Відгуки покупців про Чохол Tribe Neoprene Cover для харчового термоса 0.7 л Чорний (T-DF-0004-black)
- Антон М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Колір: Чорний
Чехол супер. На термос Ranger Expert Food 0,7L подошёл идеально.
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Не обнаружено
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за ваш відгук. Нам приємно, що ви залишилися задоволені!
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Колір: Чорний
Задоволений. Відповідає опису
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за ваш відгук. Приємного користування!
- Ростислав Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Колір: Чорний
Дуже якісна річ,допомагає тримати тепло дуже довго,однозначно потрібна для термоса.
- Переваги:
- Якість матеріалу.
- Недоліки:
- Немає.
- Вадим Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Колір: Чорний
Хороший чехол,крепкий.
- Переваги:
- Цена.
- Недоліки:
- Запах бензина.
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за зворотний зв'язок - це допомагає нам покращувати наші товари. Зауваження передаємо до технічного відділу.
- Николай С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Колір: Чорний
Отлично!
- Переваги:
- Качество!
- Недоліки:
- Людмила Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Колір: Чорний
Пошив чохла сподобався. Але в нього ледь вліз термос цієї ж фірми на 700мл((( То виходить для якої моделі китайці шили цей чохол? Для інших китайців? Не tribe?
Цей чохол підходить лише для харчового термосу Tramp 0.7l, модель utrs-130
Представник постачальникаДоброго дня. Підкажіть, яка саме у вас модель термоса, артикул?
- Людмила Л***
Модель термосу Tribe, на яку не наліз чохол - ось ця, посилання нижче. Я там теж відгук залишила, там є фото коробки. Дивно, що цей чохол пошитий під одну модель іншого бренду.
посилання
- Віра Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Колір: Чорний
Відмінний чохол
- Переваги:
- Зберігає тепло
- Недоліки:
- Андрій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Колір: Чорний
Підійшов до термоса! Задоволений!
- Людмила Л***
До якого термоса підійшов чохол? Дякую
Супер!
- Переваги:
- Подошёл идеально!
- Недоліки:
- Олена Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Колір: Чорний
Дуже крута і зручна штука. Допомагає термосу тримати температуру. Красивий на вигляд, зберігає термос від подряпин. Ну да, трошки смердить матеріал, але тільки перший час. Зараз цей запах відчувається тільки якщо прямо носом в неї, та принюхатися, але я ж його не для цих цілей брала, той не нюхаю. Думаю з часом взагалі зникне... Свої функції чохол виконує на п'тірочку, в рюкзаку від нього не воняє.
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за ваш відгук! Приємного користування!
- Олександр Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Колір: Чорний
Отличный чехол , сел как влитой , качество материала хорошее!
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за ваш відгук!