Відгуки покупців про Засіб для видалення плям Vanish Oxi Action 2 л (5908252018048)
- Виталий Б***Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 2 л
попробовал средство на белой скатерти, которая была загрязнена пятнами вина и гуляша.
15 мин. Температура 30 ° всё вымыто и сияет чистотой, абсолютная рекомендация по покупке от меня !!!!!!! - Гайшинская А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 2 л
Выполняет свою задачу на "отлично". Спасибо, Розетка!
- Переваги:
- Эффективно удаляет пятна
- Недоліки:
- Юлия Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 2 л
С фруктовыми пятнами справляется на раз-два), пользуюсь очень давно, рекомендую!
- Переваги:
- Качественный товар, рекомендую!
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 2 л
4 литра пятновыводителя за такую цену это что-то из области фантастики) даже если покупать по акции в розничных магазинах литровую бутылку то выходит не меньше 400-сот грн, экономия просто бешеная!)
- Переваги:
- Отличная цена
- Недоліки:
Представник постачальникаАндрей, спасибо, что выбираете нашу продукцию!
- Рімма Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 2 л
Товар надійшов швидко! Все було ціле та добре запаковано. Ваніш -2 л та в ПОДАРУНОК гель для прання 900 мл. Ваніш Я часто користуюсь і знаю як він відбілює, скажу точно, що даний товар не підробка, а ОРИГІНАЛ, чудово пере та відбілює і аромат ніжний залишається, не треба навіть порошок додавати!
Тепер напишу про ГЕЛЬ ЯКИЙ БУВ У ПОДАРУНОК!
Перші враження це ДУЖЕ ПРИЄМНИЙ АРОМАТ, мені точно сподобався (до речі чимось схожий по аромату на шампунь "пантін") Після прання теж приємний аромат, при пранні 40° нормально пінився, білизна чиста, без нарікань. Білизна коли дістала з пральної машинки не була мильною!
Гель дуже сподобався!- Переваги:
- Ваніш 2 л, дуже вигідна пропозиція!! Економія!
Гель для прання( в подарунок) Добре пере, приємний ніжний аромат! - Недоліки:
- Ваніш - НЕМАЄ нарікань! Без претензій!
Гель для прання- немає великої пляшки! Незручна кришка для наливання геллю,її немає! Коли наливаєш з пляшки не зручно, а коли з кришки то стікає по кришці.
Представник постачальникаРіммо, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Ваші зауваження щодо гелю будуть передані у відповідний відділ.
З повагою, команда Vanish
- Алина Ц***Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 500 мл
Другими средствами боюсь даже пользоваться, наверное у каждого была ситуация когда пятновыводитель разъедал цвет одежды. С ванишем замачиваю буквально на 10 минут и следа от пятна как не бывало, и одежда не портится. Лучше заплачу за ваниш, сэкономлю на покупке новой одежды, и нервы поберегу уже столько всего попортила более дешевыми пятновыводителями
- Кокорина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 2 л
Хорошие средства в рекламе не нуждаются
Представник постачальникаТетяно, дякуємо за зворотній зв'язок - це дуже цінно для нас! Щиро бажаємо і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції. З повагою, команда Vanish
- Валерий А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 500 мл
Все ок.
Представник постачальникаВалерію, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда Vanish
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 1 л
Представник постачальникаЮліє, цінуємо Вашу думку. Дякуємо за відгук. Бажаємо Вам приємного користування! З повагою, команда Vanish
- Татьяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 2 л
Представник постачальникаТетяно, щиро дякуємо за вибір нашої продукції. З повагою, команда Vanish
- Екатерина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 3 л
Очень выгодно брать такой объем! В каждую стирку детских вещей заливаю к порошку 7-10 мл средства,пятна выводит отлично
- Переваги:
- Хорошо выводит пятна
Представник постачальникаКатерино, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Vanish
- Тимофеева Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 3 л
Отлично
Представник постачальникаОлено, вдячні за Вашу думку! З повагою, команда Vanish
- Илья С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 3 л
Хороший пятновыводитель!
- Переваги:
- Цена-качество
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Vanish
- Ирина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 2 л
Средство отлично справляется с пятнами органического происхождения.
Брала по акции.Рекомендую!!!- Переваги:
- Эффективность средства.
- Недоліки:
- Нет.
Представник постачальникаІрино, дякуємо за Ваш відгук! Користуйтеся із задоволенням! З повагою, команда Vanish
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 500 мл
Результат потрясающий, средство удалило старые пятна от ягод, которые до этого ничем не выводились. Ткань не портится при этом! Для детских вещей находка! Большое спасибо производителю за доступную цену и эффективность!
- Переваги:
- Работающее средство
- Недоліки:
- Татьяна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 2 л
Отличная цена за 4 литра!
