Відгуки покупців про Кабель Ultra USB Type C - USB Туре С 1 м Black (UC102-0100)
- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний
Працює без нарікань.
- Переваги:
- Гарна якість матеріалів
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені придбанням товару.
Впевнені, що ваші позитивні враження збережуться і при наступних замовленнях. З повагою, представник постачальника
- Юрій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний
Дуже зручний у використанні. Рекомендую
- Переваги:
- Зручний, якісний
- Александр Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний
Отличный кабель, 65W заряжает, не греется, больше не пробовал.
Представник постачальникаДобрий день! Ми щиро вдячні за ваш позитивний відгук. Нам важливо отримувати зворотний зв'язок, і приємно знати, що ви залишилися задоволені результатом.
Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів. З повагою, представник постачальника
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний
Працює чудово і ціна гарна , мінусів не бачу
- Переваги:
- Гарно працює
- Сергій А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний
Приїхав швидко, якість супер
- Євген К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний
Купив дві штуки. Один працює, інший — ні.
Перевіряйте намі при отриманні.
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо вам за зворотний зв'язок і приносимо вибачення за доставлені незручності. Ми уважно ставимося до кожного звернення і обов'язково посилимо контроль якості, щоб надалі такі ситуації були виключені. З повагою, представник постачальника
- Владимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний
Працює належним чином
- Віктор Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний
дякую
- Переваги:
- все працює як заявлено.
- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний
Заявлено 100вт, але ніякого Power Delivery тут немає, повербанк на 65вт через цей кабель не заряджає ноутбук, для чого і куплявся цей "100вт" кабель. З комплектним кабелем від павербанку все ОК, заряд ноутбука йде. Тому це звичайний кабель usb type C.
- Переваги:
- Звичайний кабель
- Недоліки:
- Не 100вт!!! Як це заявлено на стікері, 5 амп не пропустить, бо немає підтримки Power Delivery. Звичайний китайський мотлох, написали одне, а по факту інше. Або брак.
- Ігор В***
Є там щось близько 5 ампер. Я вже неодноразово заряджав зарядну станцію від допоміжного 100 Вт мережевого блочка. Показники різних "показометрів" трохи різняться, але все в межах 90-95 Вт. З двома іншими, більш дорогими 100 Вт кабелями, все з індикацією і швидкістю заряджання те саме. Кабель має ледве відчутний нагрів. Суб'єктивно на декілька градусів.
Вам, можливо, дістався непрацюючий екземпляр. - Ярослав К***
Ну от і все, менше 2х тижнів, кабель не працює взагалі, навіть жоден блок живлення не працює з ним, мобілка не заряджаєть, павербанки також. Брак, скоріш за все.
- Олександр І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний
Отличный шнур!
- Ірина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний
Непоганий шнурок
- ПтицяФВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний
В усьому гарний товар.
- Переваги:
- Характеристики та зовнішність при такій вартості поза конкуренцією.
- Ігор В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний
Справляє враження якісного продукту. В міру товстий і доволі гнучкий. Зарядна станція на фінальному етапі споживала 90 Вт (під час перевірки кабеля вже була майже зарядженою). Кабель не грівся. Схоже, що заявлені 100 Вт (20 В, 5 А) може транспортувати. В комплекті стяжка-органайзер на липучці. За таку демократичну ціну - супер! Сподіваюсь, що працюватиме довго
- Переваги:
- Недорогий і якісний
- Тарас Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний
На перший погляд заряджає добие,зручно,мені як кур'єру ці кабелі дуже важлива необхідна деталь.
- Недоліки:
- Поки нема
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний
Хороший кабель, работает нормально. В меру гибкий. Приятная на ощупь оплётка.
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо, що зупинили свій вибір на нашому товарі. Нам щиро приємно знати, що покупка виправдала ваші очікування.