Картка Rozetka

Відгуки покупців про Кемпінговий ліхтар акумуляторний UAD 6 в 1 + Power Bank 5200 мАг (UAD-LT-01)

Оцінка користувачів 4.27/5
  • Ольга М***

Фонарик супер.

Переваги:
    Долго держит батарея,светит далеко.
    • Представник бренду

Дякуємо за відгук! Раді, що ліхтар вам сподобався та добре служить у використанні.

• Святослав Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний з жовтогарячим

Чудовий ліхтарик, довго світить, рівномірно, багато корисних режимів. Супер яскравості не має, але для кімнати достатньо! Купляв саме для довготривалого освітлення без танців з бубнами! Під час вимкнень світла саме те що потрібно! І на екстрений випадок може служити як павербанк, він звичайно слабенький, але декілька годин гаджету додасть! Надіюся буде служити!

Переваги:
    багато режимів, дійсно довго світить
    • Святослав Д***

Ще хочу доповнити відгук, читав що дехто скаржиться на магніт... Насправді до металу магнітиться дуже добре, але до чистого металу! Як що є вже якість домішки інших кольорових металів то практично не магнітиться!

• Представник бренду

Дякуємо за детальний відгук. Тепла і світла вашому дому!

• Представник бренду

Дякуємо за вашу участь і пояснення!

• Ракитин В***

Ні про що.

Громіздкий, без толковий .

Дуже слабий в усіх розуміннях .

Магніти дуже слабкі для його ваги, сковзить з будь якої поверхні , яскравість світла для такого розміру просто смішна .

Грощі на вітер . Як свічка або дві світить , грубо , але факт .

Переваги:
    Великий , батарея може тримає , а може й ні
    Недоліки:
    Слабке світло , примітивні магніти і слабкі
    • Представник бренду

Дякуємо за ваш відгук. Хочемо звернути увагу, що він добре зарекомендував себе серед покупців.
      Зазначимо, що це саме ліхтар, а не лампа, і він виконує функцію ліхтаря. Модель має 4 режими освітлення — від тьмяного до яскравого світла. Ліхтар надійно тримається на металевих поверхнях (не на сплавах), є водонепроникним та протиударним.
      Також у комплекті передбачена мотузка-тримач, завдяки якій ліхтар можна кріпити або підвішувати різними способами, що робить його дуже зручним у використанні.
      На сьогодні, з урахуванням частих відключень електроенергії, це справді практичний і функціональний варіант для щоденного використання.

• Ліліана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний з жовтогарячим

Купила два таких ліхтарика влітку 2024. Вже півтора роки чудово служать. Не використовувала як павербанк, але для освітлення просто незамінні, як вдома поставити десь, так і на дворі за відключень освітлення світитися для водіїв. Один почав з часом ледь помітно мерехтіти, але не критично.

За весь час багато разів падали, пару разів забувалися на холоді — нічого їм не сталося. Якщо таки зламаються, то з задоволенням куплю ще.

• Представник бренду

Щиро дякуємо вам за настільки детальний і приємний відгук!
      Дуже раді чути, що ліхтарики вже півтора року служать вам надійно й стали незамінними як у домі, так і на вулиці.
      Мерехтіння з часом може бути пов’язане зі зношенням світлодіода чи контактів після падінь, але прекрасно, що це не критично і не заважає використанню.
      Дякуємо, що поділилися реальним досвідом експлуатації — це дуже цінно для інших покупців.

• Александр Б***

Все добре.

• Володимир
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний з жовтогарячим

Не знаю, чому коментаторам нижче не сподобався цей товар, адже я користуюся ним уже понад рік і маю лише позитивні враження.
    Однозначно рекомендую — магніт тримає добре, а шнур від ліхтарика міцний

Можливо, їм попався брак, але у мене все гаразд

Переваги:
    Ціна, наявність павербанка, термін служби
    Недоліки:
    Відсутні
    • Представник бренду

Дякуємо за відгук! Вдалого користування.

• сергій

супер ліхтарик

• Представник бренду

Дякуємо за відгук, вдалого користування!

