Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Плита Tramp інфрачервона з керамічним пальником UTRG-061

Оцінка користувачів 4.36/5
  • Олексій Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Придбав напередодні осені-зими. Най би не знадобилась, алеж... Єдина відмінність від інших подібних плит - керамічний пальник. Пишуть, що він економить до 30% газу. Не знаю, чи справді 30%, але економія присутня. В господарстві є ще Кемпінгаз з класичною конфоркою. На ньому, під час підігріву того самого чайника, поруч тримати руку не виходить. А у Трампа - залюбки. Отже, менше тепла вилітає в повітря. Використовував найдешевший балончик за 40 грн., але євростандарту. Очікував якоїсь несподіванки, але все пройшло штатно. Якщо комусь буде корисна така інформація, то в металевому чайнику зі скляною кришкою масою 0.7 кг, 1 л (кг) води (зважував) за температури 24 градуси (міряв) закипів за 5 хвилин. Провів таку процедуру двічі, похибка - 4 секунди. З Кемпінгазом порівняти не можу, бо він у батьків на дачі. Та й потужність у них різна. Єдине нарікання на Трамп - завелика відстань між опорами. Доведеться купувати якусь хрестовину, бо кружку чи турку на плиту поставити неможливо. Резюме: дружина задоволена. В разі віялових чи аварійних відключень електрики, без горячого не залишимось. Слава Україні, Слава ЗСУ. Поборемо.

Переваги:
    Відносно недорога, в кейсі, перехідник на балон, кераміка.
    Недоліки:
    Завелика відстань між підпорками.

Олексію, вітаємо. Дякуємо за відгук і за детальний огляд/порівняння. Раді, що вам сподобалась плита. Про меншу відстань між лапками для посуду приймаємо до уваги. Це дуже цінна для нас інформація.
      Гарного дня.

• Ігор

Підкажіть, чи є в комплекті цанговий балон Alpen Camping 227 г (подарунок, як пише Розетка).

• Олексій Х***

Так. Цієї інформації чи не було, чи я не дочитав, але балон подарували.

• Дмитро П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Все добре. Але у таких акуратних користувачів, як я, може виникнути проблема. В інструкції сказано, що, щоб запалити газ, треба повернути ручку до позиції On до того, як почуєте клацання п'єзо. Якщо акуратно повертати, то ви того клацання не почуєте і нічого не відбудеться.
    Напишіть же в інструкції, що ТРЕБА ТРОХИ ПРИКЛАСТИ СИЛУ ВКІНЦІ ПОВОРОТУ, ЩОБ СПРАЦЮВАВ П'ЄЗО-ЕЛЕМЕНТ. Це ж добре, що я трохи кумекаю, поліз, розібрався та зрозумів, що там не так все просто, а так вже настрій зранку зіпсувався, думав, що брак, ніякі поради із інструкції не працюють, до сервіс-центру треба, купа проблем буде, все пропало...
    Ну добре, що все добре закінчилося.

• Ирина К***

Дякую за такий коментар. Теж не зрозуміли, потім прочитали коментар і все вийшло)

• Сергій Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Відгук для тих, хто так і не знайшов відповідей на питання..

До даної плити під'єднав балон посиланняпідключення через редуктор посилання

В комплекті все працює. Полум'я висотою в 5 см не побачите. Редуктор знижує тиск газу з балона, що економить газ. Гріє дуже потужно, і найголовніше — не витрачаються кошти на маленькі балончики.
    В комплекті з редуктором відсутня прокладка від редуктора до балона. Необхідно взяти її з пальника, який продається в комплекті з балоном.

До комплектації плити питань немає. До роботи також.

Переваги:
    Працює від балону!
    Недоліки:

Добрий день! Дякуємо за розгорнутий відгук. Впевнені, що ваш досвід допоможе при виборі іншим клієнтам

• Артур С***

Спасибо, взял себе на заметку!

• Олена Б***

Підкажіть, будь ласка, як Ви визначили, який саме тиск має бути для цієї плити? Не можу знайти дану інформацію.

