Відгуки покупців про Набір сковорідок зі знімною ручкою Tefal Ingenio Emotion (24 см, 28 см) (L897S374)
- AI аналіз відгуків120 відгуків: ~89% позитивних, ~7% нейтральних, ~4% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Світлана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Доставили швидко, упаковка якісна. Користуюся дуже мало щоб оцінити товар повноцінно. Поки все подобається. Зручно зберігати, зручна ручка.
- Светлана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Чудові сковорідки, зручні, користуюсь із задоволенням
- Євгенія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Дуже гарний набір , і висока якість
- Роман Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Купую такий набір сковорідок вже вдруге (вони не вічні) і задоволений якістю. Дружині дуже подобається.
- Переваги:
- Практичні сковорідки, гарне антипригарне покриття, зручно що ручка знімається.
- Тетяна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Цей набір для невеликої кухні, бо завдяки знімній ручці сковорідки займають мінімум місця в шафі. Якість нержавіючої сталі на висоті: вона рівномірно прогрівається, а страви виходять соковитими та рівномірно просмаженими. Дуже зручно, що можна почати смажити на плиті, а потім просто зняти ручку і переставити сковорідку в духовку — жодного зайвого посуду. Це ідеальне поєднання функціональності, стильного вигляду та комфорту в щоденному використанні.
- Переваги:
- Зручні у використані
- Недоліки:
- Покі не має
- Юрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Купив цей набір три місяці тому на заміну старим сковорідкам і досі в захваті. Головна причина вибору — хронічний брак місця в кухонних шафах. Ці дві сковороди (24 і 28 см) разом із ручкою займають місця не більше, ніж одна звичайна глибока пательня. Просто складаються одна в одну як матріошка.Зовнішній вигляд супер — нержавіюча сталь виглядає дорого і стильно. Дно дійсно товсте, важке, на моїй індукційній плиті прогрівається рівномірно. Антипригарне покриття поки що працює на відмінно: яєчня чи сирники буквально літають по сковороді, олії використовую мінімум (буквально пару крапель для смаку).Окремий кайф — знімна ручка. Спочатку боявся, що вона буде люфтити, але ні — затискається намертво, нічого не бовтається, тримати в руці зручно. Дуже зручно починати смажити м'ясо на плиті, потім в один клік зняти ручку і переставити сковороду в духовку допікатися. Не треба бруднити зайву форму для запікання. Загалом — набір вартує кожної гривні. Якщо цінуєте комфорт і порядок на кухні, беріть, не пошкодуєте.
- Переваги:
- Справжня економія місця, якісна сталь, ручка тримає намертво, можна використовувати в духовці.
- Недоліки:
- У комплекті немає кришок, ручку не можна мити в посудомийці.
- Олег Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Прекрасна якість, дуже зручно зі зємною ручкою
- Шандригось В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
За період кількатижневого використання проявили себе добре: зручне і економно зберігання за рахунок з'ємної ручки, нічого не пригорає з при смаженні за мінімумом олії. Є щілина під кришкою, коли встановлено ручку, але по іншому бути і не може.
Покупкою задоволені- Переваги:
- З'ємна ручка, економія місця зберігання
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Сковорідки сподобались, чудове смаження як з олією, так і без. Було б добре, якби кріплення ручки було прогумоване і не шкрябало сковорідку
- Переваги:
- Швидке нагрівання, чудове покриття, компактність
- Недоліки:
- потребує спеціальної кришки, металічне кріплення ручки
- Владимир В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Крышки в комплекте нет. В остальном все хорошо.
- Наталя Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Дуже якісні сковорідки, все смажиться рівномірно до золотої скориночки. Поки нарікань немає, дуже задоволені покупкою!
- Переваги:
- Доволі тяжкі, не "повзають" по плиті, без ручки зручно мити і займає менше місця
- Недоліки:
- Ручка тільки одна, але я нею навіть не користуюсь)
- Світлана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Гарні сковорідки для щоденного використання.Покриття міцне, не пригорає.
- Сергій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Просто чудові
- Переваги:
- Гарні
- Недоліки:
- Непомітив
- Ігор С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Якісний.
- Євген Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Дуже якісний і стильний набір для кухні.
- Переваги:
- З'йомна ручка
- Антон П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Гарні сковорідки
- Ольга Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Уже зручно та якісно! Рекомендую
- Джаміль Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Обожнюю ці сковорідки, адже вони значно економлять місце на кухні. Та ще й чудово виглядають. Користуюсь вже по другому колу, перші відслужили десь 4 роки.
