Відгуки покупців про Простирадло натяжне U-tek Jersey havlu L.Blue 80x200 см (PMLBF80200)
- Тетяна Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 80 x 190
Простирадло унікальне! Резинка міцна, добре тримає, не кошлатиться. Рекомендую)
- Переваги:
- Колір дуже гарний і тканина м'якенька на дотик.
- Недоліки:
- Не знайшла.
Представник постачальникаДоброго дня , Тетяна . Дякуємо за замовлення Простирадло натяжне U-tek Jersey Blue 80x190 см (PTBLF80190) нам приємно чути такі відгуки. Працюємо для вас. З повагою компанія U-TEK TM LL
- Роман Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 140 x 200
Дуже посередня якість, якщо не сказати гірше. За 2 тижні вся простиня в "катишках". Не рекомендую.
- Переваги:
- Колір
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Роман . Дякуємо за вибір Простирадло натяжне U-tek Jersey havlu Lilac 140x200 см (PMLF140200). Дякуємо за зворотній зв"язок на рахунок якості товару . Звернемо увагу на цю ситуацію , прохання звернутися до постачальника за електронную адресою [email protected]. З повагою компанія U-TEK TM LL
- Любов Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 90 x 200
Хороша простинь
- Переваги:
- Якість полотна, приємна
- Недоліки:
- Не виявила
Представник постачальникаДоброго дня, Любов . Дякуємо за вибір простирадло натяжне U-tek Jersey Green 90x200 см (PTGF90200) . Для нас важливий кожен відгук. Завдяки вашим відгукам ми поліпшуємо якість продукції. З повагою компанія U-TEK TM LLC
- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 80 x 190
Не ідеально натягується(рухається)... Поверхня неприємна(трошки шкребеться) і трохи пофарбувала матрац (від тертя та рухів)
- Переваги:
- Вологу затримує
- Недоліки:
- Матеріал, розмір, нестійка фарба(фарбує матрац та білу простинь)
Представник постачальникаДоброго дня , Катерина . Дякуємо за вибір простирадла натяжного U-tek Jersey havlu L.Blue 80x190 см (PMLBF80190). Дякуємо що звернули нашу увагу на цю ситуацію з фарбою . Вперше зустріли такий коментар. Врахуємо ваші зауваження і більш детально вивичим цю ситуацію . Завдяки вашим зверненням ми страємося стати кращими. З повагою компанія U-TEK TM LLC
- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 180 x 200
Товар приїхав не того кольору. В замовленні блакитний, а по факту молочний.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не відповідає замовленню. Чекаю заміну товару.
- Марія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 160 x 200
Влітку з чоловіком надаємо перевагу махровим виробам. Минулого року купляли махрове простирадло на резинці іншого виробника і є з чим порівняти. Те не розтягувалось та не провисало, самі петельки махри ніде не чіплялись та не розлохмачувались. Але по висоті матраса не підійшло і сповзало, тож віддали дитині на диван, а собі шукали інше.
U-Tek обирали з рахунок того, що підходить на високі матраси, але сама тканина - жах: в районі ніг буквально вже за першу ж ніч почала псуватись махра. Після літа взагалі не видно що там були петельки. Тканина дуже тягнетьсяі і заминається.- Переваги:
- Красивий колір, підходить на високий матрас
- Недоліки:
- Швидко покошлатилось та розтягнулось
Представник постачальникаДоброго дня, Марія . Дякуємо за Ваш вибір простирадло натяжне U-tek Jersey havlu L.Blue 160x200 см (PMLBF160200). Дякуємо за те що звернули на це нашу увагу . Для нас важливий кожен відгук. Завдяки вашим відгукам ми поліпшуємо якість продукції. З повагою компанія U-TEK TM LLC
- Оля С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 80 x 190
Все як в описі. Прийшло вчасно, запаковано вчасно.
Представник постачальникаДоброго дня, Ольга . Дякуємо за Ваш вибір Простирадло натяжне U-tek Jersey havlu Beige 80x190 см (PMBF80190) . Для нас важливий кожен відгук. Завдяки вашим відгукам ми поліпшуємо якість продукції. З повагою компанія U-TEK TM LLC
- Тамара Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 150 x 200
Дуже швидко пішла "катишками" по всій поверхні. Після спроби зняти їх спеціальною машинкою тканина стає " марльовкою". Не рекомендую!!!
- Переваги:
- м'яка, приємна на дотик
- Недоліки:
- дуже швидко пішла "катишками"
- Мария А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 120 x 190
Товар сподобався.Якість чудова.
- Переваги:
- Те що з резинкою.
- Вершлер К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 120 x 190
Все сподобалось.
- Алексей Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 140 x 200
Хорошая простыня за свои деньги. Особых недостатков не замечено. Можно брать.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за Ваш відгук.
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 180 x 200
Дуже тонка тканина, скачалася за тиждень спання. Не рекомендую зовсім
- Лариса М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 150 x 190
Простирадло гарне, але дуже тонке.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за Ваш відгук!
- Вікторія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 150 x 190
Якісне пошиття, розміри відповідають. Матеріал якісний. Можна сміло замовляти даний продукт. Рекомендую
- Переваги:
- Якісь пошиття, ціна
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за Ваш відгук!