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Майте наувазі, баллони дійсно не всі підходять.
    На картинці що я скину, 2 балони.
    Вам потрібні ті що зліва ~

• Богдан Л***

В мене є обидва типи балонів і обидва нормально фіксуються у плитці, працюють і не травлять. Тому не зовсім розумію, що там саме не підходить.

Добрий день! Плита розрахована на використання саме з балонами міжнародного стандарту. Балони, виготовлені в Україні, мають трохи інфу форму.

• Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Почитав відгуки і вирішив залишити свій.
    Плитка ПОВНІСТЮ виконує свою задачу: якісно і економно підігріває те шо ви на неї поставите. Каструлю 4 л повну води без проблем. Чайник і т.д. також без питань.
    Щодо управління: в інструкції все вказано, робиш покроково і все виходить. Якщо ви ніколи не користувалися п'єзопідпалом то для вас та інформація буде цілком достатня, а якщо вже користувалися то він в цій моделі працює цілком традиційно. Для особливих випадків на самій плитці є піктограми які підказують що і як.
    Дуже радує направленість інфрачервоного випромінювання, воно йде прямо на дно посуду, а не по сторонам
    Конструкція така, що плитка елементарно розбирається, миється, обслуговується і доглядається, що і вимагається від туристичного обладнання.
    Головне розуміти що це по-перше в побутових умовах запасний екстрений варіант, на випадок повного відключення всього. А по-друге щодо використання outdoor запитань ніяких не виникає взагалі, полум'я не збивається вітром (бо його майже немає), плитка надійна, і звісно вимагає стійкої основи для роботи, як і усі інші туристичні плитки.

Переваги:
    Конструкція, керамічний елемент нагріву, простота експлуатації і обслуговування
    Недоліки:
    Решітка плитки не передбачає встановлення посуду з малим діаметром дна, наприклад звичайна турочка не стане.

Дмитре, добрий день! Дякуємо, що знайшли час написати такий розгорнутий відгук. Бажаємо приємної експлуатації і надалі!

• Тарас Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Зручна, компактна, швидко готує, перехідник під великий балон в комплекті. Сам пальник з п'єзопідпалом огороджений металевим обідком висотою 1 см, що дозволяє краще використати виділене горінням газу тепло, забір повітря знизу та з боків корпусу плитки. Більша ефективність з тонкостінним посудом. Вода 0.5 л з закипає в звичайному ковшику за 4.5 хвилини, в тонкостінному посуді на хвилину раніше. Все на фото.

Переваги:
    Кейс, розміри, швидкість готування, п'єзопідпал, перехідник під великий балон в комплекті.
    Недоліки:
    Не знайдено

Добрий день! Дякуємо за відгук. Раді, що вам сподобалась плита цієї моделі. Бажаємо приємної експлуатації!

• Аліна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Замовляла про всяк випадок. Розетка як завжди все оперативно доставила, все добре запаковано, особливо газові картриджі. Стосовно самої плитки, як на мене, добротна якість, як для походного/запасного варіанту скип'ятити воду. Проста у використанні, головне - правильний балончик взяти. Кейс не суперміцний, але для зберігання-транспортування вистачить з головою, якщо на ньому не скакати.

Переваги:
    якість, простота у використанні, економність
    Недоліки:
    час покаже. поки не виявила

• Вадим

Якщо придивитись, то на фото по центру у Вас теж тріщина керамічного диска.

• Олексій Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чудова плитка. Керамічна горілка дуже добре розподіляє тепло по поверхні посуду, думаю повинна бути ефективніша за горілку у якої сопла тільки по периметру.

Те що вона може бути крихка - то компроміс на який я згоден.

Добрий день! Дякуємо за відгук. Користуйтеся з задоволенням

• Юрій В***

Доброго дня, уточніть де взяли перехідник на вужчий посуд?

Вітаємо, Юрій! Перехідників наразі немає в наявності, але ми працюємо над тим, щоб така опція з'явилася.