- Переваги:
- Зручність, дизайн
- Людмила Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Гарна якість. Зручні у використанні
- Марина Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Як завжди, чудові
- Влад Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Брав на подарунок, все сподобалось
- Погребіцький І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Супруга задоволена. Кришки підійшли від старих петелень (сковорідок). Кришки закриваються не щільно, мають щілину у місті кріплення ручки. Ручка тримається надійно, можливо поставити на каструлю з нержавійки. У нас саме такі є. Загалом усе подобаєтся.
- Переваги:
- Tefa, знімна ручка, не пристає, важка.
- Недоліки:
- Немає.
- Катерина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Чудова покупка,я безмежно рада,вже давно про них мріяла
- Переваги:
- Дуже зручно, завдяки з'їмній ручці
- Недоліки:
- Поки не бачу
- Олег В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Якісні та зручні у використанні сковорідки.
- Переваги:
- Зручність
- Євгеній С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Перші враження максимально позитивні. Досить важкі, що для мене добре, зручні без ручки і з нею. Трішки халатається при приєднаній ручці, але то очікувано (вона ж не намертво прикріплено). По покриттю до тефаля ніколи питань не було, і тут сподіваюся не буде.
- Переваги:
- Зручні, якісне покриття, досить важкі.
- Недоліки:
- На перший погляд не надійне кріплення ручки, але це скорше щоб доколупатися )))
Представник брендуДоброго дня, Євгенію.
Дякуємо за покупку та зворотний зв'язок.
Хочемо запевнити, що знімна ручка Ingenio розроблена для інтенсивного щоденного використання та є максимально безпечною. Вона має 3-точкову систему фіксації, здатна витримувати вагу до 10 кг та захищена нашою 10-річною гарантією. Легкий технологічний люфт є нормою для знімного механізму.
Щоб ручка служила довго, рекомендуємо знімати її під час готування на плиті чи в духовці (для запобігання перегріву від полум'я), уникати її падінь та не мити в посудомийній машині чи у воді. Також ніколи не натискайте кнопку розблокування під час перенесення посуду.
Бажаємо приємного користування.
- Олейников М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Відмінно, тефалівська якість, на відміну від звичайних сковорідок можна мити в посудомийці, одна ручка на дві сковорідки
- Переваги:
- Якість, оригінал, можна мити в посудомийці
- Недоліки:
- Поки немає
- Валерий Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Користуюся набором третього тижня. За цей час протестовано лише меншу сковорідку (на 24 см) — готую на ній практично щодня. Смажити на ній одне задоволення: антипригарне покриття супер, яєчня та котлети буквально ковзають, олії використовую найменший. Ручка тримається намертво, знімається і легко одягається однією рукою. Велика сковорідка поки що стоїть без діла, чекає свого часу на великі сімейні вечері, але візуально і за вагою вона відмінна. Найголовніший плюс для мене – це компактність. Обидві сковороди ідеально стали одна в одну і зайняли мінімум місця в шафі.
З нюансів:
- у комплекті немає кришок, але підійшли вже наявні.
- незвична вага (важчі в порівнянні з алюмінієвими аналогами)
- велика сковорідка значно виступає за габарити великої конфорки (з одного боку волога з-під кришки не потраплятиме на гарячу частину поверхні, з іншого - рівномірність розігріву площею днища). Зате для духовки підійде добре.
В іншому - якісна нержавіюча сталь і дуже зручний формат. Рекомендую!- Переваги:
- Компактність, ергономічна ручка, простий догляд
- Недоліки:
- Вага посуду, але не критично
- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Дуже класні,такі і хотіла.Швидка доставка.
- Переваги:
- Ручка знімається
- Виталий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Хороший товар,довольны.Первый раз брали такой-же комплект,прослужил 4 года.
- Богдан К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Класний набір, готувати саме задоволення.
- Переваги:
- Можна випікати, займає мало місця
- Дмитро У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Супер! Прям кайф жарити без використання олії
Дуже зручні ручки- Переваги:
- Олександр Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Дуже зручний набір. Якість на висоті. Саме те для нашої родини
Переваги:Якість, розмір, знімна ручка- Переваги:
- Дуже зручний набір. Якість на висоті. Саме те для нашої родини Переваги:Якість, розмір, знімна ручка
- Недоліки:
- нема
- Андрій Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Дуже подобається
- Переваги:
- Зйомна ручка
- Юрій Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Сковородки супер!
- Недоліки:
- Гет.
- Владислав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Чудовий набір сковорідок, відмінна якість. Повністю задоволений товаром. Ручка незвична, але дуже зручна та практична у використанні.
- Переваги:
- Розмір, якість, вага
- Микола Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Чудовий набір. Якість виробу мені сподобалась, смажити на них одне задоволення!! Ну і великий плюс - це зберігання!!!!!
- Переваги:
- Зручно
- Недоліки:
- поки немає