Відгуки покупців про Дорожня поїлка для собак UFT AD01 530 мл Блакитна (4820176280053)
- Горлінська С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 537 мл. Колір: Блакитний
Супер.Дякую.
Представник постачальникаДякуємо за відгук.
Бажаємо приємного користування!
- Алла Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 537 мл. Колір: Блакитний
У мене французька бульдожка, їй незручно пити з інших поїлок, а тут тарілочка широка і кругла, вся мордяшка влізає, і їй зручно. Класна поїлка, вода вичавлюється м'яко і легко, аналогічна тріксі набагато жорсткіша.
- Переваги:
- Легка у використанні, зручна.
- Недоліки:
- Та не бачу
- Валентина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 537 мл. Колір: Блакитний
Дуже радію цій покупці! Стала просто незамінною у моїх прогулянках з песиком.Дуже зручна у використанні! Досить легка,зручно брати з собою,не займає багато місця.Не має неприємного запаху, що дуже важливо для здоров'я тваринки.Легко збирається та миється.Песику явно подобається ;)
Представник постачальникаДякуємо за відгук, бажаємо приємного користування.
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 537 мл. Колір: Блакитний
Пляшка достатньо м'яка щоб видавлювати воду в поїльне горлишка, при цьому тримає форму
Представник постачальникаДякуємо за відгук, бажаємо приємного користування.
- Яна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 537 мл. Колір: Блакитний
В нас притулок для собак і часто гуляємо в полі, тому для нас це дуже необхідна річ! інші поїлки дуже гучно видають воду і собаки їх бояться! А ця якось тихо і плюс не потрібно виливати недопиту воду,завдяки зручному горлишку вона поверається назад в пляшку!єкономія
Це справжній маст хев на літо для нас- Переваги:
- Зручна, гарна, приємна на дотик
- Недоліки:
- Поки не побачила
- Станиславский Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 537 мл. Колір: Блакитний
Давно видел такие у собачников в парке и вот подвернулась на розетке. Товаром доволен, оригинально выполнено и довольно качественно.
- Александр Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 537 мл. Колір: Блакитний
Выбросил!
- Александр Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 537 мл. Колір: Блакитний
В такую жару нельзя выходить с питомцем из дому без поилки. Отличное качество за такую цену. На прогулку в пара часов нам хватает.
- Переваги:
- ++
- Денис К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 537 мл. Колір: Блакитний
дуже корисна річ, колись памʼятаю з долоней поїли, ото часи були.
коли води багато в пляшці, дуже зручно видавлювати в цю широку чашу, коли на дні залишається, треба трохи перехиляти пляшку щоб все витікло.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Бажаємо приємного користування.
- ЖеняВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 537 мл. Колір: Рожевий
Достатньо хороша поїлка, нема неприємного запаху платику, коли спека саме те, в принципі все добре, але не без недоліків
- Переваги:
- Достатній обєм, плюс-мінус зручна конструкція, миска тримаєтся добре та міцно.
- Недоліки:
- При натисканні вода може з миски стікти назад у пляшку.
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук!
- Інна З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 537 мл. Колір: Рожевий
трубочка не щільно примикає до кришки, пропускає повітря, тому вода ледве набирається до мисочки і одразу ж стікає назад
на фото максимум води, що потрапляє- Представник постачальника
Доброго дня Дякуємо за відгук!
- Александра Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 537 мл. Колір: Блакитний
Очень хорошая
Представник постачальникаДякуємо за відгук.
Бажаємо приємного користування!
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 537 мл. Колір: Рожевий
Якість пластмаси сумнівна. Погано всмоктує воду. Порівняно з іншими продавцями у яких ціна нижча, чомусь і пластмаса краща та кришка добре тримає
- Недоліки:
- Якість, оверпрайс
Доброго дня Дякуємо за відгук!
- Валентина Н*** КаурковскаяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 537 мл. Колір: Бежевий
Необходимая вещь в жару
- Переваги:
- Цена, качество
- Недоліки:
Доброго дня. Дякуємо за відгук!
- Марина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 537 мл. Колір: Рожевий
- Кабанина Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 537 мл. Колір: Блакитний
Собака пьет, а значит деньги не потрачены впустую!
- Переваги:
- брала для того чтобы собаке было удобно пить в машине в жару. Удобно.
- Недоліки:
- если неправильно закроешь крышку - слетает. нужно быть внимательным, чтобы не остаться мокрым!
- Наталия Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 537 мл. Колір: Блакитний
Удобно брать с собой в дорогу и на прогулку, форма воронки удобная для питья собакам. Из недостатков, для поступления воды необходимо сильно сжимать, а обратно бутылка медленно приходит в норму и собака не успевает напиться (наверное мелким породам будет нормально, у нас средняя), а еще необходимо всегда держать поилку вертикально, иначе вода вытекает.
- Переваги:
- Идея отличная, поилка удобная
- Недоліки:
- Протекает
- Владимир Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 537 мл. Колір: Блакитний
Хорошая идея, но плохое качество изготовления. Если сжимать несильно, то вода почти не течёт, если сжимать сильно, то бутылка сминается и не расправляется обратно, а крышка отваливается — надо прикручивать обратно
- Недоліки:
- Плохое качество материалов
- Светлана В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 537 мл. Колір: Блакитний
Отлична штука, незаменимая на прогулке. Рекомендую.