• Виталий
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отличная по качеству плитка, металл достаточно толстый, удобно заправлять баллон с газом, 3 секунды и она готова к работе. Единственный недостаток - слишком большое расстояние между поддерживающими посуду лапками, из-за этого какой-нибудь не большой сатейник или чашку для чая на ней не подогреешь, они провалятся на конфорку. Нужно использовать большую по диаметру посуду или мастрячить какую-нибудь решетчатую подставку. А так все отлично и функционально.

Переваги:
    Компактная, удобная в эксплуатации, сделана качественно.
    Недоліки:
    Пока не обнаружено.
    • Євген

Я купив собі ось таку накладку. Можете обрати яка більше до вподоби посиланняабо посилання

Добрий день! Дякуємо, що знайшли час написати відгук. Ми працюємо над розширенням асортименту і в майбутньому плануємо додати таку позицію.

• Сергій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Спасибо Розетке за быструю доставку. Печь очень понравилась, нагревает сковороду как сумасшедшая, керамическая горелка действительно лучше обычной.
    Очень рекомендую

Переваги:
    Компактно, просто, надёжно и красиво. Керамическая горелка и возможность подключить бытовой газбалон- топ!
    Недоліки:
    чемодан хлипкий
  • Татьяна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Якість супер, підключили балончик і вуаля - все працює. Тепер ми незалежні від блєкаутів, можна брати з собою хоч на дачу, хоч в ліс)))

Переваги:
    Якісна збірка, ззовні виглядає круто
    Недоліки:
    Поки не знайшла)

Добрий день! Дякуємо за відгук) Користуйтеся з задоволенням!

• Богдан
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

В цілому плита дуже ок - легко користуватись, досить економно використовує газ, можна зразу і балони купити.

Переваги:
    Легко користуватись, компактна плита, можна купити відразу з балонами.
    Недоліки:
    П'єзо трохи глючне. Одного разу не запалювало, то протер ваткою зі спиртом (десь ту прочитав таке вирішення проблеми), то далі норм працює.

Добрий день! Дякуємо за відгук. Передамо цю інформацію до відділу контролю якості. Якщо пробелма з п'єзо повернеться, просимо звернутися до СЦ Розетка для передачі товару на експертизу.

• Олександр М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Подивився огляди - хвилювався чи з усіма балонами працює (говорили, що тільки з бутаном)
    вдома 4 варіанти було - всі підійшли

Переваги:
    працює з балонами що вдома

Добрий день! Вдячні за відгук. На сумісність балонів впливає їх конструктив - до плит Трамп підходять балони міжнародного стандарту. Склад газу впливає на тепловіддачу\витрату та тривалість використання.

• Олександр М***

в описі плити написано БУТАН
      бачив огляди де писали що ізобутан непідійте так як тиск більший.

Добрий день. Склад газової суміші має різницю в основному для зимового сезону. Для домашніх умов підійдуть балони з різним складом. Головне не купуйте дуже бюджетні балони, можуть забиватись форсунки на плиті.

• Владимир Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Тонковатий метал корпусу, трішки "грає", але в цілому якість гарна.

Переваги:
    Ціна, якість

• Юрий Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Качество плитки отличное, горелка просто супер. Товар понравился еще тем, что можно использовать под газовый баллон который у нас есть в наличии с прошлой зимы.

Переваги:
    Сборка возможность подключения к баллону через шланг.
    Недоліки:
    Кейс ну реально в «лучших» традициях Китая.

Дякуємо, що знайшли час написати відгук. Нам дуже приємно, що ви отримали позитивні емоції від придбання плитки цієї моделі. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців.

• Сергей П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

В сравнении с похожими плитками, эта выглядит очень качественно. Сразу проверил, балон на соединении с плиткой не травит, зажигается хорошо. Единственное, что немного напрягает, это что контакт поджига нависает над краем конфорки и во время горения плиты очень раскаляется ( прям светитися желтым). Вопрос к Rozetke, так должно быть?

Добрий день. Це конструктивна особливість плити. Сподіваємось досвід експлуатації буде приємним.

• Ігор

Якісний товар!

Добрий день! Дякуємо за відгук. Користуйтеся з задоволенням.

• Андрій Г***

Все ок

• Александр Т***

Чудова плита

Переваги:
    Зручна, швидко гріє воду, малий розхід газу.
    Недоліки:
    Відсутні.