Дуже хороша якість матеріалу, не дуже тонке. Якісно пошито. Розмір відповідає. Залишились дуже задоволеними. Замовили ще і махрове
- Переваги:
- Якісь, ціна
- Недоліки:
- Немає.
- Ігор К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 140 x 190
Добре за свою ціну
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 90 x 190
Очень тонкая как марля, мне не понравился цвет.
- Переваги:
- На резинке
- Недоліки:
- Тонкая, качество материала
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за Ваш відгук.
- МаринаПродавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 140 x 200
от якби ви виставляли реальнi фото свого товару, а не моделi 3D. Бо те що на картинцi в реальностi Iнше. Купувала таке сiре простирадло. Хороше, але ж колiр i поруч не стояв з картинкою
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук та зауваження! Відтінок може відрізнятися від зображеного через особливості освітлення та індивідуальних налаштувань екрану вашого пристрою.
- ИванВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 120 x 190
Очень хорошая простынь, махровая, приятная на ощупь, резинка хорошо натягивается и держится на матрасе.
- Недоліки:
- Не найдено
- АлексейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 160 x 200
Цвет не соответствует фото на товаре, в реальности он ничего общего ни имеет с темно-серым. В живую это не насыщенный сиреневый цвет, обман :(
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук та зауваження!
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 120 x 200
Добре простирадло. Як в опису.
- Ольга О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 140 x 190
Розмір правильний. Начебто натуральне, бавовняне, але ця махровість швидко перетворилася на ковтунці. До речі, якщо комусь здається, що воно тепле та пріє, то аж ніяк. Влітку жарко не повинно бути.
- Переваги:
- Розмір правильний
- Недоліки:
- Швидко з'явилися ковтунці
- Дмитрий Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 80 x 200
Нормальна простинь
- Переваги:
- приємна на дотик
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 160 x 200
Простинь чудова, все сподобалось)
- Переваги:
- Якість чудова, розмір відповідає, колір супер)
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 140 x 200
Хорошая простынь!
- Переваги:
- Мягкая на ощупь,цвет соответствует фото
- Недоліки:
- Пока нет
Представник постачальникаДоброго дня, Оксано! Дякуємо за ваш відгук!
- Лариса З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 140 x 190
Простирадло не відповідає заявленим розмірам, мало бути 140×190, а по факту 140×210, фіксується погано
Представник постачальникаДоброго дня, Ларисо! Розмір простирадла враховує висоту матрацу для надійної фіксації. Якщо має місце виробничий брак - зверніться напряму до нас, через наш сайт виробника, ми вирішимо цю проблему.
- Natalie R***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 120 x 200
Хороша якість. Рекомендую
Представник постачальникаДоброго дня, Наталіє! Дякуємо за Ваш відгук!
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 140 x 190
Річ на один раз, розтягнулась і вся тепер в ковтунцях. Маю інше простирадло за нижчу ціну і воно набагато краще
- Лана
Якої фірми?
- Тетяна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 90 x 200
Замовляла зелену, прислали сіру. Везли товар 2 тижні, може навіть 3. Незадоволена кольором і обслуговуванням.
- Іванна
звертались до підтримки?
- Андрей Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 160 x 200
По толщине соразмерим с марлей (
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук! Щільність тканини у даному виробі - 120 г/м2
- Світлана І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 150 x 200
Чудова якість
- Переваги:
- Простирадло чудове
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Світлано! Дякуємо за ваш відгук!
- Дмитро Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 140 x 200
Отримав замовлення. В цілому не поганий товар,але як на мене колір дещо відрізняється. Насправді воно значно світліше. Колір більше крмеовий ніж бежевий
- Переваги:
- ціна
- Недоліки:
- колір
- яхно ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 140 x 200
Дуже,ну дуже погана якість.Витрачені даремно кошти.Найнепотрібніша річ придбана в Розетці.
- Переваги:
- Ні
- Недоліки:
- Низька якість
Представник постачальникаДоброго дня, Юрію! Дякуємо за ваш відгук. Дане простирадло виготовлено з бавовни та має щільність 120 г/м2. Поділіться свохїми зауваженнями, будь ласка, щоб ми в майбутньому знали над чим варто працювати.
- Александр У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 140 x 200
Она не махровая а трикотажная.
- Переваги:
- Недоліки:
- Цена . Качество.
Представник постачальникаДоброго дня, Олександре! Дане простирадло повинно бути махровим. Якщо це не так і виникла якась помилка - зверніться до нас, через наш сайт виробника, надішліть фото, і ми вирішимо це питання.
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 120 x 200
Мягкий материал с которым нет эффекта "ледяной постели", к простыни комфортно прикасаться даже когда дома холодно. По размеру подошла. Но из-за того, что материал трикотажный, простынь сминается во время сна. После стирки не полиняла, осталась такой же мягкой. Купила вторую такую же на смену
- Переваги:
- на этой простыни тепло
- Недоліки:
- Сразу появлились катышки, затяжки
Представник постачальникаДоброго дня, Ольго! Дакуємо за ваш відгук та зауваження! Вони важливі для нас, та допомагають нам стати кращими.
- Юлия М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 140 x 190
Простирадло чудове,користуюся більше ніж пів року.Дякую Розетці за доставку!
- Переваги:
- Тканина не сідає при пранні,задоволена!
- Недоліки:
- Немає недоліків
Представник постачальникаДоброго дня, Юліє! Дякуємо за ваш відгук!