні
    Недоліки:
    Висока ціна
  • Lybov L***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
    Переваги:
    Зручність, якість.
    Недоліки:
    Не має.
  • Светлана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Щипцы добротные, но реально очень большие, мне это не совсем удобно. Это конечно не недостаток, я ими пользуюсь активно, но предыдущие были удобнее из-за размера. Наверное для мужской руки.

Переваги:
    Добротные качественные щипцы
    Недоліки:
    Великоваты.

Доброго дня, Світлана.
      Дякуємо за покупку та зворотний зв'язок.
      Перепрошуємо за затримку з відповіддю.
      На жаль, з технічних причин ми не мали змоги вчасно відповісти Вам.
      Можливо, певна незручність користування пов'язана зі звичкою до попередніх щипців, та надалі експлуатація стане звичною для Вас.
      Бажаємо приємного користування.

• Константин С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Свои функции выполняют хорошо, товар качественный, на кухне нашел свое место и применение.

Переваги:
    Хорошо выполняет свои функции.
    Недоліки:
    Не обнаружены.
    • Вардгес А***

Так чего 4 звёзды?

• Олена М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Не рекомендую! Щипці не пружинять в руці, щоб легко було притиснути і взяти їжу. Треба обома руками розʼєднати для чогось широкого, а потім вже зтискати і піднімати зі сковорідки або грилю.

Доброго дня, Олена.
      Дякуємо за зворотний зв’язок.
      Перепрошуємо за затримку з відповіддю. На жаль, з технічних причин ми не мали змоги швидко відповісти Вам.
      Нам дуже шкода, що склалося таке враження.
      Можливо, деяка незручність пов'язана з моментом звикання до нового кухонного приладдя.
      За результатами досліджень, більшість користувачів відзначають кухонні щипці Tefal Ingenio (K2060714) зручними та практичними.
      Сподіваємося, що зовсім згодом Ви зможете повною мірою оцінити всі переваги цього аксесуара, а експлуатація буде максимально комфортною.

• Дмитрий Р***

Ручки слишком длинные,неудобно

Доброго дня, Дмитре.
      Дякуємо за покупку та звернення.
      Зручність користування є персональною оцінкою, проте ми завжди прислуховуємось до користувачів.
      Завдяки подовженій формі та термостійким наконечникам щипці Tefal Ingenio (K2060714) забезпечують комфортну й безпечну роботу навіть з дуже гарячими стравами, надійно захищаючи руки.
      Сподіваємося, що зовсім згодом Ви зможете повною мірою оцінити всі переваги цього аксесуара, а експлуатація буде максимально зручною.

• Вячеслав П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Щипці нормальні. Але не співпадає розмір. Вони більші. Скоріш за все розмір у дюймах

Переваги:
    Якісні матеріали
    Недоліки:
    Великі

Доброго дня, В’ячеслав.
      Дякуємо за зворотний зв’язок.
      Перепрошуємо за затримку з відповіддю та спричинені незручності.
      На жаль, з технічних причин ми не мали змоги вчасно відповісти Вам.
      Дійсно, на сайті закралася помилка.
      Довжина кухонних щипців Tefal Ingenio (K2060714) - 35,6 см.
      Ми передали інформацію для корегування у відповідний підрозділ. Незабаром помилка буде видалена.
      Сподіваємося, що надалі експлуатація кухонними щипцями буде для Вас максимально комфортною.

• Анастасия А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хотела щипцы в комплект к лопатку и половнику...
    Пластиковый зажим смотрится дёшево.. у того же чердака и лопатки вставка с надписью тефаль металлическая. А тут - дешманский пластик..или сломается или потеряется

Переваги:
    В серии остальные приборы хорошие
    Недоліки:
    Явно не стоят своих денег
      Представитель компании Tefal

Добрый день, Анастасия!
      Визуальное восприятие качества и премиальности продукта, это скорее субьективная оценка. Зажим выступает как элемент дизайна и имеет назначение фиксатора, поэтому призван служить долго и качественно.

• Юрий

Судя по фото, зажим из аллоя или по нашему силумина - сплав цинка с алюминием - дешевое литье , по щипцам облой пластика тоже форма не фонтан в какой лили да и состав пластика какой - плохо что Тефаль китаезам дает свою продукцию делать - те все могут до беспредела удешевить, в общем на 15 баксов такой фуфель явно не тянет, три рубля в базарный день в пользу бедных так сказать.

Доброго дня, Юрій.
      Дякуємо за Вашу думку.
      Можемо Вас запевнити, що всі матеріали, які використовуються у виготовленні нашої продукції проходять безліч міжнародних перевірок і мають високий рівень якості.
      Потужності виробництва знаходяться в різних країнах й на якість це ніяк не впливає.

• Юлия Л***

Тефаль разочаровал Абсолютно негибкие,тугие,я их свести не могу Хочу вернуть,

Переваги:
    Недоліки:
    Тугие,в руке вообще не лежат

Доброго дня, Юлія.
      Дякуємо, що поділилися власним досвідом використання щипців Tefal Ingenio (K2060714).
      Можливо, деяка незручність використання пов'язана з тим, що щипці нові та з часом користування стане зручнішим.
      За результатами досліджень, більшість користувачів відзначають кухонні щипці Tefal Ingenio (K2060714) зручними та практичними у користуванні.
      Для отримання детальної інформації щодо повернення товару, Ви можете звернутися до чат-бота інтернет-магазина Rozetka у розділі "Зв’язатися з нами".

• Вікторія Д***
    Продавець: Rozetka

Я не знаю чому такі хороші відгуки...Для мене це дарма зляті кошти. Бо ними щось перевернути, що жариться - неможливо: грубі, не гнуться. Як дерев'яні. Самі величезні, кінчики товсті. Зроблені добротно, але абсолютно не функціональні. Ними хіба спагетті можна накидати

Переваги:
    Червоні
    Недоліки:
    Безліч, бо вони хіба повісити для краси

Доброго дня, Вікторія.

• Алексей

не удобно пользоваться. просто не возможно. выкинутые деньги

Переваги:
    Недоліки:
    не удобно пользоваться. просто не возможно. выкинутые деньги

Доброго дня, Олексію.
      Нам дуже шкода, що склалося таке враження.
      За результатами досліджень, більшість користувачів відзначають кухонні щипці Tefal Ingenio зручними та практичними.

• Володимир

Подтверждаю!

Доброго дня, Володимире.
      Дякуємо за Ваш коментар.
      Перепрошуємо за затримку з відповіддю. З технічних причин ми не мали змоги переглянути Ваш відгук раніше.
      Можливо, відчуття незручності пов’язане з моментом звикання до нового кухонного приладдя. Щипці Tefal Ingenio (K2060714) мають подовжену форму та термостійкі наконечники, це дозволяє безпечно працювати навіть із дуже гарячими стравами зберігаючи комфорт і захист рук. Більшість користувачів відзначають цей аксесуар як зручний у щоденному використанні, особливо при смаженні чи подачі гарячих страв.
      Сподіваємося, що з часом Ви зможете повністю оцінити його переваги, а користування буде комфортним.

• Александр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отличные щипцы, очень удобные.

Переваги:
    Качество
    Недоліки:
    Не обнаружено