Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Ретранслятор TP-LINK TL-WA860RE WiFi4 з вбудованою розеткою

Оцінка користувачів 4.4/5
на основі 82 відгуки
  • Людмила
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Працює вже кілька днів. Поки без нарікань. Для невеликих відстаней і не сильного навантаження цілком підходить. Купувала для батьків - суто для перегляду новин, скролінгу веб-сторінок і ютуб-відео. Сигнал поки стабільний. Перевірний радіус роботи - приблизно 7 м. Далі не було потреби тестувати.

Переваги:
    Дуже просте налаштування.
    Недоліки:
    Поки не виявлено.
  • Денис Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Товар нормальний! Репітер простий у налаштуванні, швидкий і всі заявлені функції виконує. Подобається функція наскрізної розетки. Але останній час, яку дрібницю не замовлю на Розетці, відправляють довше ніж товар іде перевізником. За що й оцінка!

• Олександр П***

Свої функції виконує добре

• Володимир М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Прилад повністю відповідає тому що я очікував. Зручне інтуїтивне налаштування. Відповідає заявленим параметром

Переваги:
    Швидкі налаштування, якісна робота.
    Недоліки:
    Незвично довго очікував замовлення
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Простий в налаштуванні ,не дорогий ,не займає розетку.свою функцію виконує.

• Михайло З***

Працює справно

• Андрей И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Добрі матеріали, сигнал пробиває декілька стін/стелю без проблем.

Переваги:
    Не складне налаштування з декількома варіантами.
  • Ярослав П***

Працює стабільно

Переваги:
    Стабільна робота
  • Віктор
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чудовий пристрій , зі своїми функціями справляється на відмінно, великий радіус роботи

• иван г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Добре виконує свою працю.Установив на смартфон потім win11.На комп тільки через смартфон.Рекомендую на2.4мґ.

Переваги:
    Мене влаштовує сигнал добрий.
  • Андрій А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Доволі зручна штука, якщо треба провідний інтернет, а в кімнаті нема. Включив, легко налаштував, увімкнув провід і все працює. Є вай фай, але в деяких випадках необхідно провідний, і дивайс допомагає. Причому вимкнув, переніс в інше місце, і налаштування вже не потрібно.

Переваги:
    Невеликий дивайс
    Недоліки:
    Поки не побачив
  • Владимир В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Не відповідає вимогам. Слабкий рівень wi-fi на відстані 12 метрів від роутера.

• Ігор С***

Дуже зручна модель.

Переваги:
    Вбудована розетка, дуже легке налаштування через Tether.
    Недоліки:
    Поки немає
  • Дьячков С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Тезисы о простой настройке немного преувеличены. С настольного ПК это еще те танцы с бубном. В итоге пришлось настраивать со смартфона, что тоже танцы с бубном. Но зато потом то, что называется счастье)

Переваги:
    хоршее соотношение цена/качество
    Недоліки:
    нет/пока не нашел
  • Вадим П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

При покупке изначально были сомнения. Однако, как выяснилось при подключении: просто установить и подключить. Охватывает большую площадь. Очень просто настраивается. Рекомендую!

Переваги:
    Простая настройка
    Недоліки:
    Пока не нашел
  • Евгений М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Если нужен недорогой ретранслятор то есть и получше, в т.ч. TpLink. Конкретно это хорош только тем, что имеет розетку. Автоматическое переключение не работает, приходится переключать сеть вручную. Скорость не поднимается выше 40 Мбит. Толстый, занимает много места. Но не смотря на все это - работает, со своей задачей справляется.

Переваги:
    Стабильная работа, не блокирует розетку
    Недоліки:
    Болошой
  • Владимир К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купил год назад, очень доволен, работает без сбоев!!

• Вадим
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Працює без нарікань вже більше тижня. Покриття w-fi та якість сигналу збільшилися і це (для багатоповерхівки з майже картонними стінами, ще й коли роутери вже є практично у всіх) просто супер.
    Брав саме цю модель, щоб "зєкономити" розетку.
    Налаштування робив через Tether - зручно та швидко.
    У висновку: я та моя родина з планшетами, ноутами та смартфонами - задоволена ))
    Брендом TP-LINK користуюся вже давно, як вдома, так і на роботі практично без проблем (а ті, проблеми, що трапляються, можно швидко виправити)
    Дякую.

Переваги:
    Ціна та якість
    • Максим

Приветствую, спасибо за ваш комментарий
      Скажите, пожалуйста, он повторяет сеть или новую создаёт?

Представник бренду

Вітаємо. Пристрій дублює параметри вашої поточної WiFi мережі.

• Андрей К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

За эти деньги уж лучше приобрести второй роутер.

Переваги:
    При такой цене достоинств не нашёл.
    Недоліки:
    Скорость передачи данных не превышает 15 Мегабит.

Вітаю.
      Сам пристрій не ріже швидкість, пристрій намагається надати максимальну доступну швидкість у відповідності до заявлених характеристик і радіо умов навколишнього середовища.
      У загальному випадку в радіо умовах сьогодення швидкість у двічі менше максимально можливої, вже не погано.
      Врахуйте, що заявлена швидкість – це канальна швидкість вивантаження + завантаження, яка розподіляється між усіма підключеними клієнтами.
      Наприклад, якщо канальна швидкість 300 Мбіт/с, це значить що 150 Мбіт/с на завантаження і 150 Мбіт/с на вивантаження, якщо підключено 5 активних клієнтів, то це по 30 Мбіт/с для кожного, якщо радіо умови погані, то це 15-10 Мбіт/с.

