Відгуки покупців про Батарейка TriniX CR123A 3V LiMnO2 1700mAh (28-00033)
Немає в наявності
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна кількість елементів живлення: 1
Відмінно
- Переваги:
- Якість за відмінну ціну
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна кількість елементів живлення: 1
Працює, все добре. Рекомендую
- Переваги:
- Працює, все добре. Рекомендую
- Недоліки:
- Цихановська В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна кількість елементів живлення: 1
Якісна батарейка, працює довго й без збоїв. Рекомендую
- Переваги:
- Все добре, працює стабільно
- Недоліки:
- Олег О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна кількість елементів живлення: 1
Все працює. На скільки довго покаже час.
Дякуємо за відгук та вибір продукції бренду Trinix!
- Олександр І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна кількість елементів живлення: 1
Працює як з Аяксом так і з Тірасом. Зауважень немає
- Переваги:
- Гарна батарейка, аналог батарейки Аякс за нижчу ціну
- Недоліки:
- Не виявив
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна кількість елементів живлення: 1
Батарейки якісні, використовую в датчиках Аякс, працюють чудово, без нарікань. Рекомендую!
- Переваги:
- Якість, ціна, швидкість доставки
- Недоліки:
- Станислав П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна кількість елементів живлення: 1
Качество батарейки ужасное не проработала даже одной минуты
Доброго дня! Рекомендуємо звернутися до СЦ Розетки через чат-підтримку або через точку видачі. Ми перевіримо батарейку та у разі необхідності зробимо заміну на нову
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна кількість елементів живлення: 1
В датчику аякс розрядились за 2 місяці.
- Артём Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна кількість елементів живлення: 1
Батарейки среднего качества