- Лиза Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 537 мл. Колір: Блакитний
Скорость обслуживания радует, но качеством увы очень разачаровалась. Воду не держит, бутылку можно сломать пока выдавишь детский глоток воды...
- Переваги:
- Была бы очень удобной в использовании
- Недоліки:
- Не держит воду
Очень сильно надо надавить, чтобы была хоть капля воды
- Марина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 537 мл. Колір: Блакитний
Я бегаю и у меня есть сумка поясная для 2 бутылок-одна для собаки, вторая для меня. Не нравится, что воронка крупная и мешает.
- Переваги:
- Хорошая поилка.
- Недоліки:
- Перед покупкой думала, что воронка силиконовая и будет складываться.
- Елена Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 537 мл. Колір: Блакитний
Поилка удобна в дальних поездках, так же брали на улицу летом, когда долго гуляем и на тренировки.
- Переваги:
- удобно в дороге
- Недоліки:
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 537 мл. Колір: Блакитний
Хороша только если полная бутылка воды и в горизонтальном положении. А в остальном просто ужас.
- Переваги:
- Неплохая идея
- Недоліки:
- Проливается
- Ирина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 537 мл. Колір: Блакитний
Мне эта модель поилки не понравилась - громоздкая, проливается при переворачивании, неудобно сдавливать бутылку и поддерживать уровень воды в чаше, собаке не очень нравится. Раньше пользовалась моделью бутылки с откидной поилкой - она удобнее и практичнее.
- Переваги:
- Сниженная цена (первоначально заявленная - вообще нереально высокая!)
- Недоліки:
- Проливается при переворачивании, громоздкая
- malema1234Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 537 мл. Колір: Блакитний
Сама по себе бутылка и идея хорошая , но:
1. Когда воды пол бутылки- приходится сильно сдавливать, чтобы вода поднялась в поилку.
2. Если в рюкзаке нести полную бутылку воды, при наклоне бутылки, вода потихоньку выливается - возможно попалась некачественная бутылка.- Переваги:
- Нормальный пластик - без запаха
- Недоліки:
- Если в рюкзаке стоит не вертикально - вытекает вода
- Максим Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 537 мл. Колір: Блакитний
Поилка удобная, но качество плохое, пробка плохо держится на резьбе.
- Переваги:
- Удобная
- Недоліки:
- Плохое качество
- Юлия С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 537 мл. Колір: Блакитний
Не знаю, у кого-то возможно и протекает, у нас ни капли. Собаке поилка удобная, никаких протеканий при переворачивании нет, не важно, хоть вверх ногами держи, хоть боком. Пес доволен, мы в такую жару перестали переживать за собаку - вода всегда под рукой
- Переваги:
- Все
- Недоліки:
- Andriy O***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 537 мл. Колір: Блакитний
Брак.
- Переваги:
- Недоліки:
- Брак на рівні конструювання.
- ТатьянаПродавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 537 мл. Колір: Блакитний
Нормальная штука для прогулок, но ее желательно нести вертикально т.к. протекает.
Нам пришла розового цвета, хотя в объявлении написано голубая. Не существенно, но у нас мальчик щенок.- Переваги:
- Не воняет
- Недоліки:
- Протекает
Розовая
Эксперт RozetkaДобрый день, Татьяна! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику для уточнения информации по Вашему вопросу.
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 537 мл. Колір: Блакитний
Поилка попалась идеального качества: не протекает при переворачивании и вода при разжатии бутылки полностью уходит обратно. Могу смело всем рекомендовать.
- Переваги:
- эргономика, надёжность клапана
- Недоліки:
- не обнаружено
- Галина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 537 мл. Колір: Блакитний
Почему к оплате 180 грн.,если стоимость бутылки-150 грн.?И доставка Jastin бесплатно.
- Максим
Так написано же, что 30 грн доставка посилання
- ЮліаннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 537 мл. Колір: Блакитний
Загалом нормальна пляшка, собаці зручно пити з мисочки
- Переваги:
- Зручна, є ремішок, який можна зацепити до сумки
- Недоліки:
- Клапан протікає, не можна кинути в рюкзак
- Владимир П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 537 мл. Колір: Блакитний
Категорически недоволен покупкой. В прошлом году покупал такую же, но не на этом сайте, и был длволен. К сожалению предыдущую поилку погрыз мой собакен.
- Переваги:
- Недоліки:
- Крышка постоянно слетает, прокручивается и постоянно просачивается вода. Также вода неполностью уходит внутрь и остается сверху.
- Анна Б***Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 537 мл. Колір: Блакитний
Чего написано доставка бесплатная начинаешь оформлять пишут 50 гр
- Ольга
какой город и выполнили условия посилання
- Наталья Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 537 мл. Колір: Блакитний
Мне не понравилась бутылка...
- Переваги:
- Нет.
- Недоліки:
- Запах ужасный, вода провонялась дешёвым пластиком.
Клапан не держит, сумка при переносе вся мокрая. Деньги на ветер.
- Наталья
Тоже самое. Запах от пластика просто бесит.
- олег б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 537 мл. Колір: Блакитний
- Переваги:
- Качество хорошее. Бутылочка не воняет. Клапан держит хорошо)))