Відгуки покупців про Наматрацник U-tek Аквастоп Protect Grey Водонепроникний з резинкою по периметру 120х200 см (PRF122G)
- ЛіліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 160x200
Дуже шарудить, просто як клейонка
- Переваги:
- Колір
- Недоліки:
- Штучне
Представник постачальникаДоброго дня Лілія. Дякуємо, за вибір Наматрацник U-tek Аквастоп Protect Grey Водонепроникний з резинкою по периметру 160х200 см (PRF162G) та за те що поділилися своїм досвідом. Нам прикро, що товар Вам не підійшов. Ми обов'язково передамо Ваші зауваження до відділу контролю якості для детального аналізу. Дякуємо за Ваш відгук. Саме завдяки зворотному зв'язку ми маємо можливість удосконалювати нашу продукцію. З повагою Ю ТЕК,
- Галина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 140x200
Гарний наматрацник, тоненький, гарно пошитий. Классс.
Представник постачальникаДоброго дня , Галина . Дякуємо за замовлення Наматрацник Наматрацник U-tek Аквастоп Protect Grey Водонепроникний з резинкою по периметру 140х200 см (PRF142G) нам приємно чути такі відгуки. Працюємо для вас. З повагою компанія U-TEK TM LL
- Альбина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 160x200
Чудовий наматрацник!!! Відповідає розмірам.
Представник постачальникаДоброго дня , Альбіна . Дякуємо за замовлення Наматрацник U-tek Аквастоп Protect Grey Водонепроникний з резинкою по периметру 160х200 см (PRF162G) нам приємно чути такі відгуки. Працюємо для вас. З повагою компанія U-TEK TM LL
- Марта Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 160x200
Товар хорошої якості.
- Переваги:
- Наявність ризинки по периметру.
Представник постачальникаДоброго дня , Марта . Дякуємо за замовлення Наматрацник U-tek Аквастоп Protect Grey Водонепроникний з резинкою по периметру 160х200 см (PRF162G) нам приємно чути такі позитивні слова.Дякуємо за те що пишете свої відгуки , це дає змогу ставати нам кращими і працювати над собою.З повагою компанія U-TEK TM LL
- Леся Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 160x200
Чудовий наматрацник. Якість мені сподобалась. На дотик приємне, трохи шарудить (це не заважає). Ціна супер
- Переваги:
- Ціна, якість, вигляд, колір
Представник постачальникаДоброго дня , Леся. Дякуємо за вибір Наматрацник U-tek Аквастоп Protect Grey Водонепроникний з резинкою по периметру 160х200 см (PRF162G).Працюємо для вас , дуже дякуємо за такі відгуки. З повагою компанія U-TEK TM LL
- Вікторія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 200x220
Представник постачальникаДоброго дня,Вікторія. Дякуємо за вибір Наматрацник U-tek Аквастоп Protect Grey натяжний 200х220 см (PRF222G).Ми щиро вдячні за те що обираєте наш асотримент. Працюємо для вас. З повагою компанія U-TEK TM LL
- Світлана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 90x200
Купувала по акційній ціні. Не очікувала отримати товар такої якості. Приємно вражена.
- Переваги:
- Якість тканини, швів
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Світлана. Дякуємо за вибір Наматрацник U-tek Аквастоп Protect Grey Водонепроникний з резинкою по периметру 90х200 см (PRF92G). . Ми щиро вдячні за те що обираєте наш асотримент. Працюємо для вас. З повагою компанія U-TEK TM LL
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 140x200
Мені не сподобався , бо він шарудить , спати неможливо .
- Переваги:
- Колір
- Недоліки:
- Душе шарудить та сковзить
Представник постачальникаДоброго дня, Ірина . Дякуємо за вибір Наматрацник U-tek Аквастоп Protect Grey Водонепроникний з резинкою по периметру 140х200 см (PRF142G). Ми щиро вдячні за те що обираєте наш асотримент. Прикро що ви залишилися не задоволені виробом. Після прання шарудіння має зникнути . Працюємо для вас. З повагою компанія U-TEK TM LL
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 140x200
Гарний наматрасник,по розмірам підійшов.Пошив якісний .Товаром задоволена.
Представник постачальникаДоброго дня, Тетяна. Дякуємо за вибір Наматрацник U-tek Аквастоп Protect Grey Водонепроникний з резинкою по периметру 140х200 см (PRF142G). Дякуємо що надаєте зворотній зв"язок. Нам дуже важливі ваші відгуки . Працюємо для вас. З повагою компанія U-TEK TM LL