Відгуки покупців про Урологічні прокладки Tena for Men Level 1, 24 шт (7322540426359)
- Лариса О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купую чоловікові вже другий рік. Дуже рада, що натрапила на такий корисний товар. Чоловік почуває з ними себе впевнено, не нервує.
- Переваги:
- Хороша ціна.
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день, Ларисо ! Дякуємо за Ваш час для створення чудового відгуку. Нам приємно, що з продукцією TENA ваш чоловік відчуває себе впевнено.
- Єлеазара С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Завжди купуємо дідусю саме ці прокладки.
- Переваги:
- Не викликають подразнення
Представник постачальникаДобрий день ! Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку TENA for Men.
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Совсем недавно узнала о таких прокладках для мужчин. Очень, очень, очень классная вещь, которая возвращает людям с урологическими проблемами уверенность в себе и избавляет от постоянного стресса.
- Переваги:
- Удобство использования и отсутствие дискомфорта при ношении
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня Тетяно. Дякуємо за відгук та Ваші рекомендації для інших покупців.
- Сергей Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень хорошие и недорогие прокладки, пользовался ими год после операции, пока ситуация не нормализовалась. Выручали не раз в критичных ситуациях. Удерживают влагу идеально и в большом объёме. Можно ходить в театр и на экскурсии без опасений.
- Переваги:
- Тонкие, отлично удерживают влагу, комфортные.
- Недоліки:
- Могут отклеиться.
Представник постачальникаДоброго дня Сергію. Дякуємо Вам за розгорнутий відгук та підкреслення властивостей TENA for Men. Ваш відгук буде дуже корисний іншим покупцям. Інформацію щодо відклеювання ми передамо у відділ якості.
- Олексій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Користуюся пів року. Немає ніяких нарікань. Добре тримаються, приємні до тіла, без запахів.
- Переваги:
- Прокладки зручні в використанні, приємні до тіла, не чути неприємних запахів. Гарно тримаються в трусах.
Представник постачальникаДоброго дня Олексію. Дякуємо за залишенний відгук. Нам приємно що Ви відмінно оцінили якість продукції TENA.
- Максим Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Впервые начал пользоваться пока все ок
- Переваги:
- Справляется со своей функциональностью
- Недоліки:
- Не знаю как комфортно будет летом
- ВалентинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличные прокладки для людей,имеющих проблемы со здоровьем.
- споживач М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
рекомендую!
- Переваги:
- зручні у використанні, невеликі за розміром
- Недоліки:
- відсутні
- Анатолий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Переваги:
- Удобные в использовании. Для небольших подтекание мочи (100-200мл день)
- Недоліки:
- Не заметил
- Белекцая И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Переваги:
- Тоненькие, удобные
- Мария И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Переваги:
- Очень удобные.
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Виктория Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Vladimir M***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Мехед А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Удобно и практично
- Переваги:
- Удобно и практично
- Недоліки:
- не много бы дешевле
- ЛидияПродавець: Rozetka
Берем для мальчика 10 лет с парезом тазовых функций. Раньше использовали женские гигиенические прокладки. Это ужас. Ребенок был постоянно запревший и натертый. Эти же подходят великолепно. Не парят, не натирают, не издают совершенно никаких запахов. Прокладки удобны, не заметны и хорошо держатся на любых трусиках - и на плавках и на боксерках. Нам хватает одной штуки на 8-10 часов. В нашей ситуации эти прокладки просто спасение. Ребенок может вести полноценную жизнь. И в шахматных турнирах участвует, и на конкурсах пианистов побеждает. Сказать что мы довольны - ничего не сказать. Спасибо разработчикам. Магазин добавляю в закладки.
- Переваги:
- Дышат, хорошо держатся на трусах, незаметны, не издают запахов, не протекают.