- AI аналіз відгуків32 відгуки: позитивний 75%, нейтральний 15%, негативний 10%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Романенко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2 x 250 мл. Колір: Білий з чорним
Дуже гарні, власник у захваті
- Переваги:
- Стильно, кераміка, на підставці
- МартаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2 х 650 мл. Колір: Білий з чорним
Брала для Джек Рассела, розмір ідеальний, стійкі, стильно виглядають, легко мити. Собацюня задоволена
- Переваги:
- Розмір, якість, вигляд
- Виктория Л***
Подскажите, пожалуйста, а вы сухим кормом кормите и сколько вашему ДРТ?
- Марина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2 x 250 мл. Колір: Білий з чорним
Отличный комплект. Удобная подставка с резиновыми насадками на ножках, отличные керамические мисочки, четко сидят в разъёме. Брала для кошки, отлично подошло, пользуется.
- Оксана Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2 x 250 мл. Колір: Білий з чорним
Очень классные мисочки. Не занимают много места. Вместительные. Красиво смотрятся. Супер для мелких пород! Рекомендую!
- Назар Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2 х 650 мл. Колір: Білий з чорним
Замовляв доставку Укрпоштою на іншого отримувача.
Нажаль,не перевірили цілісність на пункті видачі.
Результат, розбита миска і довести, що розбили по дорозі або відправили брак вже не вийде (
Посуд гарний,без претензій. Багато позитивних відгуків,тому 5зірок від мене.
Не забувайте перевіряти посилки,не повторюйте моїх помилок)
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо за довіру та вибір бренду Trixie! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.
Якщо у Вас виникнуть запитання, будь ласка, звертайтеся!
Бажаємо Вам гарного дня!
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2 х 650 мл. Колір: Білий з чорним
Отличные мисочки. Кот пьет воду только из большой посуды и эти подошли идеально. Удобная подставка, хорошие, качественные мисочки. Удобно мыть и переносить, при надобности.
- Зезуленко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2 x 250 мл. Колір: Білий з чорним
Отличная мисочка
Очень стильная
Первую разбил муж 1 из них случайно, купили вторую такую же
Жаль, конечно, что нету запасных мисочек, чтобы докупить одну, а не покупать полную вместе с креплением...
А так моется легко, впишется в любой интерьер , тем более за такую цену я лучшего качества не встречала !)- Переваги:
- Легко мыть, красивая, устойчивая
- Недоліки:
- Нельзя докупить что-то одно, только комплектом
- Светлана П***Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2 x 250 мл. Колір: Білий з чорним
Отличные миски для нашей маленькой чихуахуа,смотрятся супер.Пришли хорошо запечатаны в целые и невредимые.Подставка не скользит.
- Переваги:
- Удобные,красивые,не скользят.
- Недоліки:
- Валерий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2 х 650 мл. Колір: Білий з чорним
Для французского бульдога отлично подходят
- Переваги:
- Внешний вид, качество
- Недоліки:
- Не обнаружено
- МаргаритаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2 x 250 мл. Колір: Білий з чорним
Зручні миски для маленьких собак або котиків, на полу не ковзає
- Микола Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2 x 250 мл. Колір: Білий з чорним
Їсти можна
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2 x 250 мл. Колір: Білий з чорним
Брав для щеня йоркширского тер'єра, розмір підійшов. Підставка зручна, по плитці не сковзить.
- Переваги:
- Якісні мисочки
Представник постачальникаДобрий день!
Якщо у Вас виникнуть запитання, будь ласка, звертайтеся!
Бажаємо Вам гарного дня!
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2 x 250 мл. Колір: Білий з чорним
Усе добре
- Виктория П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2 x 250 мл. Колір: Білий з чорним
Моя собака оценила сразу, очень красиво и стильно
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2 x 250 мл. Колір: Білий з чорним
Отличные удобные миски для маленьких собачек. Красивый дизайн. Крепление стоит прочно.
- Переваги:
- Прочность, дизайн.