- Переваги:
- Товар в рекламе не нуждается!
Представник постачальникаТатьяна, благодарим Вас за выбор продукции Vanish!
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 2 л
Ваниш всегда спасает от пятен! Отличное предложение: 4 л (2 бутылки) ! Удобная канистра с ручкой, мерный колпачок. Спасибо Розетка!
Заказ был упакован просто в пленку (каждая бутылка). Все целое, ничего не пролилось . Раньше в коробки упаковывали (начали экономить!)- Переваги:
- Елена Х***
А по качеству пятновыводитель такой же , как и раньше ? Вы уже испробовали его ?
Представник брендуИрина, спасибо за отзыв! Очень рады, что вам нравится наша продукция!
- Александр И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 500 мл
При первой стирке кепки от жирных пятен,получил хороший результат,средством доволен,цвет почти не изменился,пятна полностью ушли.
- Переваги:
- Пятна полностью ушли
- Недоліки:
Представитель поставщикаАлександр, спасибо за ваш отзыв! Пользуйтесь с удовольствием!
- Діана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 2 л
Не плохой гель, я его добавляю к каждой стирке или же на свежие пятна. Для застарелых пятен не подходит, нужно что то посерьёзнее. Также очень здорово удаляет запах в мужских кроссовках)
Представитель поставщикаДобрый день! Благодарим за ваш отзыв!
Для выведения сложных и/или застарелых пятен мы рекомендуем использовать порошковый отбеливатель Vanish, который очень важно использовать по инструкции:
- соедините ¼ часть мерной ложки порошка Vanish с ¾ частью воды и перемешайте до состояния однородной кашицы,
- нанесите на пятно на 5 минут,
- потрите пятно обратной стороной мерной ложки,
- постирайте вещь в необходимом режиме.
Также существует отдельные инструкции по предварительному замачиванию и добавлению средства при стирке, их Вы можете прочитать на упаковке Vanish.
Перед применением Vanish внимательно изучите инструкцию по уходу, обычно размещаемую на ярлычке одежды или других вещей, на которых Вы хотите удалить пятна.
Для полного удаления запаха пятновыводителя и других средств для стирки используйте, пожалуйста, дополнительное полоскание.
С уважением, команда Vanish
- Галина Д***Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 1 л
Помогает,классний
- Чеботкова О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 500 мл
Лучшего пятновыводителя не нашла. Добавляю его к порошку даже когда пятен нет, а просто сильные загрязнения. Отстирывает в машинке в деликатном режиме на ура. Единственное...выгоднее брать большую бутылку, не испортится.
- Переваги:
- Со своей задачей справляется.
- Ирина З***Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 500 мл
С этим гелем я забываю о всех пятнах которые дети приносят на одежде с детского сада (жир, шоколад, кровь, трава и т. Д.) .
- Переваги:
- Больше всего нравится что цвет остается как и раньше. Я очень довольна. Купила бы снова.
- Татьяна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 2 л
Отличный товар.
- Переваги:
- Большая упаковка.
- АленаПродавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 2 л
Есть смысл купить упаковку два литра и больше не переживать из-за пятен. Потому что если поставил пятно, а потом видишь, что средство закончилось… Я перестраховываюсь. И, конечно, так немного дешевле.
- Переваги:
- Хороше качество
- Недоліки:
- Нету!
- Зин Л***
Учтите, что с каждым месяцем активный кислород разрушается и становится менее качественным
- МарияПродавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 2 л
Vanish это самый классный пятновыводитель. Справляется со всеми пятнами. Большая упаковка. Хватает надолго.
- Андрей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 2 л
можно чудь добавлять просто к стирке.
- Переваги:
- качество
- Недоліки:
- Валентина З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 2 л
вивела навіть застарілі плями
- Переваги:
- еффективний
- Світлана Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 3 л
Дуже добре виводить плями. Як свіжі, так і застарілі
- Недоліки:
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 2 л
Гель виконує свою функцію. Зручна упаковка
Представник постачальникаНаталіє, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Vanish
- Наталія Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 2 л
Бистре відправлення
- Сергей Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 3 л
Дуже добре виводе плями.
- Переваги:
- Дійсно гарний відбілювач, дружина ним задоволена.
- Недоліки:
- Немає.
Представник постачальникаСергію, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Vanish
- Елена А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 3 л
Представник постачальникаОлено, дякуємо, що залишили відгук на сайті. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, команда Vanish
- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 1 л
Всё супер
Представник постачальникаОлено, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда Vanish
- Владислав В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 2 л
просто отлично
Представник постачальникаВладиславе, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Vanish
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 3 л
хорошее средство
Представник постачальникаСергію, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда Vanish
- Юрий Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 2 л
Все супер.
Представник постачальникаЮрію, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда Vanish