Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Крем Topicrem CICA Заспокійливий 40 мл (3700281702682)

Оцінка користувачів 5/5
  • Мелик
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 40 мл

Идеален для атопической кожи с сильными покраснениями. После одного применения кожа уже успокоилась и стали проходить красные участки кожи, посветлели. В составе есть компоненты, которые пролонгированно действуют, а не только когда применяешь. Состав анти-аллергенный.

Переваги:
    классный
  • Олена Г***
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 40 мл

Использую после лазерной эпиляции, или летом, если случается солнечные ожоги. Крем снимает раздражение, успокаивает, очень экономный, почти без запаха. Для меня это незаменимое средство как экспресс помощь.

• Евгения Д***
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 40 мл

Хорошо убирает локальные воспаления и зуд на воспаленных, шелушащихся участках. Отлично работает после пилинга. Запах еле ощутим, консистенция приятная, пленку после нанесения не образует. Аллергию не вызывал.

Переваги:
    цена, качество
    Недоліки:
    особых нет
  • Стефанишина О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 40 мл

Крем успокаивает, снимает раздражение и покраснение. Подходит для послепилингового ухода. Жирный, но впитывается хорошо. Как для меня, то необходимо дополнительное увлажнение.

Переваги:
    Успокаивает раздраженные участки кожи.
    Недоліки:
    Нет.
  • РЕМЕЗ О***

Чудово

Дякуємо за Ваш відгук!

• Ольга О***

Ля рош цикапласт бауме5 кращий,ніж цей

Переваги:
    Жирний,густий
    Недоліки:
    Більше не куплю

Дякуємо Вам, Ольга за відгук!

• Катерина К***
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 40 мл

Мені відправили зовсім інший крем, а саме cica . Чоловік забирав замовлення і на звернув на це увагу.
    Крем зовсім не той, не та діюча речовина і не той ефект який має бути.
    Ну що за безвідповідальність? Чому відправник так безграмотно відправляє замовлення. Аби аідправити і отримати кошти?
    Тобтр вам зовсім неважливі відгуки і результат?
    Іще і за такі кошти.
    Дуже неприємна ситуація і я чекаю щоб зі мною зв'язались для вияснення ситуації і налагодження її.

Переваги:
    Поки нема
    Недоліки:
    Не той крем зо мав бути!!!

Доброго дня!

Дякуємо вам за відповідь та надану інформацію. Обов’язково звернемося до служби підтримки за вказаним посиланням для вирішення питання.

Гарного дня!

Катерино, доброго дня!

Щиро перепрошуємо за ситуацію, що склалася. Нам дуже прикро, що ви отримали не той засіб, який очікували, і це спричинило такі неприємні емоції.
      Ми обов’язково хочемо розібратися в цьому випадку та виправити помилку. Будь ласка, зверніться до служби підтримки через особистий кабінет або за телефоном гарячої лінії — фахівці перевірять інформацію щодо вашого замовлення та запропонують варіант вирішення (обмін або повернення).

Для нас важливі як ваші відгуки, так і ваша довіра. Дякуємо, що повідомили про проблему — це допомагає нам ставати кращими.

• Каріна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 40 мл

відправили не той крем що в оголошенні,мав бути сіса,а відправили сіса+

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Тетяна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 40 мл

Відправили не той крем, що в оголошені. Замість CICA, відправили CICA+, це різні креми з різною реакцією на мою шкіру. І все б нічого, але саме на CICA+ у мене алергія.

Переваги:
    Недоліки:
    Відправили не те, що в оголошені.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням посилання