- Недоліки:
- Татьяна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2 x 250 мл. Колір: Білий з чорним
Отличные!!! Брали для пекинеса- прекрасно подошли. Качество хорошее
- Настасья С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2 х 650 мл. Колір: Білий з чорним
Классные мисочки ))) Собачка оценила Пришло все целенькое )))
- Наталия Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2 х 650 мл. Колір: Білий з чорним
Отличный наборчик, красивый и удобный. Подходит для круглой мордочки мопса. Из недостатков - хрупкий. Но все равно купила второй такой же :)
- АнастасияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2 х 1.6 л. Колір: Білий з чорним
Миски классные. Выглядят симпатично, керамика, легко моются, еда не высыпается. Единственный момент, разбили 1 миску. Можно ли где-то докупить такую же 1 шт. ?
- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2 х 650 мл. Колір: Білий з чорним
Класна! Досить хорошого об'єму, прийшло все цілим та неушкодженим. Винлядає стильненько. Для моєї такси супер підійшла.
- Переваги:
- Стильна, хороший об'єм для невеликих собак
- Недоліки:
- Ирина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2 x 250 мл. Колір: Білий з чорним
- Переваги:
- Качество, удобные мисочки, красивый наборчик!
- Недоліки:
- Нет.
- Валентина Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2 х 650 мл. Колір: Білий з чорним
Купівлею мисок задоволена. Ця підставка підійде як для цуценят, так і для собак маленьких/середніх порід. Не ковзає, достатній об'єм, займає мало місця.
- Переваги:
- Не ковзає, маленькі габарити.
- Недоліки:
- Поки що не виявлено.
- ЮлияПродавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2 x 250 мл. Колір: Білий з чорним
интерессный дизайн, впишется в любой интерьер, хороший объем для йорка.
Используем больше года, все отлично и целое.- Переваги:
- интересный дизайн, впишется в любой интерьер, хороший объем
- Недоліки:
- Анна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2 x 250 мл. Колір: Білий з чорним
Сегодня получили. Супер, нам нравятся.
- Переваги:
- Дизайн, подставка
- Недоліки:
- Пока не обнаружили
- Анна Ш***
Пользуемся месяц и никаких трещин не появилось! Тарелочки как новые!
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2 x 250 мл. Колір: Білий з чорним
2 месяца назад купил в Розетке. Никаких изъянов не заметил. Хороший товар по хорошей цене.
- Переваги:
- Цена, качество
- Недоліки:
- Максим Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2 х 650 мл. Колір: Білий з чорним
Гарні, міцні
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2 x 250 мл. Колір: Білий з чорним
Місочки дуже красиві. Прийшло все гарно упаковане і ціле. Все зручно.
- Альона Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2 х 650 мл. Колір: Білий з чорним
Хороший товар за эту сумму
- Ельміра С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2 x 250 мл. Колір: Білий з чорним
Нам і нашому песику дуже сподобалась!!!Швидка доставка,якісне пакування!дякуємо!!!!!!
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2 x 250 мл. Колір: Білий з чорним
super
- Переваги:
- 10 из 10, без комментариев)
- Недоліки:
- Светлана А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2 x 250 мл. Колір: Білий з чорним
Отличные тарелочки. Широкие и глубокие. По полу не скользят. Хорошо устойчивая подставка. Дизайн прикольный
Быстрая отправка. Очень хорошо упакованы!- Переваги:
- Широкие, глубокие, не скользят.
- Недоліки:
- Не нашла
- Наталия П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2 x 250 мл. Колір: Білий з чорним
Отличные мисочки.
- Переваги:
- Глубокие и широкие
- Недоліки:
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2 x 250 мл. Колір: Білий з чорним
Отличные миски. Не двигается по полу во время еды
- Переваги:
- Вес, достаточно тяжело сдвинуть с места.
- Недоліки:
- Не выявлено
- Ярослав Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2 x 250 мл. Колір: Білий з чорним
Гарні миски. Псу подобається! Кераміка!
- Дарія А***Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2 x 250 мл. Колір: Білий з чорним
Обрала для своєї Меггі ці стильні мисочки. Металеві мене ніяк не приваблювали, тому зупинилась я на керамічних. Мені вони сподобались одразу і їй також. Підставка дуже зручна, ще й не ковзає по всій кухні. Мені здається, що навіть корм в таких мисочках стає смачнішим. Меггі це підтверджує.
- Переваги:
- такий милий дизайн, відмінна якість
- Недоліки:
- Люда С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2 х 650 мл. Колір: Білий з чорним
Быстрая доставка и хорошее качество