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний з жовтогарячим

Светит слабо, 300 люменов там даже и не пахнет, стеклобой с ремешком оторвала девочка 3,5 года голыми руками течении 2х минут,"стальной" карабин я сломал пальцами, нету резиновой прокладки на крышке с разьемом зарядки, упаси вас господь с ним нырять в воду. Фонарик покупал в армию, он должен был быть надёжный как швейцарские часы. Времени на возвраты и тд у меня нету. Спсибо "отличный товар"

Переваги:
    Светит
    Недоліки:
    Все остальное
    • Станислав И***

Забыл за магнит написать, магниты плохо магнитят и фонарик под собственным весом сползает и падает, повесить его нельзя и примагнитить тоже

• Представник бренду

Дякуємо за відгук! Нам дуже прикро, що ліхтар не виправдав Ваших очікувань. Ковпачок, який закриває зарядку, має велику силіконову шайбу, яка прилягає до торця ліхтаря і надійно його герметизує. Також в корпусі є два ущільнення орінгами. Ліхтар водостійкий, ми перевіряли.

• Станислав И***

Дополню отзыв: фонарик хорошо светит когда заряжен, отличная автономность работает двое суток на минимальном боковом режиме.

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний з жовтогарячим

При виборі ліхтаря, почитавши позитивні відгуки, залишив свій вибір на цій моделі. Але наживо все виявилося зовсім не так райдужно, як за відгуками.

У точці видачі звернув увагу на упаковку, по ній було видно, що її неодноразово розкривали з обох боків, що вже викликало настороженість. Можливо був надісланий вживаний або повернений товар, можливо через недоліки, що я опишу далі.

Товар поставляється у пластиковому лотку, який поміщений у картонну коробку, що видно на відео до товару. При цьому додаткова упаковка з целофану, або захине покриття на боковій лампі відсутня, через що матовий пластик бічного ліхтаря затирається вже в коробці. Мій екземпляр був з великими слідами затертих подряпин по лівій стороні.

Є заявлені режими. Але, світло з бокового ліхтаря зовсім не рівномірне і не на всю довжину матового пластику, як показано на фото до товару, світло є по центру, затемняється нерівномірно до боків, причому до правого боку у мого екземпляра ділянка без світла півколом досягала 2-3 см. Саме світло навіть в найяскравішому режимы зовсім не таке яскраве, як заявлено, тмяне, де там заявлені в описі до товару 280 люменім, мені не зрузомуло зовсім.

Забирати не став, для такої вартості, якість цього виробу залишає дуже подвійні враження.

Переваги:
    малий компактний розмір, режими світла
    Недоліки:
    Через економію на пакуванні з коробки у виробу вже затирється матовий пластик бокового ліхтаря, не рівномірна підсветка бокового ліхтаря, тмяне світло, що не відповіає заявленому світловому потоку, нервіномірне світло бокового ліхтаря
    • Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за зворотній зв'язок. Інформацію передали відповідальному співробітнику для службової перевірки.

• Богдан М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний з жовтогарячим

Не зважаючи на не рівний usb-a роз'єм в цілому дуже гарний пристрій.

Переваги:
    Гарно виглядає,добре і довго світить,акумулятор повністю заряджається від 0 до 100 трохи більше чотирьох годин.
    Недоліки:
    Не рівний usb-a вихід роз'єм для використання в якості Power Bank.
    • Представник бренду

Дякуємо за відгук! Для заміни товару зверніться в службу підтримки Розетка.

• Олег Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний з жовтогарячим

Дуже корисний в побуті ліхтарик при відключеннях світла

Переваги:
    Яскраве розсіяне світло. Можливість підзарядки телефону. Стійкий до падінь
  • Александр Ф***

Гарний ліхтар

Переваги:
    Довго тримає заряд. Багато режимів
    • Представник бренду

Дякуємо за відгук!

• Володимир Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний з жовтогарячим

Чудовий ліхтар! Приємне яскраве світло, на магнітах - можна приліпити до будь-якої металевої поверхні, або повісити на шнурочку. Не боїться води, принаймні бризків, під воду не занурював. Коли немає світла в квартирі - просто безцінна річ.

