- Лысенко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Orange. Розмір: 1.5 м
Відразу замовив декілька штук в помаранчевому кольорі "Жовтогарячий", під колір кросівок. Під час бігу інколи коліна обмотую. Бинт якісний, колір відповідає тому що на зображенні. Липучки прошиті добре. Мені сподобався.
Єдине що, купив 2 по 1,5 метри, які напевно більше для рук підійдуть. Думаю найближчим часом замовити 3-х метрові бинти. Рекомендую!- Переваги:
- відповідає опису, якісний
- Недоліки:
- не виявив
- Иванова Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Orange. Розмір: 1.5 м
бинты просто чудо,по сравнению с аптечными. беру уже вторые маме(у нее варикоз и трофичесаие язвы),она очень их хвалит. цвет оранжевый соответствует фото полностью.
- Переваги:
- они состоят только из достоинств.
- Недоліки:
- нет.
- Иванова Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Розмір: 1.5 м
бинты шикарные. брали маме,у нее варикоз. очень плотные,хорошо тянутся,хорошо крепятся на липучку.
- Переваги:
- качество,цена,бесплатная доставка.
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Orange. Розмір: 3 м
Отличное качество, приятный цвет и липучка отлично держит. Действительно плотный и поддерживает коленный сустав хорошо. Заказала ещё
- Переваги:
- Качественный
- Недоліки:
- Любов І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Dark Blue. Розмір: 3 м
Одна з головних перевагах даного бинта, на мій погляд, це липучка- застібка.
На нозі тримається гарно, не розкручується й не спадає при ходьбі. Три метри для ноги вистачило з запасом. Ідеально просто. Вистачить навіть всю ногу замотати.- Переваги:
- Застібка.
рекомендую,хорошие бинты.
- Переваги:
- цвет,качество,липучка,цена,бесплатная доставка.
- Иван Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Yellow. Розмір: 3 м
Товар бомба.
Порадовало что Украина научилась делать хорошие вещи.- Переваги:
- Недоліки:
- Не обнаружил.
- ТаняПродавець: Rozetka. Колір: Yellow. Розмір: 1.5 м
Понравились бинты, крутая застежка-липучка, хорошо держит и не надо дергаться и каждый раз перематывать. Подойдет как молодым, так и тем, кто в возрасте.
Цвет супер, как на фотке. По сравнению с обычным белым - вообще супер, не пачкается так сильно и выглядит стильно.- Переваги:
- яркие цвета, крепкая липучка
- Буряк В***Продавець: Rozetka. Колір: Pink. Розмір: 1.5 м
Очень качественный товар!
- Переваги:
- Большой выбор цветов
- Недоліки:
- Игорь А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Dark Blue. Розмір: 3 м
Буду заказывать ещё, цвет соответствует , все как на картинке, удобная липучка, качество. взял 3х метровый разделил на 2шт. по 1,5,м. на руку от локтя до запястья самое то.
- Переваги:
- Описано выше.
- Недоліки:
- Не обнаружил
- это а***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Розмір: 3 м
отличный бинт, добавить нечего. предыдущий спустя месяц стабильного пользования до сих пор в отличном состоянии
- Рой В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Розмір: 3 м
Отличный,из бинтов лучшее что пробовал,колено 3м идеально
- Переваги:
- Матерриал,липучка
- Недоліки:
- Не нашлось
Добрий день. Вдячні за позитивний відгук.
- это а***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Dark Blue. Розмір: 1.5 м
сначала купил, потом почитал отзывы, которые вызвали сомнения в качестве бинтов.. к счастью пришло 2 бинта и оба надлежащего качества, никаких проблем. заказывал 2 синих 1.5м
Добрий день.
Вдячні за позитивний відгук.
- Владимир М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Dark Blue. Розмір: 1.5 м
Бінт дуже сподобався, навіть не очікував такої якості. Темно блакитний виглядає бомбезно!
- Переваги:
- Мякий та приємний на дотик, дуже якістна ліпучка, легко закріплюється
- дмитрий л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Розмір: 1.5 м
Бинт отличный. Стягивает хорошо и липучка достойная. Но стоит учитывать длину. 1.5 метра немного маловат ,как по мне. На руку ещё пойдет а вот нога или торс уже не пойдет.
- Переваги:
- Удобная липучка
- Недоліки:
- Не выявил
- Иван И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Orange. Розмір: 3 м
Бинт отличный,купил чтобы вены не расширялись ,так -как занимаюсь спортом-3 метра хватает для голеней,покупайте- если для ног, то 3 метровый,полтора метра будет короткий.
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Dark Blue. Розмір: 1.5 м
отлично
- Переваги:
- качественный и удобный
- Артем Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Розмір: 1.5 м
Хороший бинт.
- Переваги:
- Хорошая вещь.
- Недоліки:
- Нету,для меня.
- Игорь А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Розмір: 3 м
Бинт хороший
- Недоліки:
- Олеся Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Yellow. Розмір: 1.5 м
Хороший эластичный бинт. Подходить при растяжках для тугого бинтования.
- Переваги:
- Качество.
- Недоліки:
- Нет.
- ИваПродавець: Rozetka. Колір: Yellow. Розмір: 1.5 м
Отличный бинт для повседневного использования. Не привлекает внимание, Натяжение - среднее. Хорошее подспорье для спортсмена с растяжением. Короткая версия более практична.
- Переваги:
- Отличный бинт для повседневного использования.
- Станислав П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Розмір: 1.5 м
Супер!
- Переваги:
- Качество- супер!
- Недоліки:
- Нет,поэтому-то что супер!
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Розмір: 1.5 м
Суперовий бинт !!! Рекомендую.
- Переваги:
- Добре фіксує
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Розмір: 3 м
Найкращий бинт, що я бачила
- Віталій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Dark Blue. Розмір: 3 м
Бинт супер,липучка тримає добре.
- Алина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Dark Blue. Розмір: 1.5 м
Отличный товар, хорошая цена
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Розмір: 1.5 м
Классный бинт! Рекомендую!
- СергІй З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Розмір: 1.5 м
+++
- Горшані С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Dark Blue. Розмір: 1.5 м
добре
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Dark Blue. Розмір: 1.5 м
Гарний бинт за свою ціну
Вдячні за ваш відгук.
- Дмитрий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Yellow. Розмір: 1.5 м
Хороший бинт.
Добрий день. Вдячні за відгук.
- Ткаченко М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Dark Blue. Розмір: 1.5 м
Хороший бинт. Качество понравилось
- Переваги:
- Удобная застёжка -липучка
Добрий день. Вдячні за відгук.
- Ольга Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Dark Blue. Розмір: 1.5 м
Отличный бинт.Довольна я и мои колени..
- Переваги:
- Цена-качество
- Недоліки:
- не обнаружила
Доброго дня. Вдячні за відгук.
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Dark Blue. Розмір: 1.5 м
Отличный товар! Продавец отправил то, что и заказывал, и в срок!
- Переваги:
- Все отлично!
Вдячні за відгук.
- Очередник А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Dark Blue. Розмір: 1.5 м
На перший погляд за ці гроші доволі якісний бинт, далі побачимо
- Валерий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Розмір: 3 м