- AI аналіз відгуків60 відгуків: 90% позитивні, 7% нейтральні, 3% негативні.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Леся В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Заказывала 1 января, пользуемся практически теперь каждый день. Это средство посоветовала взять педиатр, так как появилась небольшая шероховатость на ручках у ребёнка, и обветривалось лицо на морозе(обычный детский крем не помогал). Очень довольны в итоге покупкой. Со своей задачей средство справляется отлично, примерно со второго третьего использования нет никакой сухости и шероховатости, а также красноты на щёчках. Когда закончится, обязательно будем брать ещё. И кстати с мужем тоже теперь им мажем руки, очень быстро проходит сухость. Единственное что мне не очень нравится, по консистенции жидкое, мне такие не очень, я люблю более густые кремы, но это дело вкуса.
- Переваги:
- Устраняет шероховатость и сухость кожи
- Інна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
У мене псоріаз, замовила собі і на диво, це найкращій крем яким я колись користувалась. Дуже гарно зволожує, довгенько відчувається м'якість і зволоження (що мені дуже потрібно) рекомендую
- Переваги:
- Легко наноситься, вистачає невеликої кількості крему для нанесення.
- Недоліки:
- Поки не знайшла
- Аліна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Супер крем,дитина з атопічною шкірою - зволожує моментально,результат після першого використання,.Навіть родичу пересохлі руки полікували)До цього користувались LaRoche Lipikar,цей набагато кращий
- Переваги:
- Супер зволоження
- Недоліки:
- Ціна(
- Ольга Т***
Підкажіть будь ласка ,а де можна замовити?
- Яна М***
Він же є в наявності зараз) На Розетці)
- ОлгВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
#мояраспаковка
Увлажняющее молочко, супер объем для всей семьи!
Зимой защитит от трещин и сухости, раздражений. Летом напитает и успокоит после пребывания под солнцем и солёного моря.
Подходит даже детям с атопическим дерматитом (проверено).- Переваги:
- хорошее молочко, реально помогает от кожных проблем
- Недоліки:
- если не считать цену ( но это вопрос субъективный ), то минусов нет
- Анна К***Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
У меня каждую зиму проблемы с руками. Сохнут от холода и лопаются до крови.И вообще вся кожа сухая .А летом лопаются пятки.
Где я только не была на кожвен кафедре и у профессоров . 30 лет , а я как сухарь. Мне прописали диету. Говорили , что это экзема , но не заразная . Что я только не пила и не мазала , пока случайно не наткнулась на Топикрем . Мажу все тело и себе и детям . Из-за того , что он жидкий (молочко) хватает на месяц , а то и на два 200 мл . Берите , не пожалеете .- Переваги:
- Все прекрасно
- Тетяна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Чудовий зволожуючий крем. Користуюсь ним вже 3 роки. Рятує мене від сухості шкіри. Не викликає алергію.
- Переваги:
- Гіпоалегенний, зручне дозування, швидка доставка
- Алёна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Супер крем во все века!!!!!
- Переваги:
- Кожа после него как у ребенка!!!!
- Недоліки:
- Нет!!!
Олена, дякуємо за Ваш відгук.
- Оксана В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Крем супер! Для моєї шкіри спасіння. Гарний ніжний запах, не залишає плівки. Поки що мій фаворит серед усіх кремів для тіла.
- Володимир П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Цей крем купуємо уже років 7-8. Користуємось уміє родиною.
- Переваги:
- Вартість по акції
- ЕлизаветаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Крем суперский!
- Переваги:
- Без резкого запаха,не оставляет жирных пятен,хорошо впитывается и увлажняет кожу.
- Анастасия Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Дуже сохла голова у 3-місячної дитини після ванни, наша масажистка порадила цю емульсію, нам підійшла! Голова не сохне і шкіра ніжненька і м‘якенька. Задоволені! Раджу не брати одразу великий літраж, а спробувати маленький і потім вже подивитися, чи підійде вашій дитині. Нам педіатр порадила лосьон ля рош, стверджувала, що після нього сухість як рукою зніме, але цього не сталося, а ми замовили 500 мл, використовуємо просто як гель для душу піна для ванни
- Переваги:
- Економно використовується, зволожує шкіру, стійкий ефект
- Недоліки:
- Поки не виявили
- Леся В***
Нам педиатр Ля Роше тоже советовала(написала пару фирм, выбирайте какая понравится), но решили взять все таки это.
- Юлия С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Брал по акционной цене за 179 грн, цена отличная, увлажнение кожи хорошее, для автоматической кожи подходит здорово
- Переваги:
- Качество продукта, увлажнение, цена
Юліє, дякуємо за відгук!
Раді, що емульсія вам сподобалася та добре підходить для вашої шкіри. Приємного користування й гарного настрою щодня!
- ЛіанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Гарна емульсія, для атопічної шкіри саме те що треба
- Лобур В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Хороший продукт, добре заоложує навіть дуже суху шкіру.
- Переваги:
- Великий обʼєм, зручний дозатор
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Чудово зволожує, рятівник взимку номер один
- Переваги:
- Легка приємна текстура
Дякуємо за Ваш вілгук!
- Оксана В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Крем соответствует описанию.
Очень нежный.
Быстрая доставка.- Представник постачальника
- Світлана Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Емульсія ,просто супер,користуюсь більше 10 років.Взагалі вся продукція Топікрем дуже якісна.
- Переваги:
- Емульсія для всього тіла, також можна і маленьким діткам.
