Відгуки покупців про Сироватка-бальзам Triuga Ayurveda Відновлення і зміцнення 250 мл (8908003544908)

Оцінка користувачів 4.1/5
  • Світлана С***

Мені подобається

• Наталія С***

Замовлення отримала

Переваги:
    Чудова сироватка бальзам
  • Инна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл

Классная сыворотка. Отлично приводит повреждённый и сухой волос в порядок. Восстанавливает, питает. Для тех кто каждый день сушит волос феном.

• ирина г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл

з відгуків вже знала, що ця рідка сиворотка має проблеми з розпиленням. так от, справа не в розпилювачі! вона просто бризкає як з водяного пістолета, а коли перелила в інший контейнер-спрей, який пшикав інші рідини, проблема лишилась та ж - стріляє а не пшикає! перелила в третій - те саме! перелила в четвертий розпилювач для праски, з регулятором розпилення - те саме - стріляє струмінь тонкий сиворотки і не регуляється!!! тобто це така ця сиворотка, ЩО НЕ ЗДАТНА РОЗПШИКУВАТИСЬ В ПРИНЦИПІ, не сподівайтесь. але самі її властивості добрі - пахне приємно, не хімічно, а фруктово-солодко, то я просто вистрілюю на долонь і розмащую по волоссю - чешеться легко після неї. тобто функції свої виконує і продукт приємний, а от на розпилення не сподівайтесь, перевірено

• Ольга Р***

Хороша сироватка

• Наталия Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл

Купилась на отзывы и зря! Волосы ужасно жёсткие и расчесать невозможно. Пенится, как будто всю голову лаком залила. Ужасный продукт!

Переваги:
    Недоліки:
    Очень липкий. Ощущение грязной головы.
  • Наталия Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл

Купилась на отзывы и зря! Пенится, как будто лаком залила голову. Волосы очень жесткие становятся и не расчесываются.

Переваги:
    Недоліки:
    Липкий, ощущение не вымытой головы. Цена не соответствует качеству.
    • Ірина

А може у вас волосся і було вже дуже проблемне?

• Тетяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл

Спрей очень понравился, со своей функцией справляется как указано в описании товара. Приятный аромат, волосы легние, шелковистые, не обтяжеленные, выглядят здоровыми. Производитель очевидно учел замечания в отзывах относительно отсутствия фиксатора, мне спрей пришёл с фиксатором.

Переваги:
    Удобный дизайн, хороший бальзам, приятный аромат. Украинский производитель.
  • Олена С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл

Спрей ще не використовувала. Але велике прохання до служби пакування Розетки: цей спрей не має блокування і посилка всередині (всі товари) була запирскана ним. Я забрала, але неприємно + оплатила все наперед.....

Переваги:
    Ще не знаю
    Недоліки:
    Пакування, без блокування
      Эксперт Rozetka

Доброго дня, Олена! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.

• Татьяна

Не забрала((((

• Юлия В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл

Ненавязчивый аромат, хороший распылитель-одно нажатие практически окутывает всю голову, не липкий. конечно же цена!
    Пользуюсь всей линейкой Triuga Ayurveda.Волосы приобрели ухоженный вид.
    Доставка Розетки на высоте( Как упакован товар и доставлен в кратчайшие сроки) пользовалась службой Justin.

Переваги:
    Удобно пользоваться, хороший распылитель
  • Вікторія І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл

Користуюсь 2 місяці. Все подобається: чудовий аромат, волосся блищіть. Зручно користуватись флаконом. Рекомендую!

Переваги:
    Аромат, зручний розпилювач
    Недоліки:
    не виявила
  • Віта В***

Сиворотка сподобалась!

Переваги:
    Пиємний запах!!!
  • Герасимчук Г***
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл

Підійде особливо тим, у кого довге та густе волосся. Після цієї сиворотки волосся легко розчісується і не пошкоджується під час використання феном.

• Лілія
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл

Волосы после сыворотки легко расчесываются, шелковистые. Средство действительно салонного типа.

• Ирина
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл

Сироватка чудова. Часто користуюсь феном та вирівнювачем, тому, як засіб з термозахистом впросто супер! Рекомендую!

• Евгений Ф***
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл

Мне понравился спрей , запах приятный, после сушки феном на волосах не навязчиво пахнет

Переваги:
    запах приятный