Відгуки покупців про Комплект захисту Tempish FID 3 в 1 розмір S Рожевий (1020000713/pink/S)
- Меланин А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: XL
Реально прикольний, якісний комплект. Береш до рук і відчуває якість.
- Переваги:
- Недоліки:
- Трохи задовго резинки
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені покупкою.
- Алина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий. Розмір: S
Самый маленький размер пришлось ушивать все липучки. Через несколько начали рваться наколенники.
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-білий. Розмір: M
#распаковкадети
Хорошая защита, на взрослого человека подходит, есть регулировка, думаю на подростка тоже будет хорошо. Плотный материал. - НатальяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий. Розмір: XL
#распаковкадети
Хорошая защита, легкая, прочная, ХЛ размер большой, подойдет на полную девушку, женщину. Фиксация с помощу липучек, жаль сами липучки небольшие. - Зінаїда С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий. Розмір: XL
Сам захист непоганий. М"яка, комфортна до тіла підкладка. зовні виглядають гарно. Але щось не так з розміром. Для дочки 13 років ми замовили розмір XL. Наколінники підійшли ідеально, а на ліктях можна ще долоню засунути. Якби було достатньо ліпучки, то це просто регулюється. Але ліпучки мало. Самі пластикові чашечки сидять хорошо. Перешию або добавлю ліпучку- таким чином вирішу проблему. Але щось виробник недопрацював. До магазину ніяких претензій не маю, все гаразд. Посилка пришла на НП, відправили в той же день, коли проплатила.
- Переваги:
- Надійна поверхня для захисту, повторює форму
- Недоліки:
- на ремнях для кріплення недостатньо ліпучки
- Віталій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий. Розмір: S
Донька бігає на роликах рідко, але вже перевірили надійність комплекту. Впала - неопостраждав ані захист, ані донька.
- Переваги:
- Якісний як для вимог ролера-початківця
- Недоліки:
- Налокітники завеликі за розміром
- ЖеняВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий. Розмір: S
Липучки ужасно прошиты, по краям даже не прошивали.
- Переваги:
- Нету.
- Недоліки:
- Низкое качество.
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-білий. Розмір: S
Здравствуйте.Подскажите замеры пожалуйста?Нужно подобрать ребенку на 4годика
- Людмила С***Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-білий. Розмір: S
Какой размер брать ребенку если обхват колена 26, обхват локтя 18, обхват запястья 13
- Тодд Г***Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-білий. Розмір: L
Как понять какой мой размер, X S M?
Эксперт RozetkaДобрый день, Тодд Говард. Размеры данного комплекта: колени (обхват в см) локти (обхват в см) запястья (обхват в см), размер верхний / нижний верхний / нижний,
S 24-28/22-26, 22-26/20-24, 16-18,
M 31-35/29-31, 24-28/22-26, 18-20
L 35-39/34-38, 31-35/28-32, 21-23
XL 39-43/37-41, 34-38/32-36, 23-25.
- Діма Б***Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-білий. Розмір: S
А тут єсть на мольчика 11 лет
- Юрій М***Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-білий. Розмір: S
Я так розумію, що в комплекті 3 пари?
- Саша К***Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-білий. Розмір: M
Я хочу заказать но можете обяснить ,а там на две ноги , на две руки ,Или нет
Представитель компанииДобрый день
Защита на две руки и две ноги.
- ИринаПродавець: Rozetka. Колір: Чорно-рожевий. Розмір: M
Подскажите пожалуйста, где размер указан? Мне нужно для ребенка 9 лет, этот комплект подойдет?
Представитель компанииДобрый день.Решающее значение при выборе защиты имеет не возраст,а соответствующие размеры - обхват верхний и нижний в см
размер колени локти запястья
S 24-28/22-26 22-26/20-24 16-18