- Петро М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3. Колір: Чорний
Дуже швидка доставка та до самого кабелю претензій нема. порадувала довжина
Представник постачальникаДобрий день! Ми щиро вдячні за ваш позитивний відгук. Нам важливо отримувати зворотний зв'язок, і приємно знати, що ви залишилися задоволені результатом.
Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів. З повагою, представник постачальника
- Микола М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3. Колір: Чорний
Був до цього іншої фірми, то періодично блимав. Цей працює без нарікань і якість зображення не втрачає зовсім
- Стас К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3. Колір: Чорний
Буває контакти не плотно тримаються, в цьому кабелі такого нема, сам шнур міцний, не буде перегинатись, якість зображення чудова
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3. Колір: Чорний
Дуже нестабільне з'єднання, не працювало там де треба - через перехідник
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Працює не всюди
- Єгор Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3. Колір: Чорний
Прауює без втрати якості. Контакти не бовтаються. Довжина оптимальна
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені придбанням товару.
Впевнені, що ваші позитивні враження збережуться і при наступних замовленнях. З повагою, представник постачальника
- Валик Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3. Колір: Чорний
Сам кабель дебелий складно зігнути. І головне що якість не втрачається. Тому рекомендую
- Леонід Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3. Колір: Чорний
Кабель плотный, а контакты не разболтанные, все ок
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3. Колір: Чорний
Вибіркова працездатність, треба пробувать!
- Переваги:
- Працює з робочим комп'ютером
- Недоліки:
- Не працює з моїм комп'ютером
Представник постачальникаВітаємо! Вдячні, що обрали нашу продукцію і поділилися враженнями. Нам важливо знати, наскільки ви залишилися задоволені, і особливо - що могло залишити у вас негативне враження. З повагою, представник постачальника
- Владислав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3. Колір: Чорний
Сам кабель з гарною обмоткою. Контакти плотні. Якість зображення не втрачає, а це саме головне. Тому рекомендую
- Александр Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3. Колір: Чорний
Уже второй такой беру, был вродибы такой жи фирмы только короче. Никаких к нему вопросов. Сийчас понадобился длинее
- Алексей И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3. Колір: Чорний
Класна якість передачі, не втрачає в якості. Користуюсь, все нормально
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3. Колір: Чорний
Кабель 50/50, перший (2м) брав 2 роки тому - відправцював без нарікань, потім почало зображення блимати. Замовив такий же новий (3м) - одразу були блиманняю.
З хорошого - повернули без зайвих питань, взяв інший від rztk - пряцює норм, тож проблема саме у кабелі була.- Переваги:
- Ціна, можна повернути товар
- Недоліки:
- Брак
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо вам за зворотний зв'язок і приносимо вибачення за доставлені незручності. Ми уважно ставимося до кожного звернення і обов'язково посилимо контроль якості, щоб надалі такі ситуації були виключені. З повагою, представник постачальника
- Георгій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 2.5. Колір: Чорний
Так собі кабель, під власною вагою вигнувся через два місяці експлуатації.
- Переваги:
- Недоліки:
- Якість виробу
Представник постачальникаВітаємо! Вдячні, що обрали нашу продукцію і поділилися враженнями. Нам важливо знати, наскільки ви залишилися задоволені, і особливо - що могло залишити у вас негативне враження.З повагою, представник постачальника
- Володимир Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.2. Колір: Чорний
Норм
- Юрій Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Чорний
Чом довжина кабеля 4,3 , а не 5м.?
- Переваги:
- Є зв'язок.
- Недоліки:
- Чому довжина у характеристиці не відповідає дійсності?
- Максим Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Чорний
За таку ціну доволі непогано
- Переваги:
- Недоліки:
- Не виявив
- Юрий П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Чорний
Задоволений
- Переваги:
- Супер!
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 2.5. Колір: Чорний
Дякую
- Олексій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Чорний
Нормальний кабель за свої гроші. Дуже плотний, не переламається
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за Ваш відгук. Користуйтесь із задоволенням.
- Кирило Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Чорний
Добротний та якісний. Вартує своїх грошей, рекомендую
Представник постачальникаДобрий день.
Дякуємо за Ваш відгук. Користуйтесь із задоволенням.
- Игорь Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Чорний
Кабель чудовий за свої гроші
- Евгений Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Чорний
Продали перебитый кабель, который визуально не было сразу видно, а при возврате нашли и понятно, что деньги не вернули. Судя по упаковке этот кабель уже возвращали и они сами не увидели место перебития. Больше не хочу иметь дело с розеткой
- ВладимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.8. Колір: Чорний
Довольно неплохой кабель. С ноута на ТВ передает сигнал 2К, 3К без особых проблем. Кабель толстый из-за чего немого жестковат.
- Переваги:
- Длинна
- Недоліки:
- Жестковат
- Валерій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 4. Колір: Чорний
Мені треба був недорогий та довгий кабель на заміну вийшовшого з ладу кабеля. Цей ідеально підійшов для передачі сигналу FHD, 4K не перевірялось.
- Переваги:
- Довгий, недорогий, нормально працює
- Недоліки:
- Недоліки не знайшов
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 2.5. Колір: Чорний
Стандартний добрий кабель
- Переваги:
- Довжина
- Руслан Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 4. Колір: Чорний
Хороший, працює вже пів року
- Дмитрий Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Чорний
при резком выдёргивании спас разъём видеокарты, тем, что разъём на кабеле развалился сам
- Переваги:
- работает
- Анна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.8. Колір: Чорний
Изображение не искажает, довольно качественный шнур. Цена супер
- Алексей А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.8. Колір: Чорний
Отличный кабель. В разъемах сидит плотно.
- Стас Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.8. Колір: Чорний
Ціна супер. Встиг по акціі купити. Працює добре
- Андрей Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.8. Колір: Чорний
Вистачило на місяц почало мерехтітитзображення
- Юрій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Чорний
Дякую все вчасно прийшло
- Никита С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 4. Колір: Чорний
Кабель качественный, оплётка плотная, свои функции выполняет отлично.
- Переваги:
- Цена, качество.
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Денис Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.8. Колір: Чорний
Дуже гарний кабель куплений по акції за приємною ціною!
- Переваги:
- Акційна ціна.
- Недоліки:
- Не виявив.
- Вячеслав М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.2. Колір: Чорний
Ок
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.8. Колір: Чорний