- AI аналіз відгуків52 відгуки: 45% позитивних, 15% нейтральних, 40% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Євгеній Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
дуже погана якість вистачило на 2 поїздки і зламалася планочка яка фіксує планшет зверху
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Нам дуже шкода, що у вас виникли проблеми з автодержателем. Ми серйозно ставимося до якості наших товарів і готові допомогти вирішити цю ситуацію. Якщо планочка зламалася, будь ласка, зв'яжіться з нашою службою підтримки для обміну або повернення товару. Ваше задоволення важливе для нас, і ми зробимо все можливе, щоб вирішити цю проблему.
- Василий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже поганої якості, зовсім неможливо його закріпити на підголівник, автомобіль кіф'а
- Переваги:
- Немає зовсім
- Недоліки:
- Недолік це сам аітотримач
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Нам шкода, що у вас виникли труднощі з кріпленням. Тримач розроблений для універсальної сумісності, але можливі особливості кріплення для деяких моделей автомобілів. Спробуйте налаштувати фіксатори відповідно до інструкції. Якщо проблема не вирішується, зверніться до нас – ми допоможемо знайти рішення або заміну.
- СоняВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний тримач, використовую для планшета. Гарна якість,місно фіксується планшет та зручно використовувати в авто.
- Антон В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прийшов на наступний день після замовлення.За цю ціну - просто топ.В авто кріпитесь легко,а тримається міцно.Рекомендую.
- Артем Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Классный
Представник постачальникаДякуємо за те, що обрали наш бренд, і знайшли час поділитись враженням.
Бажаємо приємного користування!
- Мирослав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
досить легка конструкція, 10" планшет тримає норм.
брав для довгих поїздок, щоб пасажири могли дивитись фільми
Представник постачальникаДякуємо за відгук.
Бажаємо приємного користування!
- Елена Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
непоганий держатель, пласмасовий, но з задачей справляється
Представник постачальникаДякуємо за те, що обрали тримач нашого бренду.
Приємного користування!
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Зовсім не якісний, поламався через місяць.
- ВладимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Держатель удобный. Соответствует описанию.
- Сергій с***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якісний тримач, легко закріпити, зняти девайс. Витримав поїздку на море за 650км. Рекомендую.
- Переваги:
- Рухливий, можна налаштувати на будь який кут.
- Виктор Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
качество никакое, продержался ровно один день.(если купите:утановите и не дышите на него)
- Переваги:
- Недоліки:
- их вовсе нет
- Vadym B***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отвратительное качество! Сломался буквально через два дня. Валялся в багажнике все это время
- Переваги:
- Нормально фиксирует планшет
- Недоліки:
- Надёжность
- Kay J***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не жалуйтесь, что он хливкий — так безопаснее! Металлическая конструкция на скорости летящая в голову значительно опаснее, правда, сам и планшет тоже может наделать бед.
Наконец-то ребенок стал засыпать в дороге, а не просыпаться от падающего на лицо планшета!
Держит и справляется со своей задачей отлично — вопрос только в сроке службы креплений из такого пластика, но вполне понятно почему его не делают из более прочных материалов, при столкновении его хливкость будет только на руку. Фактически, он одноразовый: сломался — покупай новый. Длина плеча держателя планшета тоже обусловлена безопастностью, но все думали, что будет хуже, однако, ребенок легко дотягивается до экрана, чтобы переключить мультики. А вот крепление планшета к плечу лучше было бы зажимное, а не затягивающееся — ребенок это крепление не осиливает и просит взрослых закрепить.- Переваги:
- Отлично держит, удобное крепление к подголовнику, ребенку лет с 5ти удобно пользоваться, ребенок снова засыпает в дороге
- Недоліки:
- Весь пластиковый, легко ломается, сложное зажимное крепление держателя к планшету, ребенок лет 5ти не осилит или легко поломает, вынос планшета от подголовника маловат
- In N***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
На какую диагональ этот авдодержатель?
- Артем К***
Для устройств с шириной от 96 до 210 мм .
- Щербаков Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Жодних проблем з установкою . Простий, зручний, якісний, дешевий.
- Павло Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
при спробі монтування один із гачків кріплення тупо відламався.. по гарантії не віддав бо купив його давніше. от так... не раджу
- Переваги:
- жодних
- Недоліки:
- купляйте щось краще
- Вдадислав Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Недоліки:
- Сломался при первом примере, надел на подголовник и держатель к подголовнику сразу же лопнул.