• Усманов Д***

Цена маленькая

• Дмитрий П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Працював 3 місяці не погано . Тепер перестав працювати . Мигають всі сигнали по черзі . Нижні 2 зеленим, а верхній червоним кольором. Кнопка перезавантаження нічого не змінює . Тепер думаю , як його відправити на гарантійний ремонт , не було ще такого , та й часу обмаль .

Переваги:
    Отримав швидко .
    Недоліки:
    Попрацював тільки 3 місяці .

Вітаю.
      Якщо ви сумніваєтесь в якості обладнання, рекомендуємо звернутися до сервісного центру, телефон центрального сервісного центру: +38 0445905177, ПН-ЧТ с 10-00 до 18-00, ПТ с 10-00 до 17-00, обідня перерва з 13:00 до 14:00, СБ-НД вихідний

• Дмитрий П***

Часу шкода і зіпсованого настрою , щоб звертатись до захмарного сервісного центру.

• Михайло Л***
  • Всеволод Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Работает отлично. Главное правильно настроить.

• Микола
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Все працює, як і очікував.

Переваги:
    зрозуміле та швидке налаштування
    Недоліки:
    наразі не виявив
  • Сидоренко П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Назвав мережу репітера так само, як і основну мережу роутера. Тепер навіть не знаю, де і коли в моєму будинку мої гаджети підключаються до мережі (роутера чи репітера, це і не важливо). Там де було потрібно, є добрий сигнал покриття!!! Задача для мене вирішена. Все ок, всім раджу цей девайс!

Переваги:
    Чудовий девайс. Працює дуже добре і швидко налаштовується. Дуже гарно розширилась мережа покритя!!!
    Недоліки:
    Не виявлено. Сподіваюсь, що і не буде!
  • София Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Работает идеально, легко подключается)

• Микола Г***

Рекомендую.

Переваги:
    Використав для подовження Wifi мережі. Вставив в розетку. Скачав по QR-коду програму управління на смартфон. Потицяв 5 хвилин, встановив пароль і все запрацювало.
    Недоліки:
    Не виявив.
  • Дмитрий В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Через WPS (сперва на роутере нажато потом на девайсе) настроилось, в поиске появился дубликат сети с приставкой ЕХТ, приставке помогло перейти с "точки" или "дуги с точкой" на полную шкалу, все зафурычило, есть возможность перейти в режим АР, но это уже ручками через адрес.

Переваги:
    Быстрая настройка, компактный, встроенная розетка
    Недоліки:
    Отсутствие кнопки on/off
  • Віктор П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Проблема налаштувати через WEB інтерфейс - пише що броузер застарів. При чому перепробував кілька броузерів як на комп'ютері так і на мобілці. Панове розробники, якщо мій броузер так застарів, то хоч пишіть який броузер вас задовольнить.
    Якимсь чудом з комп'ютера дружини налаштував. Пропрацював десь два місяці і почав пропадати інтернет. Спроба ресету і переконфігурації призведа до пвної втрати підключення до маршрутизатора. Начебто пароль приймає, але з маршрутизатором не з'єднується. Прикро що купив.

Переваги:
    Якщо зламається, то розетка ще працює
    Недоліки:
    Недороблене конфігурування через WEB, перестав працювати через 2 місяці
    • Эксперт R***

Добрий день! Зверніться, будь ласка, у сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .

Віктор, вітаю.
      У разі необхідності ви можете звернутися в сервісний центр:
      посилання

• Андрій Г***

Класна штука.

• vlad
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

На видео - подключаю устройство в сеть и интернет падает!

Переваги:
    Сигнал раздает хорошо но ложит сеть полностью!

Здравствуйте
      Рекомендуем обратиться на горячую линию TP-Link Ukraine, и наши инженеры вас проконсультируют. Номер телефона: 0-800-505-508, режим работы: ПН-ЧТ 10:00-22:00, ПТ 10:00-21:00.

• Vlad_2222
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Сигнал усилил нормально в другой части дома.
    но вечером, за компьютером обнаружил что интернет рвет, Оказалось что из-за ретранслятора(в этот момент к нему ничего не было подключено). Печально но видимо придется отказаться от него.

Переваги:
    сигнал хороший
    Недоліки:
    положил всю сеть!

Здравствуйте.
      Сигнал по кабелю вашего провайдера может быть занижен, в связи с чем новые маршрутизаторы не могут его распознать.
      Рекомендуем обратится к провайдеру для проверки линии.

Здравствуйте

• Владимир
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Ожидания по раздаче сигнала оправдал.

Переваги:
    Цена-качество
    Недоліки:
    Пока не увидел
  • Алексей П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купили и всем довольны, но устанавливалось через установку приложения, которое потом сразу снес, другие варианты, как было указано в инструкции, не работали. Висит под крышей в беседке и пока сырая погода его не повредила, тьфу-тьфу, добавляет 10-12 метров дальности, редко перегружаю - раз завис, а потом так, так всякий случай

Переваги:
    не занята розетка, дает неплохую дальность +10-15 метров
    Недоліки:
    пришлось ставить на телефон приложение, по=другому не устанавливался, раз в месяц-два, надо вынуть из розетки и включить,
  • Олексій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Підключив за п'ять хвилин.

Переваги:
    Зручно і актуально
  • Татьяна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Покупали ретранслятор в частный дом, чтоб усилить сигнал с роутера, который стоит в соседнем домике - 10 метров от дома. Покупкой довольны! #мояраспаковка по ссылке

Переваги:
    Берет сигнал с 10м и раздает по частному дому; удобно, что розетка не занята
    Недоліки:
    Не обнаружили
  • Валентин Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Товаром цілком задоволений. Оперативно та швидко доставили.

Переваги:
    Рекомендую даний девайс для викоритання.
    Недоліки:
    Немає кабеля в комплекті для підключення до ноутбука.