• Представник бренду

Дякуємо за Ваш відгук! Приємного користування.

• Манохина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний з жовтогарячим

Удивил мощностью света в режиме фонаря... хотя не для этого покупал, заинтриговала функция использования фонарика под водой.. Мало ли..

Переваги:
    Получил, проверил, все работает как обещали
    Недоліки:
    пока не обнаружил
    • Представник бренду

Дякуємо за відгук! Приємного користування.

• Вадим Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний з жовтогарячим

Супер , світить чудово, користуюся - 2 неділі, ввечері по 1,5 -2 години, ще не заряджав .

• Представник бренду

Вітаємо, Вадим! Дякуємо за вибір продукції бренду UAD та Ваш відгук. Бажаємо тривалого та приємного користування!

• Светлана Ш***
    Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний з жовтогарячим

Купляла такий пару роки 2-3 тому. Дуже задоволена.

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що ліхтар добре зарекомендував себе й після кількох років використання.
      Нехай і надалі служить вам надійно!

• Антон
    Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний з жовтогарячим

Уже більше року - все гуд. Із побажань - швидшої зарядки хіба.

Переваги:
    Час роботи, режими яскоавості, компактна форма
    • Представник бренду

Дякуємо за відгук! Раді, що ліхтар вже понад рік працює чудово. Побажання щодо швидшої зарядки — взяли до уваги. Гарного користування!

• Дмитро Т***
    Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний з жовтогарячим

Поки що супер! Рекомедую, якісний! Чесно то у захваті!

Дякуємо за відгук!

• Сергей В***
    Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний з жовтогарячим

Замовив 26.11.2024, термін отримання в магазині Розетки був 30.11. з тих пір вже ВЧЕТВЕРТЕ Розетка переносить термін: 1.12, 2.12, 3.12, а сьогодні вже 4.12.

Це було на подарунок!!!

Псу під хвіст. Дочекаюсь вже з принципу і подивлюсь, наскільки Розетка низько впала.

Недоліки:
    Не отримав, вчетверте перенесено термін отримання
    • Представник бренду

Доброго дня! Мені як представнику бренду прикро чути такі речі. Рекомендую скасувати і зробити нове замовлення.

• Оксана Г***
    Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний з жовтогарячим

Ліхтарик чудовий та недорогий, замовляти звісно ж можна. Дякую ще раз за сервіс.

• Представник бренду

Вітаємо, Оксана! Дякуємо за вибір продукції бренду UAD та Ваш відгук. Бажаємо тривалого та приємного користування!

• Ильина А***
    Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний з жовтогарячим

крутий, не дорогий та досить яркий. Рекомендую його до придбання

• Представник бренду

Вітаємо, Олександра! Дякуємо за вибір продукції бренду UAD та Ваш відгук. Бажаємо тривалого та приємного користування!

• Аліна
    Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний з жовтогарячим

світить ярко, фонарь гарненький, досить якісний! я придбаю ще з задоволенням.

• Представник бренду

Вітаємо, Аліна! Дякуємо за вибір продукції бренду UAD та Ваш відгук. Бажаємо тривалого та приємного користування!

• Эмма Т***
    Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний з жовтогарячим

якісно, гарно та не дорого! рекомендую його придати для кемпінгу. Все супер круто.

• Представник бренду

Вітаємо, Емма! Дякуємо за вибір продукції бренду UAD та Ваш відгук. Бажаємо тривалого та приємного користування!

• Ангелина С***
    Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний з жовтогарячим

фонарь дійсно коштує адекватних грошей і по якості він на високому рівні.

• Представник бренду

Вітаємо, Ангеліна! Дякуємо за вибір продукції бренду UAD та Ваш відгук. Бажаємо тривалого та приємного користування!

• Александр Б***

• Представник бренду

Дякуємо за ваш позитивний коментар! Ми дуже раді, що вам сподобався наш товар. Дякуємо за ваш вибір і гарного дня!