Відгуки покупців про Рушник мікрофібри в чохлі Tramp Pocket Towel 60х120 см L army green UTRA-161 (4823131001021)
- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-синій. Розміри: 40x80 см
Зручний рушничок в чохлі. Вже рік користуюся на тренуванні
- Переваги:
- Маленький зручний
- Недоліки:
- О
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за ваш відгук. Приємного користування!
- ПавлоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-синій. Розміри: 40x80 см
За свої гроші норм.
- Недоліки:
- Линяє (синій)
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за зворотний зв'язок - це допомагає нам покращувати наші товари. Зауваження передаємо до технічного відділу - спробуємо змінити в майбутніх поставках.
- Людмила М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий. Розміри: 40x80 см
Нормально
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за ваш відгук!
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий. Розміри: 60x120 см
Брав для використання в польових умовах. Дуже задоволений. Добре вбирає вологу та швидко сохне.
Представник постачальникаВітаємо! Раді, що ви задоволені покупкою. Сподіваємося, так буде і надалі.
- Ірина Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий. Розміри: 60x120 см
Хороший рушник. Мало місця займає, швидко сохне
- Евгений В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий. Розміри: 75x150 см
Класий рушник, легкий, не займає багато місця, вбирає вологу дуже класно, рекомендую! Брав самий великий, але можна брати трохи менший, виставить.
- Переваги:
- Якість рушника і чохла
- Недоліки:
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий. Розміри: 75x150 см
Великий розмір, малий об'єм. Швидко сохне.
- Виктория Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий. Розміри: 60x120 см
Купувала на подарунок чоловікові в спортивний зал. Спочатку він не зрозумів що це , тряпочка в машину а потім розібрався і дуже радий , рушник класний , гарно поглинає вологу і займає ну дуже мало місця , сохне швидко , все як заявлено в характеристиці.
- Переваги:
- Мало місця займає , швидко поглинає вологу і швидко сохне .
- Недоліки:
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий. Розміри: 60x120 см
Рушник чудовий, справді. Приємний на дотик, швидко вбирає вологу й швидко висихає. Достатньо великий, але компактно складається й вміщається в чохол. На застібках чохла зручні петлі.
- Переваги:
- Компактний, якісний, швидко висихає
- Костянтин В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-синій. Розміри: 40x80 см
Класна річ!
- Переваги:
- Компактний, добре вбирає воду, швидко висихає, класний кейс
- Недоліки:
- Не виявив
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий. Розміри: 60x120 см
Отличное полотенце, правда заметил со временем немного деформируется , через пару месяцев использования не совсем прямоугольной формы
- Переваги:
- Чехол удобный. Хорошо впитывает.
Представник постачальникаДякуємо, що знайшли час написати відгук. Нам дуже приємно, що ви отримали позитивні емоції. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців.
- ВиталийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Розміри: 50x100 см
Те що треба для подорожей.
- Переваги:
- Гарна якість. Швидко сохне
- Недоліки:
- Володимир Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Розміри: 50x100 см
Гарний товар.
- Переваги:
- Все добре
- Недоліки:
- Олексій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий. Розміри: 60x120 см
Чудовий рушник
- Александр Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Розміри: 50x100 см
Отличное полотенце, и чехол удобный
- Олександр Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Розміри: 50x100 см
Чудовий вибір, займає мало місця, поглинає багато вологи, швидко сохне
- Александра М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-синій. Розміри: 40x80 см
Очень компактное, кейс удобный чтобы сложить если полотенце ещё влажное
- Переваги:
- Небольшой размер, кейс
- Недоліки:
- Артем С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Розміри: 50x100 см
Ідеальний рушник для залу
- Переваги:
- Розмір, матеріал
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за відгук. Раді, що вам сподобався рушник цієї моделі. Бажаємо приємної експлуатації!
- ПавлоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розміри: 60x120 см
Рушник просто топ за свої гроші. Незвичний на дотик, гарно осушує, швидко сохне, дуже компактний.
- Переваги:
- Має міні кейс. Набагато менше місця займає порівняно зі звичайними рушниками, швидше висихає.
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо, що знайшли час написати відгук. Нам дуже приємно, що ви отримали позитивні емоції від придбання рушника Tramp. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців.
- Сергій З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий. Розміри: 75x150 см
Чудовий рушник,не зважаючи на великий розмір складається в маленький компактний чохол.З приємного замість 60*120 прислали 75*150)
- Переваги:
- Швидко поглинає вологу,так само швидко сохне.Петля для сушки взагалі класна річ.
- Недоліки:
- Не знайшов
- Юрий К***
XL і є розміром 150\75, вони в описі вказали неправильні розміри
Представник постачальникаДобрий день! Дійсно, в назві неправильний розмір - виправимо. Дякуємо за уважність. Актуальний розмір 150х75 см.
- Нонна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий. Розміри: 75x150 см
Чудова тканина,якісна.
- Переваги:
- Відповідає опису.
- Недоліки:
- Поки не виявлені
Представник постачальникаНонна, вітаємо.
Дякуємо за відгук про наш новий рушник, ми раді, що вам сподобалось :)