- AI аналіз відгуків46 відгуків: позитивний – 57%, нейтральний – 16%, негативний – 27%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Павел С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 350 мл. Колір: Чорний
Хороша чашка.
- Переваги:
- Тримає тепло.
- Недоліки:
- Не герметична.
- Приемская Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 350 мл. Колір: Чорний
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук, і за те що обрали бренд UFT.
Бажаємо приємного користування.
- Кирило Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 350 мл. Колір: Чорний
Коли в середини кип'яток то перевертати не дуже гарна ідея, краще її тримати у вертикальному положенні, кришка радше для зберігання тепла і запобігання розбрискування, наприклад коли в підстаканник авто ставиш
Загалом покупкою задоволений, як чашка - дуже зручна
Бажаємо приємного користування!
- Денис К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 350 мл. Колір: Чорний
Кільця фокусування і діафрагми прорезинені, тож чашку дуже зручно тримати в руці, не вислизає
присоска не дає чашці перевернутись, якщо поставити на гладку поверхню
з гарячим напоєм стінки чашки не нагріваються- Переваги:
- прорезинені елементи, присоска,
Бажаємо приємного користування!
- Тетяна І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 350 мл. Колір: Чорний
подарувала другу фотографу, він звісно одразу по вигляду зрозумів що це бутафорний об'єктив, але був приємно вражений, що це не просто макет, а ще й чашка
- Ігор М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 350 мл. Колір: Чорний
Прикольна чашка, на дні є присоска яка не дає чашці перевернутись якщо її штовхнути, а якщо потягнути вверх то вона одразу відлипає. Корисно для тих у кого малі діти або коти))
ще в комплекті був мішечок для транспортування - приємний бонус- Переваги:
- присоска на дні чашки, кришка з блакитною лінзою, мішечок для зберігання
Бажаємо приємного користування!
- Сергей Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 350 мл. Колір: Чорний
Дуже поганий виріб, протікає, від гарячого вакуум затискає кришку. Назад відкрити не можу. Не відповідає фото.
- Переваги:
- Недоліки:
- Кришка не герметична, погано відкривається з гарячим напоєм
Представник постачальникаДякуємо за зворотній зв'язок. Чашка не призначена для того щоб її перевертати, кришка використовується для збереження тепла і щоб вберегтись від розбрискування, наприклад при використанні в авто.
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 350 мл. Колір: Чорний
Подарила в подарок парню больше месяца назад) Пользуется каждый день, теперь это его любимая чашка) К стати, тепло сохраняет до 3-х часов, а это очень неплохой показатель для чашек-термосов)
- Переваги:
- Долго сохраняет тепло
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день, Олена!
Щиро вдячні вам за відгук.
Будемо старатися для вас надалі радувати хорошим сервісом та товаром.
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 350 мл. Колір: Чорний
прикольна чашка-термос, тепло досить таки непогано зберігає)
гарно зроблено, креативно)- Переваги:
- дизайн
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Ольга!
Щиро дякуємо Вам за відгук, раді, що сподобалось!
- Марина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 350 мл. Колір: Чорний
Удобная чашка, такая, что даже если упадет, то с ней ничего не будет. А учитывая мою удачу, то у меня часто все с рук валится. Так что покупкой я доволен, сделана нормально, тепло хранит. Думаю взять еще одну такую на работу, и объем хороший, чтобы не бегать а кухню каждый час на чайком-кофейком, и, опять же, повторюсь, сохраняет напиток тепллым
- Переваги:
- Сохраняет тепло
Представник постачальникаВітаємо, Марина! Щиро дякуємо вам за відгук. Ми дуже раді, що нам вдалося порадувати вас і ви залишилися задоволені своїм замовленням. Будемо чекати вас знову і хороших вам покупок!
- Олеся О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 350 мл. Колір: Чорний
Этот термос в виде реальной имитации навороченного фото объектива! Главная фишка в том, что "зум" кружки - можно регулировать - прямо как на объективе! Мой друг фотограф оценил такой подарок на ура!
Представник постачальникаВітаємо, Олеся! Щиро дякуємо вам за відгук. Ми дуже раді, що нам вдалося порадувати вас і ви залишилися задоволені своїм замовленням. Будемо чекати вас знову і хороших вам покупок!
- НазарВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 350 мл. Колір: Чорний
Крышка плотно надевается на кружку, благодаря чему напиток легко транспортируется, сохраняя при этом довольно долго его в горячем состоянии. Кружка сделана из прочного пищевого пластика, для поворотных колец используется резина. Это вообще отличное решение для оригинального подарка фотографу, репортеру или любому творческому человеку!
- Недоліки:
Представник постачальникаВітаємо, Назар! Щиро дякуємо вам за відгук. Ми дуже раді, що нам вдалося порадувати вас і ви залишилися задоволені своїм замовленням. Будемо чекати вас знову і хороших вам покупок!
- Писаренко М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 350 мл. Колір: Чорний
Подарила такой подарок своему боссу. Ему безумно понравилось, у него еще и хобби - фотография.
Сама чашка очень качественно сделана. Крышка плотно надевается на кружку, благодаря чему напиток легко транспортируется и сохраняет при этом довольно долго его в горячем состоянии.- Переваги:
- Кружка сделана из прочного пищевого пластика, для поворотных колец используется резина
Представник постачальникаВітаємо, Марія! Щиро дякуємо вам за відгук. Ми дуже раді, що нам вдалося порадувати вас і ви залишилися задоволені своїм замовленням. Будемо чекати вас знову і хороших вам покупок!
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 350 мл. Колір: Чорний
Крайне не рекомендую
- Недоліки:
- На пластике крупные царапины, наклейка "дальномера" отклеивается. К сожалению, не проверил при получении.
Представник постачальникаВітаємо, Олександр. Ми впевнені в нашому товарі і ретельно опрацьовуємо всі побажання, питання покупців. Тому, якщо виникла якась проблема з товаром - не поспішайте засмучуватися і оцінювати нас з негативного боку - це швидше за все непорозуміння, яке ми постараємося вивправити.
Ми можемо замінити на новий. Напишіть в службу підтримки Розетки листа з посиланням на даний коментарій.
- Олександр Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 350 мл. Колір: Чорний
Красивая чашка, но не доделаная. Отклеилась накладка. Нужно самому доклеивать. Так себе подарок с бантиком.
- Переваги:
- Красивая
- Недоліки:
- Плохая проклейка
- Марина Г***
Олександр, доброго дня!
Силіконова накладка спеціально не проклеюється для того, аби при бажанні можна було її зняти. Проте вона досить надійно прилягає до чашки, і зовсім не прокручується.
- Влада М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 350 мл. Колір: Чорний
Выглядит оригинально, за что зарабатывает две звезды, но качество оставляет желать лучшего. Знакомство началось с поцарапанного "объектива", продолжилось протеканием (немного, но в сумку такое дело не поставишь, согласитесь). Разочаровавшись, функцию термоса уже не проверяла. Брала на подарок, а оно воно как вышло, буду возвращать или менять.
- Переваги:
- Оригинальность
- Недоліки:
- Качество
- аннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 350 мл. Колір: Чорний
Не знаю кому что пришло но моя реально как объектив
- Переваги:
- Великолепная идея
- Недоліки:
- Недобоєв М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 350 мл. Колір: Чорний
Купувався на подарунок фотографу, але запізнився з достакою.
А так впринципі чашка варта свого)- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Доставка. Прийшло через 6 днів після замовлення.
Эксперт RozetkaДоброго дня, Микола! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
- Елена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 350 мл. Колір: Чорний
Отличная термо чашка, купили на подарок подруге, которая как раз ходит на фото курсы))
Вживую такой же как на фото, так и хочется что-то там покрутить и прикрутить к фотику))- Переваги:
- Отличный тематический подарок, для фотолюбителей классный подарок))
- Недоліки:
- Скрипел про закрывании крышки, надеюсь только вначале..
- Виталий Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 350 мл. Колір: Чорний
Мне нравится Объектив, но сама чашка термос, плохой, не качественный.
- Переваги:
- Объектив - чашка
- Недоліки:
- Я бы не сказал что это термос, я налил туда чай, он вытекал
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 350 мл. Колір: Чорний
На картинке вообще не та чашка, сделано очень плохо, нет ничего схожего с объективом 24-105.
