Допомогай Superhumans разом з RZTK

Знайдено 1510 товарів

Показати ще

Популярні відгуки в категорії вафлі

mkotenko
Вкусные, но особого восторга не вызвали. Наш "Артек" или "Сливки ленивки" ни чем не хуже. А как по мне, даже вкуснее. И дешевле.
Светлана
Классные вкусные вафли. Очень хрустящие, покрыты молочным шоколадом.
Киреєва Лідія
У коробці 24 вафельні батончики, з горіховим ароматом, в шоколадній глазурі. Свіжі, хрусткі, смачні, вистачить на довго самій чаювати і пригощати друзів. Презентабельна упаковка. Підходить для гостинця. Красиво, смачно і не дорого.
Надежда
Батончики очень вкусные, свежие и хрустящие. Нормальная цена. Понравились и рекомендуем
Ирина
Milka Nussini - самый лучший вкус
Лариса Добровольськах
Усі ціленьки прийшли. Поки додому везли - пошкодили трохи. Смачні, свіжі, поживні. Обожнює уся родина. Дякуємо Виробнику і Розетці.
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Що може бути ліпше за вафлі й каву на сніданок? З такою думкою прокидаються мільйони європейців. Найбільше цей продукт відомий із прикметником бельгійські. Однак перші згадки про них з'явилися ще у Стародавній Греції, називали їх обеліос і, щоб їх виготовити, використовували великі металеві пластини. Сьогодні виробництво сучасніше й замість пластин застосовують високотехнологічні конвеєри. 

До переваг можна зарахувати низьку калорійність, але водночас і надмірну поживність. Також до переваг належить ідеальна сполучуваність з іншими харчовими продуктами. Їх часто використовують, готуючи деякі сорти цукерок, які щодня здобувають високі оцінки й позитивні відгуки від експертів.

До основних якостей можна зарахувати легкість. Мала вага й компактність дають змогу переносити товар у рюкзаку, він не займає багато місця. Крім цього, помітна риса — крихка структура. Такого параметра не має майже жоден кондитерський виріб, що не є різновидом цього печива.

Різновиди вафель та їхні головні якості

Основної класифікації як такої загалом немає. Вафлі умовно можна поділити, зважаючи на їхню харчову цінність. Також за критерій прийнято визнавати користь і шкоду продукту. Ні для кого не таємниця, що є одвічна суперечка про корисність цієї страви. Молодим матусям навіть не рекомендують їх вживати, вважаючи, що незміцнілому організму вони можуть нашкодити. Власне це всього лише міф, що ґрунтується тільки на наявності в них великої кількості цукру та глютену, який можна знайти в основі майже будь-якого десерту. Однак, особливої користі вони теж не мають. Інша річ — поживність та енергетична цінність.

Технологи й фахівці кондитерської галузі поділяють їх на кілька центральних категорій. Вони бувають такі:

  • Безглютенові. Відмінність від стандартних аналогів виражено наявністю незвичайних інгредієнтів. Наприклад, борошно в них цілком не містить глютену. Воно органічніше й не містить шкідливих білків, як пшеничне борошно, вживаючи багато якого, ви можете набути деяких захворювань. Також у ньому мінімальна кількість жирів і вуглеводів.
  • Безлактозні. Призначені для людей із нестерпністю цього елемента. Також підійдуть для людини з порушеним травленням. Уже давно доведено, що молоко згубно впливає на організм, а лактоза ускладнює обмін речовин. Їх також називають напівцукровими. Використовують, щоб виготовляти вафельні листи, торти або деякі сорти цукерочок.
  • Без яєць. Дивно, але бувають і такі. Мало людей може уявити собі борошняну продукцію без яєчних жовтків. Це зумовлено бажанням створити продукт, що містить найкорисніші речовини. Найчастіше в широкому асортименті можна знайти горіхові вафлі, які повністю замінюють яйця у складі, чудово насичуючи організм і наповнюючи їжу густим смаком. Крім горіхів, можна знайти будь-які інші смакові домішки. Основу становить картопляний крохмаль, цукор, незатверділі рослинні жири, рисове борошно.

Як правильно вибрати

Як вибрати такий товар — запитання складне, але вирішуване. Передусім варто звернути увагу на упаковку. Якщо потрібно транспортувати товар далеко — то обгортка має задовольняти цю вимогу. Також потрібно розрізняти два основні підвиди, потрібні, щоб виконати різні завдання.

Популярними вважають м'які. У складі є яєчний білок і жовток. Називають їх домашніми. Вони затребувані в європейців, тоді як громадяни пострадянського простору нічого про них навіть не чули.

Сухі різновиди становлять тонке печиво. Можуть мати або не мати начинку. Найчастіше всередині можна знайти згущене молоко, ваніль або інші ароматизатори. Ці вафлі мають суттєві відмінності від першого варіанта. Їх масово виробляють. Виготовляють на заводах великими партіями. Однак це жодним чином не впливає на смакові й технічні якості. Навпаки, на відміну від домашніх зразків, вони призначені, щоб транспортувати та тривало зберігати їх. Щодо смаку, то завдяки різним технологіям, недоступним удома, у них можуть будь-які добавки, включно з малиною та іншими фруктами. Такий різновид можна вважати як найзатребуваніший через їхню практичність і легкодоступність.

Вафлі: ціни на ROZETKA

Товар Ціна
Вафлі Деліція Трубочки зі смаком пряженого молока 450 г (4823102510705) 99₴
Вафлі Деліція Трубочки зі смаком кокоса 450 г (4823102510712) 109₴
Упаковка вафель з кокосовою начинкою Мілка Ваффеліні покрита молочним шоколадом 31 г х 35 шт (7622202214158) 592₴
Упаковка вафель Saleks Stroopwafel Солона карамель 33 г х 30 шт (4820146147775) 419₴