- Віталій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очі втомляються, розмите зображення.
- Переваги:
- Непобачив.
- Недоліки:
- Все хрупке нещасне,відішліть Сі. Дзі Піню.
Представник постачальникаДоброго дня, Віталію!
Дякуємо за відгук.
Ефект збільшення в подібних підставках може супроводжуватися певним зниженням чіткості зображення — це особливість конструкції. Також якість сприйняття може залежати від кута перегляду та відстані до екрана.
Ваші зауваження врахуємо для подальшого покращення. Дякуємо за зворотний зв’язок.
- Адріан С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Подставка действительно помогает снизить нагрузку на глаза при длительном просмотре видео с телефона. Экран становится заметно крупнее, комфортно пользоваться, хоть и занимает немного места на столе.
- Переваги:
- все круто
- Матвій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Зручно дивитись відео, очі не так втомлюються.
- Переваги:
- зручний,надійний
- Недоліки:
- ні
Представник постачальникаМатвій, д
якуємо за ваш відгук!
Раді чути, що з пристроєм зручно дивитися відео і очі менше втомлюються. Нехай користування буде комфортним щодня!
- Володимир З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Користуюсь підставкою, вау, екран реально більший і очі вже не втомлюються так сильно. Зручно дивитись всі відео, лише трішки крутити треба щоб правильно видно було.
- Переваги:
- все сподобалось
- Недоліки:
- та наче ні
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо вам за позитивний відгук. Рада чути, що товар виправдав ваші очікування та добре показує себе у використанні.
Приємного користування, будемо раді бачити вас знову!
- Тимофей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Користуюсь підставкою вже деякий час і помічаю значне зменшення втоми очей при перегляді відео на телефоні. Екран дійсно збільшується і це суттєво допомагає, особливо коли довго користуюсь соцмережами чи читаю новини.
- Переваги:
- очі менше втомлюються
- Недоліки:
- ні
- Жанна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Экран действительно увеличивается, глаза меньше устают.
- Переваги:
- увеличивает екран
- Недоліки:
- все ок
- Дмитрий Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не вартує.
Представник постачальникаНам шкода, що враження від моделі виявилось не найкращим. Впевнені, що в асортименті ви зможете підібрати оптимальний варіант.
- Георгій А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Підставка-увеличувач екрану для смартфона робить перегляд відео зручнішим, створюючи ефект збільшеного зображення.
- Арсен Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
зручний гаджет для перегляду відео з ефектом збільшення зображення.
- Олександр Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не купуйте!!!!!
- Переваги:
- Недоліки:
- Викинуті гроші
Представник постачальникаДоброго дня, Олександре! Напишіть в службу підтримки, щоб вас сконтактували з постачальником UFT, для вирішення вашої проблеми
- Богдан Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Максимально крихке, поки довіз зламав, навіть в коробці віз
Представник постачальникаДобридень, Богдане! Ми впевнені у якості наших товарів, тому без проблем обміняємо на новий, напишіть в службу підтримки, щоб вас сконтактували з постачальником UFT.
- Лариса К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Збільшує екран до розміру невеликого планшету. Зображення неідеальне, але дивитися можна. Кробка від підставки-збільшувача була з одного краю надірвана, при візуальній перевірці екран поцарапаний, але змирились з цим, добре, що цілий. Прийшов некомплект: не могли зрозуміти, куди ставити телефон, але коли переглянули фото та відео покупців (на фото продавця взагалі нічого не зрозуміло), виявилось, що просто відсутнє кріплення для телефону. В результаті - підставки для телефону немає, маємо лише збільшувач і зіпсований настрій. Завжди були задоволені послугами Розетки, а що це - не зрозуміло. Розетка, ви то, напевне, мали знати, що в комплекті має бути така штучка - кріплення для телефону? Перевіряли, що відправляєте? Чи це і мав бути некомплект? Повертати, мабуть, не будемо, бо пункт видачі знаходиться не близько, воно того не варте, цінуємо свій час, але репутація Розетки в наших очах, на жаль, упала.
- Переваги:
- Збільшує екран до розміру невеликого планшету. Зображення неідеальне, але дивитися можна.
