Відгуки покупців про Тримач для телефона/планшета UFT MomoStick Matte Black (MC06)

Оцінка користувачів 2.75/5
на основі 4 відгуки
  • Артем
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Шкода, що існують такі продавці, товар не відповідає опису та світлинам. Якість настільки жахлива, що немає слів то змалювати.

Переваги:
    Недоліки:
    Шахрайство, не оригінальний товар
  • Данило Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Врули классические! Ни черта это не Momostick! От момостика тут только название, и то не на товаре, а на наклейке которую продавец наклеил на упаковку! Крепёж отклеился через 30 минут использования, причём отклеился не от чехла телефона, а от клейкой основы, которая осталась на чехле! Хорошо падающий на кафель телефон поймал! Перестаньте обманывать покупателей!!!

Переваги:
    Отсутствуют
    Недоліки:
    Обман и подделка

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.

Дякуємо за відгук. Нам прикро, що у вас склалося таке враження від товару та виникла ситуація з кріпленням.
      Наразі вже подано заявку на оновлення контенту та опису, щоб уникнути подібних непорозумінь у майбутньому.
      У будь-якому разі дякуємо, що звернули увагу на проблему — ваш відгук допомагає нам покращувати товар і опис.

• Світлана Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

загалом тримач хороший, зручний, як на мене краще звичайного попсокета оскільки значно плоскіший АЛЕ той двосторонній скотч що був у комплекті - ним максимум подарунки в папір загортати, відклеїлось на 2 день, переклеїла своїм, добре що був чорний на вспіненій основі, він тримає добре і вже довго, другий момент - якби Розетка не попросила відгук, я б не помітила що отриманий товар не зовсім відповідає фото, у продавця він матовий з надписом, у мене глянцевий і без, і ніби на вигляд трохи гіршої якості, є невеличкі зазубринки по краях, не критично але на фото він дійсно презентабельніший

Вітаємо, Світлано! Дякуємо за ваш розгорнутий відгук та чесну критику.
      Нам приємно, що ви оцінили переваги MomoStick над звичайними попсокетами — ми дійсно прагнули зробити його максимально ергономічним та пласким, щоб він не заважав у кишені. Проте нам щиро прикро, що клейова основа та зовнішній вигляд виробу вас розчарували. Описані вами нюанси з фіксацією та відсутністю маркування є важливим сигналом для нас. Ми обов'язково перевіримо актуальну партію товару на складі на відповідність фото та технічним характеристикам.

• Pavlo
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Був куплений у серпні 2022-го, і тільки зараз (червень 2024-го) бачу, що починаються проблеми. Хоча при купівлі думав, що вони почнуться на першому ж місяці користування.
    Рекомендую!

• Олександр К***

Раніше були якісні тримачі,а зараз навіть інший виробник.Не рекомендую!

Вітаємо, Олександре! Дякуємо за ваш зворотний зв'язок. Нам дуже прикро, що новий тримач не виправдав ваших очікувань. Ми завжди намагаємося підтримувати стабільно високу якість наших аксесуарів, і нам важливо розібратися, що саме пішло не так у порівнянні з попередніми версіями. Будь ласка, зверніться до служби підтримки через особистий кабінет, щоб ми могли детальніше вивчити вашу ситуацію та допомогти з вирішенням цього питання. Сподіваємося, ми зможемо повернути вашу довіру до нашого бренду.