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Перші враження дуже позитивні.

Переваги:
    Якість

Користуйтеся з задоволенням!

• Дмитрий Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отличная плитка! Сделано очень прилично! Всё работает, и пьезо тоже. Многие возмущаются что чемоданчик из тоненького пластика, но так это же не противоударный бокс для дорогого инструмента, иначе бы он стоил дороже чем плита, и даже при этом его достаточно для транспортировки и хранения.

Переваги:
    Компактная и экономичная в расходе газа
    Недоліки:
    Не обнаружил

Дмитре, вітаємо! Дякуємо за ваш час та розгорнутий відгук! Користуйтеся з задоволенням.

• Артем С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

На вигляд і в руках якісно зібрана.
    Декілька разів користувались. Працює відмінно.

• Артем К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чудова коппактна плита, добре зроблений корпус. П'єзопідпалювач спрацьовує коли ручка регулювання подачі газу повернута до кінця. Якщо газ на керамічному пальнику не загорівся з першого разу, треба ще раз (або декілька разів) повернути ручку (до клацання), поки не отримаєте бажаний результат, як звичайна запальничка.

• Костянтин

Працює.

• Віталій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже якісни туристична плитка. Використовуємо коли немає електрики в квартирі....

Переваги:
    якісно
    Недоліки:
    ціна

Добрий день! Дякуємо за відгук. Користуйтеся з задоволенням!

• Ілля
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Користуюсь вже більше року, нарікань не маю. Вирішив не брати прям дешеву, і зупинився на цій, досить зручна, йде в кейсі для переносу

Переваги:
    Добре гріє, легко мити
    Недоліки:
    Кейс із поганого пластику, але плитка звідти не випадає і добре. Ціна може вища за аналоги, не критично

Добрий день! Дякуємо за зворотний зв'язок - це допомагає нам покращувати наші товари. Зауваження по кейсу передаємо до технічного відділу.

• Сергій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Плитка стоит своих денег ! Очень доволен!

Добрий день. Дякуємо за ваш відгук. Приємного користування!

• Дмитро Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Періодично користуюсь нею для розігріву їжу, кипʼятіння води під час викнень світла протягом 2 років. Мене в ній все влаштовує. Іноді не спрацьовує підпал від іскри, але не вважаю це суттєвим недоліком. В комплекті йшов пластиковий кейс, в якому зручно зберігати плитку.

Добрий день. Дякуємо за ваш відгук. Приємного користування!

• Павло К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Ця плита рятує мене під час відключень світла. Також зручно на природі, якщо возити її машиною

Недоліки:

Добрий день. Дякуємо за ваш відгук. Нам приємно, що ви залишилися задоволені!

• Софія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

легка, зручна у використанні, економний розход газу

Добрий день. Дякуємо за ваш відгук. Нам приємно, що ви залишилися задоволені!

• Юрий С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Норм работает, пользуюсь при отсутствии света.

Переваги:
    Работает

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Брали на екстрений випадок, горить добре в порівнянні з плиткою не керамікою, економія газу є. Маю з чим порівняти.

Переваги:
    Зручно,економно.
    Недоліки:
    Лише під цангові балони з видовженим верхом.

Дякуємо за відгук! Користуйтеся з радістю.

• Вадим В***

То це ж і є стандартний балон)

• Александр М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

користуюсь кілька місяців, все добре)

Супер, дякуємо за відгук. Користуйтеся з задоволенням!

• Олег С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Класна штука не тільки для кемпінгу а і для блекаутів

• Андрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже оперативно опрацювали і відправили замовлення. Неймовірно виручила сьогодні, при таких відключеннях світла, коли в домі немає газу, це незамінна річ. В нас двоє малих дітей і треба якось гріти і готувати їсти, з цими функціями впоралась на ура.

Переваги:
    Гарно виглядає, з першого разу запрацювала.
    Недоліки:
    Поки не виявив.

• Павло Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Якісна , але п'езо не перестало працювать.

Дякуємо за відгук, нехай дарує тільки позитивні враження!