- Переваги:
- достоинств нет
- Недоліки:
- качество, внешний вид
- Роман Л***
Странно, ведь согласно офф. сайту, фото на Розетке правильные. Можете отдельным отзывом прислать фото вашей чашки, дабы увидеть отличия?
- Андрей К***
Уже есть фотографии от покупателей. У меня такая же чашка. Смотрите фото в комментариях.
- Андрей Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 350 мл. Колір: Чорний
Самое мое большое разочарование от "Розетки". Такой дешевый товар и масса негативных эмоций.
- Переваги:
- Никаких
- Недоліки:
- 1. Термосберегающие свойства близки к нулю. 2. Герметичность никакая. Жидкое содержимое выливается свободно не только из питьевого отверстия закрытого клапаном, но и кругом всюду, не помогает даже силиконовый псевдоуплотнитель на резьбе. 3. Внешний вид не соответствует заявленному. Нет цифровых обозначений, просто тупая черная чашка.
- Богдан
Может, просто брак попался? Почему не венули?
- Андрей Х***
Я так смотрю по отзывам, это просто обычное явление. С возвратом заморачиваться, себе дороже.
- maryocha1983Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 350 мл. Колір: Чорний
Брала на подарок. На кружке нет рисунков настроек.
- АнастасияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 350 мл. Колір: Чорний
Кружка не очень качественная, воняет пластиком, не герметично закрывается. Крышка не прозрачная, как нарисовано на коробке, она закручивается, на кружке очень хлипкий механизм открытия.
- Недоліки:
- Не герметично закрывается, воняет пластиком, не качественные детали.
- mariasin069Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 350 мл. Колір: Чорний
Надіялися на якість товару. Відгуки були позитивні.
- Переваги:
- Красивий дизайн.
- Недоліки:
- На жаль, не задоволені покупкою. Протікає.
- сергей а***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 350 мл. Колір: Чорний
безполезная вещь.желею что купил.
- Переваги:
- дизайн.
- Недоліки:
- клапан не герметичный.протекает.жидкость остывает быстро.
- AlenaВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 350 мл. Колір: Чорний
Интересный подарок для фотографа
- Переваги:
- Дизайн , размер
- Недоліки:
- Вода проливается через отверстие
- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 350 мл. Колір: Чорний
Чашка непогана,але має один великий мінус - отвір для пиття на кришці навіть приблизно не герметичний,чи закритий,чи ні,вода тече рікою)))
- Переваги:
- гарний,якісний вигляд
- Недоліки:
- отвір для пиття не тримає воду
- Безверхий Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 350 мл. Колір: Чорний
Чашка отличная! Качество замечательное! Удобная и приятная на ощупь.
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Пока нет
- Масловський С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 350 мл. Колір: Чорний
Як сувенірний подарок буде дуже гарний.
- Переваги:
- Ніколи недогадаєшся що це чашка.
- Недоліки:
- Мінісів дуже багато: запах пластіка; термос зовсім не зберігає тепло; верхня кришка не є герметичною пропускає воду; якщо заляти кипяток в руках тримати неможливо.
- Анастасия С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 350 мл. Колір: Чорний
Только получила мне понравился, крышка отличается но не страшно!)
- Даша
А что не так с крышкой?
- Макс П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 350 мл. Колір: Чорний
Заказывал на подарок, крышка чашки отличается от той что на картинке, но это не критично, качеством товара доволен
- Переваги:
- Цена, качество товара
- Недоліки:
- Товар не соответствует картинке на сайте
- Дмитрий Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 350 мл. Колір: Чорний
Брал на подарок жене фотолюбителю :)
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Их нет
- Андрій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 350 мл. Колір: Чорний
були сумніви щодо стійкості, та на щастя, розвіяні.
оригінальний і досить якісний термос.- Переваги:
- цікавий дизайн. чудова термоізоляція.
- ГостьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 350 мл. Колір: Чорний
Очень крутая кружка
- Переваги:
- Удобная
- Недоліки:
- Лазаренко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 350 мл. Колір: Чорний
Сколько будет стоить с доставкой?
- Юля
Стоимость доставки 35 грн.