Відгуки покупців про Спальний мішок Tramp Shypit 500 ковдра з капюшоном, лівий Olive 220/80 (UTRS-062R-L)
Є в наявності
- Олексій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Змійка (блискавка): Права. Колір: Khaki
Дуже задоволені, в цю холодну весну приміщення не опалювалось, але спати було комфортно.
- Переваги:
- Теплий, просторий, зручний.
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за ваш відгук. Нам приємно, що ви залишилися задоволені!
- Николай Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Змійка (блискавка): Ліва. Колір: Khaki
Удобный спальник. Материал приятный на ощупь как снаружи так и внутри. Про то как держит тепло пока сказать не могу потому как спал при плюс 6 градусах.
- Переваги:
- Материал, покрой и молния весьма качественны.
- Недоліки:
- Внутренний карман маленький (телефон влазит в притык)да и расположен как-то не логично выходом к молнии. Когда закрываешь спальник из кармана всё вываливается. Одна стяжка и на капишён и на горловину.
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо, за зворотний зв'язок - це допомагає нам покращувати наші товари. Зауваження щодо кармана передаємо до технічного відділу - спробуємо покращити у майбутніх поставках.
- Володимир Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Змійка (блискавка): Права. Колір: Khaki
Спальний мішок супер!!!
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
- Володимир О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Змійка (блискавка): Права. Колір: Khaki
Беріть не вагайтесь!!!
- Переваги:
- Якість і комфорт °C-10 , вага 2300 г
- Недоліки:
Представник постачальникаВітаємо! Раді, що ви задоволені покупкою. Сподіваємося, так буде і надалі.
- Дмитро В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Змійка (блискавка): Права. Колір: Khaki
- Переваги:
- Гарно гріє
- Недоліки:
- Об'єм
Представник постачальникаДякуємо, що знайшли час написати відгук. Нам дуже приємно, що ви отримали позитивні емоції від придбання спальника цієї моделі. З об'ємом згодні, але це відповідає концепції та призначенню спального мішка. Маємо експедиційну серію спальних мішків, у яких використано полегшені тканини - як результат менший об'єм та вага. Радимо і на них звернути увагу. Приємного користування!