- Василь Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
поламалась через рік, почала сама по собі опускатись, думаю тросик всередині десь переламався і це невдале проектне рішення використовувати тросик
- Переваги:
- виглядає гарно
- Недоліки:
- Поламалась через рік
- Александр В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Во-первых пантограф красивый, во-вторых есть кабель менеджемент, в-третьих конструкция монолитная, не "гуляет" в-четвертых пружины внутри, в-пятых сам микрофон можно по разному , как удобно мпозиционироваь. К покупке рекомендую!
- Переваги:
- Микрофон HyperX Quadcast держит, не улетает
- Недоліки:
- Незначительные, закрутки на сгибах не очень удобные, если микрофон легкий возможны "улеты"
- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мені сподобався. Дуже зручний і великий. Люфтів особливо немає. Інструкція зрозуміла. Є можливість заховати дроти так, щоб їх не було видно
- Представник б***
Шановний Пане Євген, дякуємо за відгук та вибір Thronmax. Приємного користування.
- Андрей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный пантограф, один из лучших
- Віктор К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный пантограф, хорошо подошёл для моего HyperX Quadcast S. Рекомендую.
- Переваги:
- Крепления, материалы, качество сборки, регулировка жёсткости, внешний вид
- Ярослав
у вас немає проблеми з тим, що кріплення висковзує? Те, куда перехідник для мікрофона накручується
- Валерій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Покупкою задоволений.
- Переваги:
- Міцний, якісно складений, кронштейн залізний(добротний такий), є паз для шнурка(шнур як розташовується по довжині самої стійки), не прогинається від ваги мікрофона(я користуюся Trust GXT 244 Buzz)
- Недоліки:
- Саме нісце кріплення мікрофона не повертається на навколо своєї осі.
- Представник б***
Шановний Пане Валерій, дякуємо за відгук та високу оцінку якості Thronmax.Приємного користування.
- Дмитрий Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный пантограф. С момента покупки прошло 2 месяца и никаких недостатков лично мною выявлено не было. Да, очень тяжелые микрофоны прогибают стойку (видел по обзорам на ютубе), но по сравнению с китайскими аналогами, коими я до этого пользовался, эта стойка по качеству на уровень выше. Крепление у стола сделано из тяжелого металла, а не дешевого пластика. К тому же, есть органайзер для провода. В общем, смело могу рекомендовать к покупке.
- Переваги:
- Качество, дизайн.
- Недоліки:
- Не заметил.
- Представник б***
Уважаемый Дмитрий, благодарим за отзыв и выбор Thronmax.
- Марин А***Продавець: Rozetka
Чи підійде цей пантограф до Audio Technica AT2020 Plus?
- Переваги:
- .
- Недоліки:
- .
- Представник б***
Шановний Пане Марин, так. Дякуємо за звернення.
- Данил М***Продавець: Rozetka
хорошо!
- Представник б***
Уважаемый Даниил, благодарим за высокую оценку и выбор Thronmax.Приятного пользования.
- No S***Продавець: Rozetka
Розетка, закупите пожалуйста новую партию
- Представник б***
Уважаемый покупатель, новая партия будет доступна, в первых числах января. Благодарим за обращение.