- Микола В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.5. Колір: Блакитний
Працює норм.
- Переваги:
- Недоліки:
- Немає.
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.5. Колір: Червоний
Купив 1.5 роки тому 2 штуки для SSD 2.5, працюють без проблем та видають повну швидкість дисків
Г-подібний конектор зручний для кабель-менеджменту - Владислав Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.5. Колір: Червоний
Взяв ще один для заміни старого кабелю на новий під купівлю ссд.
- Недоліки:
- 1 колір
Гарний кабель 0.5 с головою хватає, у комплекті ще й шло 2 набори по 4 винтика, більші і меньші
- Переваги:
- Гарна якість, 8 винтиків
- Недоліки:
- Сергій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.5. Колір: Червоний
Гарна якість, рекомендую.
Добрий кабель, гарно фіксується.
- Дикий А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.5. Колір: Червоний
Прийшов швидко.
Топ за свою ціну - ПривітПродавець: Rozetka. Довжина: 0.5. Колір: Червоний
Це кабель з R-коннектером (R-type, правий), а не L-конектором (L-type, лівий).
На Розетці десятки тисяч товарів з помилками в характеристиках. Але їм важливіше додати непотрібний AI-чат, ніж функцію повідомлення про помилку.
Вже неодноразово були написані про це листи в підтримку з аккаунтів на інших телефонних номерах. Компанія не чує своїх клієнтів. Може почує продавців, коли буду ставити одну зірочку під КОЖНИМ товаром, де знайду помилку.- Переваги:
- Sata кабель
- Недоліки:
- Помилка в характеристиках
- ВладВідгук від покупця. Продавець: mMono. Довжина: 0.5. Колір: Червоний
Хороший Sata-кабель
- Переваги:
- Один изогнутый коннектор(для компактных пк самое то)
- Продавець mMono
Влад, дякуємо вам за відгук та високі оцінки. Ми дуже раді, що вам все сподобалось. Приємного користування