Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Овочечистка Tescoma President 19 см (638603)

Оцінка користувачів 4.3/5
  • Відгуки про товар продавця Rozetka
  • Людмила В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий

Мала більше 15 років цього ж виробника тільки пластмасова ручка. Я молилася на неї щоб не зламалася бо дуже зручна була. Коли вона все ж від ламалася від ручки, виявилося я без неї ніяк! Ні картоплю ні моркву почистити… шукала тільки Tescoma, бо лезо за 15 років було гостре. Вибрала цю, але сумнівалася як вона в руці. Задоволена. В руці норм бо ручка овального профілю, легка, лезо тоненьке і гостре, ще і носик заточений, в попередній не було такого.

Переваги:
    Зручна легка гостре лезо
    Недоліки:
    Дорогувато

Доброго дня, Людмила!
      Дякуємо, що обрали нашу продукцію та залишилися задоволені якістю придбаного товару.
      Впевнені, що продукція від Tescoma принесе затишок та комфорт у Ваш будинок.
      Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців.
      Приємних та вдалих Вам покупок.

• Ольга Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий

Користуюсь давненько, дуже зручно чистити овочі, тепер звичайним ножем почистити картоплю ціле випробування.
    Рекомендую, почнете користуватися і вже іншим не зручно чистити

Переваги:
    дуже зручна овочечистка
    Недоліки:
    відсутні
  • Гуцуляк В***

Дуже подобається!

Переваги:
    Чистить гарбуз краще будь-якого ножа
    Недоліки:
    Поки що не виявила
  • Сергей Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий

Нормальна річ,ціна зі скидкою. Купив на зміну своїй,яка за років 5-7 своє вже відпрацювала.Чекаю від цієї на такий же вік. Побачимо.

Переваги:
    Якісна овощечистка
  • Микола Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий

После двух с половиной месяцев пользования - треснуло лезвие, не его тонкая часть, а часть рядом с ручкой. Нож сломался при вырезании хвостика груши кончиком ножа. Я бы сказал, что это исключительно моя вина, если бы до этого не пользовался другим ножом овощечисткой Тескома 2 года точно также. Так что те, кто его уже купили, будьте осторожны при вырезании глазков, лучше этот нож использовать исключительно для очистки.

Переваги:
    Металлическая ручка, острое лезвие.
    Недоліки:
    Хрупкость при вырезании кончиком.
  • Сергей Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий

Сам нож острый, снимает кажуру с картофеля хорошо, но лезвие как папиросная бумага и врядли долго прослужит, очень тоненькое и если чуть сильнее надавить погнётся, я этим недоволен, ручка толстенная металла не пожалели а на лезвии сэкономили. И ещё глазок вырезать нереально им, остриё для вырезки глазков тупое с заоваленными краями, нужно очень сильно давить но оно рвёт картошку и гнётся лезвие, проще вырезать обычным маленьким крепким ножом, этот бутафорный. В общем я расстроен!

Переваги:
    Острый
    Недоліки:
    Тупое остриё для вырезки глазков, очень тоненькое лезвие как картонное
  • Барановская О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий

Своей пользуюсь около десяти лет - она не тупится. Эту купила дочери и очень рада, что нашла.

Переваги:
    Очень удобная в работе и острая.
  • Сергій В***
    Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий

Дуже рекомендую. Користуюся з 2010-року. Єдине що пораджу: перед тим як почистити коренеплоди (моркву, картоплю, буряк), обов'язково помийте їх щоб вони були вологі; тоді чистити набагато легше.

Переваги:
    Реально надійна якість і довговічність.
    Недоліки:
    Абсолютних недоліків.

Доброго дня, Сергій!
      Дякуємо, що обрали наш товар та залишилися задоволені якістю.
      Впевнені, що продукція від Tescoma принесе затишок та комфорт у Ваш будинок.
      Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців.
      Приємних та вдалих Вам покупок.

• Анна Р***
    Відгук від покупця. Продавець: WMC

Такая як була у нас дома в Харкові. Дуже подобається моїй Неньці. Упаковано було дуже якісно відповідно до вимог безпеки.

Переваги:
    Швидка чистить, зроблено якісно
    Недоліки:
    Відсутні
  • Юра З***
    Відгук від покупця. Продавець: WAW

Товар якісний, нержавіє. Користуємося виробами Тескома давно. Доставка новою поштою 63 гривні дорого.

Переваги:
    Якість.
    Недоліки:
    Ціна доставки.
  • Михайлова А***
    Відгук від покупця. Продавець: WMC

Замовляю вже другий раз. Якість чудова!!

Переваги:
    Легкий, зручний, гостре лезо, яке довго не тупиться