- Олексій Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 2300
Якщо щільно закрутити кришку, то мундштук дивиться хто зна куди. Якщо зробити, як на рекламному фото, щоб кнопка відкривання була навпроти ручки (так пити було б зручно), тоді вода протікає, бо кришка недозакручена.
Пишуть, що пластик не дряпається, але пляшка прийшла вже з подряпинами.- Переваги:
- О'бєм
- Недоліки:
- Незручно пити, прийшла вже з подряпинами.
Вітаю, Олексій!
Щоб краще зрозуміти і вирішити ситуацію, просимо Вас надіслати більше інформації та фото. Для цього, завітайте на наш офіційний сайт і залиште свій номер в полі "претензія".
Чекаємо на ваше звернення.
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 2300
Дякуємо за відгук та гарну оцінку)
- Тарас Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 2300
Вартує своїх грошей
Дякуємо за ваш відгук
- Владислав Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 2300
хороша якісна пляшка для своїх потреб, ставлю на стіл і пю протягом робочого дня, для тренувань використовую меншу, цю важко носити
- Переваги:
- велика, якісний матеріал
- Недоліки:
- інколи пити стає важко, схоже через те що повітря чомусь перестає проходити всередину. Покищо не зрозумів точно чому
Вітаємо, Владиславе! Дякуємо за ваш відгук.
- Антон Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 2300
Несмотря на качество пластика, этой ... задумкой с трубочкой я бы совершил нечто не культурное с тем, кто её придумал. Единственная причина, почему ещё пользуюсь - объем
- Переваги:
- Нормальный пластик
- Недоліки:
- Протекает, стабильно или пузырёк воздуха или какая другая чертовщина препятствует току воды
Антон, вітаємо. Пляшки UZSPACE оснащені якісними силіконовими ущільнювачами, які повністю запобігають протіканням. Можливо у вас вони змістились. Зв'яжіться із нами через офіційний сайт і ми допоможемо вирішити будь які питання.
- Антон С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 2300
Зручна, якісна.
Дякуємо за відгук!
- Наталья П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 2300
Дуже гарна бутилка, дороговата, але в мене є дешевша, то вона гірша по якості, та зручності.
- Переваги:
- Зручна
Дякуємо за Ваш відгук!
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 2300
Придбав пляшку, задоволений
Все зручно
Коли вже вода на дні, тоді пʼється з «пробілами»
Єдине що не зрозумів, навіщо маленький отвір з якого вода при перевертанні - ллється тонкою струйкою- Переваги:
- Все супер
- Недоліки:
- Навіщо той отвір треба ?)
- Влад Т***
Припускаю що це той отвір, через який повітря має заходити коли вода виходить. Без нього вода в якийсь момент просто переставала б витікати
Андрій, дякуємо за відгук)
Маленький отвір призначений для заходу повітря, щоб не утворювався вакуум і було комфортно пити. - Представник постачальника
Влад, дякуємо за ваші пізнання)
Ви праві, саме для цього цей отвір і слугує.
- Йосип М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 2300
Рекомендую
- Переваги:
- Якісний матеріал, зручна, дизайн
- Недоліки:
- Майже нема, бувало що вода не витягувалась, тоді трошки відкручував і знову закручував кришку
- Руслан А***
У мене так само. Чи це можна якось пофіксити? чому так виходить?
Вітаю, Руслан! Це виправляється дуже легко. Будь ласка, зв'яжіться з нами через офіційний сайт і наші менеджери залюбки допоможуть вирішити це питання.
- Александра Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 2300
Нравится
- Переваги:
- Прочность
Внешний вид
- Алексей Х***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 2300
в использовании 4 месяца. бутылка прочная, надежная, большая. из минусов - пока непонятно как, но бывает, что перестает поступать вода по трубочке. помогает откручивание-закручивание крышки. возможно она как-то упирается в стенку. понять, что происходит - сложно, т.к. не знаю как повторить + из-за темного корпуса без фонарика не увидеть в каком положении трубочка. за 2 часовую тренировку пока что рекорд 5 откручиваний-закручиваний.
- Переваги:
- объем
- Недоліки:
- трубочка
Вітаю, Олексій! Будь ласка, зв'яжіться з нами через офіційний сайт і наші менеджери залюбки допоможуть вирішити це питання.
- Сергій М***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 2300
Чудова фляга для спорту.
В мене була така глянцева, саме UZSPACE.
Наскільки зрозумів, це вже окремо виділений бренд Fitseven.
В порівнянні із минулою взагалі не царапається і схоже що стінки товщі.- Переваги:
- Надійна, класно виглядає
- Недоліки:
- Велика. Але що робить
Приємного користування)