- Максим Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
хлипкий низкосортный пластик, защелки на подголовнике не держатся (kia magentis 2)
- Переваги:
- Недоліки:
- сам товар является недостатком
- Алина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
У нас сломался на третий день. Ехали по ул. Шелковичной (брусчатка), сломались пластиковые держатели, под весом планшета и по причине тряски авто. По Киевским дорогам - не рекомендую. Если пользоваться только по трассе (Житомирской, например) - может быть...
- АртемВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Держатель прожил 5 минут после установки, просто отломился усик крепления, без приложения усилий. Качество пластика равно 0.
- Переваги:
- Не нашел
- Недоліки:
- Качество и надежность
- Тимошенко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
вполне достойный держатель за свои деньги
ставится легко - Наталья Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прослужил 2 дня! Крепление хилинькое. НЕ ПОНИМАЮ о каких - отлично - пишут покупатели выше((((
- Переваги:
- не нашла
- Недоліки:
- СЛОМАЛСЯ едва его зацепил ребенок
- Валентин
Возможно он сломался по тому, что он предназначен для держания устройств,а не детских забав?
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не рекомендую, очень хлипкое крепление на подголовник.
- Переваги:
- Недоліки:
- После третей установке зажим сломался.
- Махонина Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пластмасовые "лапки" держателя сломались после первого пользования.не рекомендую
- МихаилВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
«Я не настолько богат, чтобы покупать дешёвые вещи» — так говаривал в свою бытность барон Ротшильд.
И хорошо говорил. Через 5 минут, как прикрепил планшет для ребенка и на первой же кочке, данное китайское изделие сломалась.
Не покупайте, пожалуйста.- Переваги:
- Их просто нет
- Недоліки:
- Очень много.
- Оленський О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Кріплення не підійшли на підголовники Авео.
З присіданнями і підкладками прикріпив, але лапки кріплення відвалилисьодразу. Оскільки треба було їхати, стяжка і нитки допоможуть прикріпити.
Подорож до моря і назад якось витримало, але після поїздки розвалилось вщент після торкання курткою.
Одноразова річ.- Переваги:
- Дешевий
- Недоліки:
- Ламкий, ненадійне кріплення.
- ЕкатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Держателем очень довольна. Закрепила на подголовник, установила планшет 8". Отрегулировала так, чтобы удобно было смотреть ребенку. Отлично держится, не болтается. "Лапки" держат хорошо. Когда выходили из машины в магазин - снимала планшет с основной части, не доставая его из "лапок". Когда вернулись - достала планшет из сумки и одним движением руки снова установила на основную часть держателя.
- Переваги:
- Хороший держатель
- Недоліки:
- Пока не заметила
- Андрей М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
по нашим дорогам он болтается от кочек
- Переваги:
- дешевый
- Недоліки:
- не устойчивый
- m-kovalenkoВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Крепёж оказался узкий, на подголовник обычной Шкоды не хватило. Прикрепили к другому авто - сразу отломался крепёж :(
- Переваги:
- недорогой
- Недоліки:
- Хлипкий крепёж
- АнтонВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Одна из прищепок, на основании сразу сломалась, закрепил стяжкой.
При езде планшет (10.1") болтается.
Не удобная установка и снятие планшета - надо нажимать на кнопку, к которой не так просто дотянуться, если она с противоположной стороны.
Буду искать другой держатель.- Переваги:
- дешевый
- Недоліки:
- хлипкий
- tuchtaevВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нормальный для своей ценовой категории!
- Переваги:
- Портативность и маленький размер.
- Недоліки:
- Слабое крепление, не сильно фиксирует планшет!
- Антон Ч***Продавець: Rozetka
Нареканий нет, работает как заявлено
- Переваги:
- Надежно держит
- Руслана Б***Продавець: Rozetka
все работает, муж закрепил, я б не справилась)
детям удобно сзади смотреть мультики в дороге- Переваги:
- Нужная вещь для пассажиров
- Артур К***Продавець: Rozetka
за свои деньги достойный держатель
- Шведов И***Продавець: Rozetka
суперский держак, спасибо !!!
- Переваги:
- качество
- Влад Ш***Продавець: Rozetka
дети смотрят мультики сзади, то что нужно
- Переваги:
- 5 месяцев радует детей сзади