- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гідрофільна олія має пінитись від води, а ця створює шар жиру на обличчі, я спеціально порахувала кількість спроб змити - 7 разів я намагалася розмити її теплою водою і врешті довелося використати пінку. Двічі, щоб змити залишки жиру зі шкіри.
Не рекомендую, оскільки не виконує основну функцію, тобто очищення, радше навпаки.- Переваги:
- Недоліки:
- Жахливо змивається
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вмивався кожен день поки не використав всю пляшку. Жодного ефекту не помітив. У мене жирний тип шкіри. Перепробував багато чого і на сьогодні краще для вмивання на мою думку це сесдерма з саліцилкою.
- АнастасияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Масло отличное , сколько пробовала никакое так не подходило для проблемной кожи , а это идеально . Очищает просто супер , мне даже помимо макияжа и поры очищает . Рекомендую для проблемной кожи, особенно тем кто носит спф в течении дня , так как водой/умыванием он не растворяется . Кстати масло хоть и маленький объём , но в использовании экономное ,одного нажатия мне хватает на все лицо .
- Переваги:
- Очищение
Запах
Некамедогенный - Недоліки:
- Объем
- Татьяна Н***Продавець: Rozetka
Срeдство хорошее, идеaльно подoшло моей кoжей с комедонaльной формой aкне. Однaко, постaвить оценку 5 я нe могy, из-за некачeственного дозaтора и достатoчно высокой цeны для небoльшого объeма.
- АлинаПродавець: Rozetka
Масло мягко очищает, снимает водостойкий макияж, успокаивает кожу. Придает ей блеск и свежесть. Тон кожи становится ровным. Предупреждает появление акне, воспалений, стянутости