Відгуки покупців про Наматрацник дитячий U-tek FullCover Водонепроникний з резинками по куткам 60х120 см (FCE060120)

Оцінка користувачів 4.56/5
  • Марина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 80x160

Купувала в далекому 2020 р.
    Приа активному користуванні, сьогодні побачила що він потріскався саме там де спить малий. Тобто по середині наматрасника. По боках все нормально, і нижній слой цілий.
    Замовлятиму знову)

Доброго дня, Марина . Дякуємо за вибір Наматрцник U-tek FullCover водонепронекний з резинкою по кутах 80х160 см (FCE080160).Для нас важливий кожен відгук. Завдяки вашим відгукам ми поліпшуємо якість продукції. З повагою компанія U-TEK TM LLC

• Наталья Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 70x140

Класний наматрацник.

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук!

• Ганна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 60x120

тонкий, не пропускає вологу, можна швидко висушити. Якщо порівнювати з наматрасниками, які реально шарудять, то можна сказати - не шарудить зовсім.

Переваги:
    тонкий, не пропускає вологу, можна швидко висушити
    Недоліки:
    це не зовсім мінус, але я б додала додаткову гумку чи зав'язку для фіксації посередині

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та зауваження!

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 60x120

Відмінний за свою ціну. Брали для дитячого ліжка. Дійсно не пропускає рідину, не шелестить, дуже швидко сохне (хоча плями з нього складно вивести)

• Валерия П***
  • Валерия П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 60x120

Все как в описании и замечательная цена. Рекомендую)

• Юлия
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 80x160

Отличный наматрасник. Небыло моего размера ( матрас не стандартный), брала немного меньше по скольку больше тот что идёт возможно не натянулся б и болтался. За счёт хорошей эластичности и хорошо пришитых широких резинок сел идеально. Не шуршит.

Переваги:
    Хорошее качество за адекватную цену

Добрый день!
      Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию.
      Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара.
      Уверенны, что продукция U-TEK принесет уют и комфорт в Ваш дом.
      Всегда рады видеть Вас среди своих покупателей.
      Приятных и удачных Вам покупок!

• Коротченко Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 60x120

Заказала наматрасник, забирали в отделении розетки. Открывали и осматривали уже дома. Очень разочарована, упаковка с дыркой, соответственно наматрасник тоже. Видимо протерлась при транспортировке. Или ещё что то, фото прилагаю. Вобщем странно, как такие товары, явно с браком, можно продавать...

Переваги:
    Не оценила
    Недоліки:
    Дырка на упаковке, дырка на наматраснике
      Эксперт Rozetka

Добрый день, Наталья! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику для решения проблемы, мы с Вами свяжемся.

• Екатерина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 60x120

Отличный наматрасник. Воду действительно не пропускает. А самое главное не шуршит и ребёнок спит на нём спокойно.

Переваги:
    Не пропускает воду, не шуршит, приятный на ощупь
    Недоліки:
    Немного бы пошире резиночки для одевания на матрас, чтобы уголки не задирались
  • Юлия К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 60x120

Пока наматрасник устраивает,не промокает!Стирается хорошо,не Шуршит!

• Катя К***
    Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 60x120

Не змогла оцінити товар, так як замовлення не виконано.
    Кілька днів було у статусі "обробляється", а потім одразу "скасовано"

Доброго дня, Катерино! Нам прикро, що так вийшло. Рекомендуємо звернутися до клієнтської підтримки Розетки та оформити замовлення повторно.

• Катя К***
    Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 60x120

Товар так і не отримала. Прийшло сповіщення про очікування в пункті самовивозу. А по факту його не знайшли.

Доброго дня! Нам дуже прикро, що так сталося. Рекомендуємо звернутися до клієнтської підтримки Розетки. Сподіваємось, що цей випадок не зіпсує вашої думки про наш бренд.

• Олег С***

звернулись у підтримку?

• Юлия Ш***

Рекомендую

Переваги:
    Мягкий и не шуршит
    Недоліки:
    Нету