Прослужили рівно рік, зараз не реагують на жоден компʼютер. Користувалися від сили разів 10 за рік. Якість жахлива, не рекомендую купувати цей мотлох!
Хороші колонки,чудовий щвук,доставка бистра
Наилучший варианты за эти деньги.
Очікував кращого, з першої хвилини прослуховування музики чутно хрипи та тріщання навіть на мінімальні гучності, єдиний плюс це гарна підсвітка
Отримала сьогодні....товар на вигляд гарний....а от колонки хриплять навіть при тихому слуханні музики...
Я розчарована...і не розумію чому народ так гарно і похвально писали про ці колонки....я засмучена....мої дешевші грають на багато краще
Класні колонки, хороший звук, підсвітка з різними режимами.
Классные колонки! Ребёнок доволен!
Купляв ще 2 роки тому. Досi добре працюе
Хороші колонки за свої гроші
Особливо якщо попасти на акцію
Работают хорошо.
Компактні, стильні, але з пошаною якістю звучання. Однозначно не для меломанів. За таку ціну очікувала більшого
#моєрозпакування
Видають досить непоганий голсний і чистий звук, як на свою цінову категорію.
Искал что-то компактное для своего маленького стола. Настроен был на то, что сразу верну, еще в пункте выдачи товара, :) но колонки оказались не настолько плохими.
Как для пластикового корпуса такого объема выдают вполне приличный звук. В меру яркий. Из-за наличия фазоинвертора - с какими-то даже басами, которые начинаются примерно со 150 Гц.
Для фильмов, радиостанцию фоном запустить - с головой. Я доволен.
Если есть переходник usb-usb type c то можно подключить и до телефона
Я думаю что и до телевизора они тоже подойдут
Можете хтось кинути реальне фото в темноті, будь ласка. Цікаво наскільки яскрава підсвітка. Дякую!
Сегодня получил колонки спасибо за быструю доставку.Прикольные я доволен.
Как для компьютерных колонок звук отличный + ещё подсветка, в общем заслуживает хорошей оценки.
За свою цену очень даже не плохо, ясно что басы тут плохие, при макс. громкости на некоторых треках хрипят, но повторюсь, за 1к грн это достойно! Дизайн колонок хороший, будет красоваться у вас ночью.
там баса вопше неповинно бути )) це СЧ ВЧ акустика )))
за такую цену очень хорошие колонки. Это мой первый опыт с gxt 609 и я ооочень довольный. Пришли за 26 часов . подцветка , бас , качество звука, громкость отлична . Даже наклеечка идет в комплекте , приятно )
Колонками користуюсь декілька днів. По розмірах колонки маленькі, але звук хороший з наявним басом. Підсвітка має декілька режимів. Колонки вмикаються разом з ПК, що дуже зручно. На фронталній стороні є кнопки керування звуком і підсвіткою. Довжини кабелів більш ніж достатньо
Колонки не большие, не занимают много места. Очень стильно выглядят.громкие , качественный звук. Провод кстати длинный, удобно если ставить в дали от источника