Крутой сап. Давно хотел себе для отдыха на море. В комплекте было все кроме сидения, в инструкции пишут что есть не во всех моделях, видимо в этой сидение не входит в комплект. Сумка здоровая и вместительная, но как рюкзак ее особо не поносишь, очень громоздкая. Насос работает исправно, пока накачал до нужного давления то изрядно попотел. Дефектов никаких нет, все при давлении сгладилось. Сидение видимо нужно будет докупать отдельно, как и клапан для накачки от автомобильного компрессора, возможно потом докуплю весло более лёгкое, но нужно сначала протестировать как все работает в полевых условиях.
Доброго дня, Вадиме! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд TSUNAMI. Що стосується крісла для даної дошки, то до даної моделі у комплекті крісло поставляється. На жаль, у нас, як у представника постачальника, немає інформації щодо вашого замовлення, тож у разі потреби, зверніться, будь ласка, до служби підтримки розетки, у розділі контакти є посилання на чат. Бажаємо приємного користування!
Задоволена вибором, всі деталі продумані для комфортного використання. Поверхня не ковзка. Вагу двох осіб на воді тримає стабільно.
Плюс вона досить містка і ще є місце для розміщення рюкзака
Доброго дня, Ірино! Дякуємо за ваш коментар та те, що обрали бренд TSUNAMI. Щиро раді, що Ви оцінили переваги sup дошки нашого бренду та задоволені від покупки. Бажаємо приємного користування
Супер! Доска красивая, приятная к телу, плавать кайфово. Кресло тоже удобное, с установкой разобралась легко
Доброго дня, Владе! Дякуємо за ваш коментар та те, що обрали бренд TSUNAMI . Щиро раді, що Ви оцінили переваги sup дошки нашого бренду та задоволені від покупки. Бажаємо приємного користування.