Відгуки покупців про Наматрацник дитячий U-tek FullCover Водонепроникний з резинкою по периметру 60х120 см (FCF060120)
- Оксана Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 80x160
Наматрацник чудовий
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за Ваш відгук!
- Любов Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 80x160
Все відповідає опису,трішки шуршить
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук!
- Андрей Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 80x160
Хороший непромокаемый наматрасник. На детскую кроватку подошёл идеально.
- Переваги:
- Непромокаемый
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Джердж Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 60x120
Заказала уже второй такой наматрацник. Со своей задачей справляется на ура. Больше я не переживаю, что моя кровать или кроватка ребенка будет мокрой.
- Переваги:
- Действительно водонепроницаемый
- ВИКТОРИЯ И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 70x140
плохой не как рекламировался
- Валерія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 60x120
Хороша річ,зручно.
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 80x160
На матрац подошел идеально, материал не самый плохой, соответствует цене.
В целом потребность удовлетворена.
На промокание не тестировалась.
Когда будет ситуация, постараюсь отписаться.- Переваги:
- белый, размер тот
- Недоліки:
- не тестировал
- Дубіна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 70x140
Ось просили фото матраца де видно ,що наматрасник не справився з першого разу зі своєю функцією захисту від протікання. Я раніше купувала наматрасник більшого розміру (для іншої дитини) так з тим наматрасником все добре , а цей попався бракований. Шкода ,що зіпсований новий матрац і тепер треба додатково замовляти чищення, матраца.
- Дубіна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 70x140
Мені з одним наматрацником не пощастило, розчарована так як наматрасник протік після першого протікання і тим самим зіпсувався новий (дитячий) матрац. Все було зроблено згідно інструкції де було написано,що перед першим використанням попрати при 40 градусах. І от коли сталось перше і єдине протікання так на мартаці з*явився слід. Якщо виробника цікавить так можу фото прислати
- Переваги:
- Розмір дійсно підходить для матраца
- Недоліки:
- Протікає
- Kate Y***
Можливо у Вас промокло на тій частині, де нема захисного шару? Бо зверху він є, а по периметру (по висоті) нема... У нас такий був у ліжечку - ніколи нічого не промокало... А зараз купила і для нашого великого ліжка, у малого вночі протік памперс - матрас сухий...
Представник постачальникаДоброго дня!
Фото дуже цікавить.
В якій частині було протікання?
Представник постачальникаГарантія захисту 100% . Такий випадок фактично не можлив , прохання
надайте фото чи відправте нам , зробимо технічну експертизу , в разі такої проблеми зробимо безкоштовну заміну, а також пелюшку в подарунок
З повагою Ген. директор компанія Ю-ТЕК
- Александра Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 60x120
Супер. Цена удивила, я брала по триста и качество было хуже. Закажу ещё такой
- Переваги:
- Цена, качество, долговечность
- Іван О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 80x160
То что надо! Сохраняет матрас в первозданном виде!
- Переваги:
- Цена, одевается чехлом ( не на резинках ).
- Надія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 60x120
Гарна якість. Розмір відповідає
Швидка доставка- Переваги:
- Вироблено в Україні
- Недоліки:
- Не знайшла
- 0805vikaВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 70x140
Размер 70 на 140 действительно чуть маловат. Но наш матрас не высокий, за счёт этого не критично.
- Инна Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 60x120
На детский матрас не налез, матрас дугой, сэкономили 5 см ткани, пришлось разрезать бока, чтоб хоть как-то надеть его
- Ольга
Матрас какого размера?
- ЗорянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 80x160
Приємний на дотик тонкий наматрацник замовляла на дит. ліжечко 80×160 ( розміри відповідають).Підійде для високого матрацу. Сподіваюся з завданням водонепроникності справиться...
- Переваги:
- Тонкий, не шелестить
- Елена А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 60x120
На вид отличный, размер подошло. Пока не проверяли
- Жгільова Н*** ОлександрівнаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 60x120
Замовили оптом садок, 17 шт. Виявились замалими на стандартний розмір матраців .
- Переваги:
- Недоліки:
- Замалий на розмір ліжка 60Х120.
- Александра С***
Странно,а на упаковке какие размеры указаны?
- Інна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 60x120
- Переваги:
- Водонепроникний
- Недоліки:
- Менший, ніж вказано за розміром. Бортики не водонепроникні
- Ирина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 80x160
Неплохой наматрасник, но мне есть с чем сравнить. Водоотталкивающие покрытие очень тонкое, а верхних слой синтетика. Завышена цена за такое качество.
- Переваги:
- Водоотталкивающий
- Недоліки:
- Синтетика, тонкое покрытие.
- Юлия Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 70x140
Ткань, которая должна быть по бокам (с резинкой), НЕ водонепроницаемая. Пожалели? Водонепроницаемая она строго по периметру кровати, то что загибается внутрь, из другой, обычной ткани.. То есть бок матраса он не защищает. Для меня это весомый недостаток, т.к. брала для маленького ребёнка. Знала бы такую особенность, брала бы немного больше размер, чтоб защитить от промокания бока матраса.
- Переваги:
- цена
- Недоліки:
- ткань по бокам водонепроницаемая
- ИринаПродавець: Rozetka. Популярні розміри: 60x120
Покупала 3 года назад для аренды 3 штуки больших и маленьких, много людей и много детей к нам приезжает. И скажу честно, эти наматрасники лучшие. Особенно в летнее время все любят кушать и пить в кровати. Стирала уже много раз, свойства свои не утратила, качество нормальное. Есть немного шуршание, но не критично, если хорошо натянуть на матрас и сверху хорошую простынь, то ничего не шуршит. Буду брать ещё.
- Переваги:
- Водоотталкивающая
- Недоліки:
- Немного шуршит