- Сторчеус А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 60x120
Дуже хороший наматрасник, не пропускає вологу і трішки шарудить)
- Переваги:
- Не пропускає вологу
- Недоліки:
- Трішки шарудить
Представник постачальникаДоброго дня, Альбіна . Дякуємо за вибір Наматрацник дитячий U-tek Delight Водонепроникний з резинкою по периметру 60х120 см (DF60120). Дякуємо за зворотній зв"язок на рахунок якості товару . Нам дуже важливі такі відгуки. Вдячні вам за довіру. З повагою компанія U-TEK TM LL
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 80x160
Хороший товар, всі наматрасники беремо цього виробника
- Переваги:
- Якісний, приємний на дотик, не протікає, не шурхотить
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Яна . Дякуємо за вибір товару Наматрасник дитячий U-tek Delight Водонепроникний з резинкою по периметру 80х160 см (DF80160)) .Нам дуже важливі такі відгуки .З повагою компанія U-TEK TM LLC
- Тетяна Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 80x160
Все чудово!
Представник постачальникаДоброго дня, Тетяна . Дякуємо за Ваш Наматрасника U-tek Delight водонепронекний з резинкою по периметру 80х160 см (DF80160) . Обов"язково врахуємо ваш коментар на рахунок довгого висохання . Для нас важливий кожен відгук. Завдяки вашим відгукам ми поліпшуємо якість продукції. З повагою компанія U-TEK TM LLC
- РАКИТИНА Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 60x120
Рекомендую
- Виктория Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 60x120
За таку ціну дуже гарний наматрацник
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за Ваш відгук!
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 60x120
Чудовий наматрасник.
Представник постачальникаДоброго дня, Анно! Дякуємо за ваш відгук!
- Вікторія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 80x160
На матрац 160 на 80 підійшов чудово. Користуємось більше року. Не протікає.
Представник постачальникаДоброго дня, Вікторіє! Дякуємо за Ваш відгук!
- Марина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 60x120
На вид очень хороший наматрасник.
Пока не стирала, там будет видно- Переваги:
- Не шуршит
- Недоліки:
- Пока не нашла
- Александра Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 80x160
Хороший наматрасник, брала на детскую кроватку. Свою основную функцию выполняет отлично, влага не просачивается, даже если снять с матраса не сразу. Но шуршание вызывает дискомфорт.
- Переваги:
- непромокаемый, запас для бортика хороший, ворс быстро впитывает влагу и предупреждает появление луж, не парит тело
- Недоліки:
- довольно громко шуршит
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 60x120
Беру вже другий на зміну. Не парить, не пропускає вологу, не шелестить - повністю ним задоволені
- Середа Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 60x120
- Алена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 70x140
Все хорошо, кроме высоты самого наматрасника- на 20см матрас максимум
Пока ничего не пропускал к матрасу.
Нам на подстраховку на детскую кровать- отлично- Переваги:
- Недоліки:
- Высота бортика из ткани
- Пономарева А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 70x140
- Переваги:
- Не промокает
- Недоліки:
- Не соответствует размер, на матрас 140 на 70 маловат, а бортики промокают
- Олег Р***
не налазить взагалі? що на упаковці пише?
- Татьяна Б***
Так нигде и не написано, что бортики водонепроницаемые)
- Александр В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 80x160
- МихаилВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 60x120
минус 2 бала за доставку, точнее за оперативность. пинал 2 раза службу поддержки, кормили завтраками
- Переваги:
- наматрасник хороший
- Недоліки:
- сроки доставки 11 дней вышли
Эксперт Rozetka.uaДобрый день, Михаил! Приносим свои извинения за доставленные неудобства. Спасибо за предоставленную информацию. Мы примем меры для улучшения качества работы нашего магазина и недопущения подобных ситуаций в будущем.
- aka_27Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 60x120
Купили в дитяче ліжечко. Замовили, на слідуючий день забрали ( за що окреме спасибі магазину "Розетка"). Сів відмінно (матрас ортопедичний, висота близько 10 см). Не шарудить, як пишуть в попередніх відгуках. Можливо тому, що з усіх розмірів він самий менший. Не промокає. Але особисто мені не сподобалось, що поверхня самого наматрасника залишається вологою. Тобто відразу перестелити простирадло не вийде, бо й воно стане вогке. Йому треба дати просохнути, що не особливо зручно. До цього була просто медклейонка - витер і забув ( дешево і сердито).
- Переваги:
- М'який на дотик, махровий зверху, не промокає, розміри відповідають дійсності
- Недоліки:
- Поверхня наматрасника залишається вологою ( але сохне швидко), ціна