Відгуки покупців про Сквіш-антистрес UFT Squish Cat Paw Fluffy Хутряна котяча лапка 4 Blue (UFTSCP1Fluffy4B)
- Полина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дитина задоволена
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за відгук! Раді, що дитина задоволена)
Нехай і надалі приносить лише приємні емоції!
- Анна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отлично справляется с ролью антистресса, а её меховая текстура приносит удовольствие при каждом прикосновении.
Представник постачальникаДякуємо за розгорнутий відгук, бажаємо приємного користування!
- Уляна О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
М'який і приємний на дотик сквіш! Чудово знімає стрес, виглядає мило та якісно зроблений.
- Арсений Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сквіш приємний на дотик, ніяких недоліків. Відповідає очікуванням!
Представник постачальникаДякуємо за відгук.
Бажаємо приємного користування!
- Юлія Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купила сину, хороша якість, рекомендую
Представник постачальникаДякуємо за відгук.
Бажаємо приємного користування!
- Артем М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Лапка гарна, приємна на дотик, відповідає фото.
Представник постачальникаДякуємо за те, що обрали товар нашої торгової марки.
Приємного користування!
- НаталияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Плохая лапка, есть с чем сравнить, оч быстро теряет внешний вид .
Представник постачальникаШкода чути це. Впевнені, що наступного разу ми вас не підведем.
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мотлох
- Переваги:
- Недоліки:
- Не коштує своїх грошей
- Александра П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Цвет и размер лапки не соответствует действительности
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваше звернення. Вибачаємося за незручності. Можливо, є невідповідність між реальним кольором і розміром через різницю у налаштуваннях монітора чи освітленні при фотографуванні товару. Ми докладаємо всіх зусиль, щоб інформація на сайті була максимально точною. Якщо ви отримали товар, що не відповідає вашим очікуванням, будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки для вирішення цього питання. Ми готові допомогти із поверненням чи обміном товару.