- Людмила П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Шикарно зволожує, наношу і на обличчя і на тіло. Не залишає плівку, немає відчуття жиру на руках і обличчі. Шкіра в мене суха, іноді вистачає одного використання на день. Ще він некамедогенний, це прям те, що шукала
- Переваги:
- Гарне зволоження
- Недоліки:
- Не помітила, користуюся пару місяців
- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Найкраща зволожуюча емульсія! Користуюсь 20! років, ніяких додаткових кремів не використовую. Дуже гарно живить та зволожує.
Прекрасно підходить для діток.- Переваги:
- Мега універсальна
- Недоліки:
Ірино, дякуємо за Ваш відгук!
- Наталья С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Нам подошёл. Переодически пользуемся. Нравится,но всё индивидуально)
- Кристина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Очень довольна, изначально брала грудничку по совету педиатра, начала пользоваться и сама, результат отличный, кожа нежная, впитывается хорошо, приятный запах. Цена соответствует качеству.
- Переваги:
- Качество. Запах.
- Клепачевский И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Очень хорошо смягчает кожу. Брали для грудничка. Были проблемные места, ручки коленки. Сухость и покраснение ушло с первым применением. Рекомендую.
- Переваги:
- Хорошо увлажняет снимает покраснение кожи
- Mega A***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Этот крем, это просто какое-то спасение. Долго искали и перебирали разные варианты, даже из-за границы заказывали то что у нас не продается. Ничего не подходило.
Когда нашли данный Топикрем - кайфуем всей семьей. Он всем подходит, результат виден практически моментально, особенно на детях.
Дети отдельная тема, так как они моментально реагируют на качество воды, а данный крем спасает ситуацию.
Вообще рекомендую брать сразу большую бутылку )))
#мояраспаковка- Переваги:
- Очень крутая эмульсия.
- Недоліки:
- Немного дороговат
- Ира Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
- Олена Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Я використовую для тіла та обличчя
Зволожує шкіру достатньо та знімає алергічні реакції- Представник постачальника
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Користуюсь на даний момент під час вагітності.
Дуже хороше зволоження.
Можливо, через гормональні зміни та "розтягнення" шкіри в області грудей, там з'явилось лущення і сухість які мені дуже надокучали. Через декілька змащувань на ніч все прийшло до ладу, шкіра стала м'яка та гладенька. Рекомендую! Буду і далі користуватись.- Переваги:
- Чудове зволоження
- Недоліки:
Людмила, дуже дякуємо за відгук!) І вам щиро дякуємо, що обираєте нас!)
- Овчар М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Классный крем. У ребенка сухость была на ножках. Спустя неделю применения утром и вечером все прошло. Но результат конечно есть и на 3й раз применения. Рекомендую. Расход экономный, брала 75 мл, думаю хватит на долго
- Переваги:
- Хорошо впитывается, справляется с сухостью кожи
- Татьяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Нам этот крем советовал дерматолог с Американского мед центра ( лукьяновка, Киев), очень довольны, сухость и раздражение убирает за 1-2 раза применения, в тч маленьким детям. Реальное спасение при жесткой воде в Киевской области.
- Татьяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Якось випадково натрапила на цю фірму у сестри і дуже задоволена, достатньо гарно зволожує дуже суху шкіру. Ще нещодавно звернулась на консультацію до дерматолога і казала що користуюсь цим кремом і вона теж гарно відгукувалась на нього, і порадила ще спец гелі для тіла, у кого суха шкіра звичайними милом чи гелем краще не митися
- Переваги:
- зволожує
- Герасименко Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Приємний аромат, гарно підходить для сухої шкіри, і для дитини
- Инна Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Дуже хороший крем, користуюсь ним два роки, гарно зволожує, швидко впитується, не оставляє жира, дуже ним задоволена. Коли закінчиться замовлю ще. Вистачає дуже надовго.
- Переваги:
- Приємно пахне, швидко впитується.
- Недоліки:
- Нема.
Дякуємо, Інно, за ваш відгук і довіру протягом уже двох років.
Раді чути, що емульсія вам підходить і дарує комфорт у щоденному догляді. Особливо приємно, що ви відзначили швидке вбирання та легку текстуру — це дійсно одні з її головних переваг.
Будемо раді вашим наступним замовленням!
- ВАЛЕНТИНА В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Рекомендую !!!
- Переваги:
- Справді зволожує шкіру
Дякуємо вам за відгук, пані Валентино!
Раді, що Ультра-зволожуюча емульсія для тіла Topicrem Ultra Hydratante 500 мл (3700281702286) справді виправдала ваші очікування та добре зволожує шкіру. Дякуємо за рекомендацію й бажаємо вам комфорту та доглянутої шкіри щодня!
- Юлія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Для сухої шкіри ідеальний
Дякуємо за ваш відгук, пані Юліє!
Раді, що емульсія Topicrem ідеально підійшла для сухої шкіри та виправдала ваші очікування. Бажаємо вам комфорту й приємного догляду щодня!
- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Користуємось всією сімʼєю. Купуємо вже не вперше. Гарно зволожує шкіру. Швидка доставка. Рекомендую
Дякуємо вам за такий теплий відгук.
Раді, що емульсія Topicrem підійшла всій родині та добре справляється зі зволоженням шкіри. Дякуємо за довіру та рекомендацію — будемо раді бачити вас знову.
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Рекомендую
Марина, щиро дякуємо вам за рекомендацію.
Дуже раді, що емульсія вам сподобалася та виправдала очікування.
Користуйтеся із задоволенням — будемо раді бачити вас знову!
- Юрий Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
То що треба
Доброго дня, Юрію!
Дякуємо за відгук! Радий чути, що емульсія Topicrem Ultra Hydratante вам підійшла.
Це справді універсальний засіб для глибокого зволоження шкіри щодня. Будемо раді вашим новим замовленням!