Відгуки покупців про USB-хаб Trust Aluminium USB-C Card Reader (24136)
Немає в наявності
- Тетяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
При підключенні даного USB-хаба, макбук відʼєднується від wi-fi начебто через слабкий захист і при підключенні до мобільної мережі теж нічого не завантажується, а коли відключаю, то все знову стає нормально. Не розумію чому так, але я цілий вечір потратила на пошуки причини відсутності інтернету. Інших нарікань немає.
- Злий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Потестив з картами Samsung та SD - швидкість читання 70~80МБпс що непогано в порівнянні зі звичайними картрідерами. Але товар на фото та відео розпаковки запевняє що швидкість 140МБпс. Я одержав товар в зовсім іншій упаковці де в характеристиках вказано 108МБпс.
Товар не відповідає заявленому.
(Випереджаючи коменти - швидкість моїх карт 120 та 170МБпс)- Переваги:
- Швидший за стандартні
- Недоліки:
- Фото/характеристики не відповідають товару.
- Віталій П***
Буває швидкість ріже комп якщо він старий наприклад чи жоский з котрим обмін файлів
- Злий С***
Друже, я не настільки тупий. В мене ssd а не hdd і новий ігровий комп дворічної давнини з чудовим тайпсі.
- Володимир Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Реально за мінімальні гроші вирішення питання з підключенням катр пам'яті до ноутбука чи смартфона. Гарна швидкість!
- Переваги:
- Компактність, швидкість, зручність
- Влад Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
виявився на диво швидким. поки про надійність сказати нічого не можу
- Переваги:
- швидкість
- Недоліки:
- поки не ззнайшов
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудове співвідношення ціна якість. Використовую разом з iPad Pro. Швидкістю передачі даних задоволений.
- Переваги:
- Ціна, швидкість, матеріали
- Остап А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
#моєрозпакування
хороший кард рідер за свої гроші, з макбуком М1 працює без проблем- Переваги:
- швидкість передачі, металевий корпус
- Недоліки:
- не виявив
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює без проблем з Ipad M1. Швидкість задовільна.
- Переваги:
- Працює
- Дмитро М***Продавець: Rozetka
Доброго вечора я б хотів узнать є у у вас такий рартдридер тільки щоб було Micro USB
- Переваги:
- Поки не знаю
- Недоліки:
- Поки не знаю