- Недоліки:
- Екран поцарапаний, некомплект - відсутнє кріплення для телефону
Представник постачальникаДобридень, Ларисо! Шкода чути це. Але ми впевнені у якості наших товарів, тому без проблем обміняємо екран на абсолютно новий із повним комплектом
Напишіть, будь ласка, у службу підтримки, з посиланням на цей коментар.
- Эвелина Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
випрадана ціна за таку якість. Можете купувати.
- Тимур Э***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Корисна річ для мене. Можна користуватись без окулярів. Ціна - приємна
- ВалерияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Крута штука, зручно користуватись.
- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сильно хрупке, не для великих діагоналей телефонів (в мене діагональ 6.78 не вміщуеться), неможливо регулювати відстань від телефону до лінзи, щоб нормально дивитися потрібно виставляти на рівні очей (мудрувати якусь підставку з книжок чи коробок на столі), ну і окреме невдоволення РОЗЕТКОЮ, посилку формували дві неділі
- Переваги:
- Доїхало цілим
- Недоліки:
- Сильно хрупке, не для великих діагоналей телефонів
- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
с картону крепше буде, велиуі діагоналі телефонів у же не влазять, линза наверное саме цене там, то розщитано на маленьнькі діагоналі телефонів, і держать надо на уровні шоб норм видно було, вивод для бідних купіит планшет)
- Переваги:
- немае
- Недоліки:
- мовчу
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
!!
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Делеке від описаного товару, погано працює, не комфортно користуватися
посилання- Переваги:
- Недоліки:
- Все розпливається
- Валентина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Це просто знахідка! Мої очі нарешті перестали боліти через постійний перегляд серіалів на телефоні.Підставка дуже легка та зручна,при цьому міцно тримає телефон і не падає.Думала,що зміниться якість,але до мого здивування - ні! До того ж - дуже приємна ціна.Вартує кожної копійки.
- Христина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Для 4 дюймового смартфона ід
еально
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
практична підставка, подарувала бабусі, та і сама іноді ставлю телефон коли в гостях, збільшує екран, наче відео на маленькому планшеті переглядаєш, бабусі сподобалась
- Переваги:
- ціна, екран
- Московец С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ерунда
- Переваги:
- Недоліки:
- Одни недостатки
- Елена Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Взяла для перегляду відео на телефоні. Зображення збільшується, що робить перегляд комфортнішим.
В цілому задоволена покупкою.- Переваги:
- Не потребує додаткового живлення
- Недоліки:
- Пластик міг би бути міцнішим
- Лілія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Більш неякісного товару я ще не отримувала. Абсолютно даремно викинуті гроші. Дешева тонка пластмаса, яка коштує не більше 50 центів.
- Переваги:
- Ніяких
- Недоліки:
- 100% непотріб.
- Олег М***
А ти шо хотіла 3Д театр
- РусланВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
з телефона виходить планшет по розміру екрана
- Александр Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
можна збільшити і дивитись юьуб або читати книгу. дуже компанктна у скаденому вигляді.
- Переваги:
- підходить як для перегляду телефона так і для читання
- ІнессаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Одна попалась з дефектом, обміняли на іншу, з нею все добре
Товаром і сервісом задоволена
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Підставка зовсім не відповідає заявленим функціям. Зроблена дуже не якісно. Вирішила використовувати для збільшення під час малювання дрібних деталей, але викривляється зображення, це ж пластик. Не годиться ні для чого. Просто викинуті гроші.
Представник постачальникаМаєте 14 днів на повернення
- Тарас П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
таку можна і на базарі купити, але тут принаймні є гарантія
Представник постачальникаДякуємо за те, що обрали товар нашої торгової марки.
- Саша С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все ОК
- Переваги:
- Гарна
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
- Алла М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
дешева забавка, для сувеніра саме то, зараз щось цікаве знайти до 100грн нереально
Представник постачальникаДякуємо за те, що обрали наш бренд, і знайшли час поділитися враженнями.
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
За ці гроші, могли би трішки краще,дуже хліпке та і збільшення не дуже
- Алексанлр О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень хлипкая,нет четкого изображения. Картинка увеличивается. Думаю деньги на ветер.
- Переваги:
- Недоліки:
- Очень нежная,нет четкости изображения
- МиколаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Справляється із своїм завданням.
Рекомендую!- Переваги:
- Вартість
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за те, що обрали наш бренд, і знайшли час поділитись враженням.
- Денис К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
недорогий сувенір, гарний варіант на подарунки