Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Змінний блок Дерматологічний шампунь Vichy Dercos Проти лупи сухого волосся і подразненої та чутливої шкіри голови 390 мл (3337875902847)

Оцінка користувачів 4.7/5
  • Альона
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чомусь цей раз шампунь рідкий і з перламутром (( без вираженого властивого запаху.

Переваги:
    Акційна ціна.

Альона, вітаємо. Дякуємо за коментар. Важливо розуміти та враховувати, що виробник може оновлювати, або змінювати формулу засобу. Доповніть догляд Dercos кондиціонером проти лупи для усіх типів волосся та подразненої шкіри голови від бренду Vichy. Формула кондиціонера з піроктон оламіном і гіалуроновою кислотою, розроблена саме для усунення видимих лусочок і зменшення відчуття свербіння. Засіб залишає шкіру голови та волосся глибоко зволоженими. Волосся стає більш м’яким та блискучим, легше розчісується. Бажаємо здоров'я та краси!

• Ольга Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Супер допомогає впоратися з лупою

Ольга, вітаємо. Щиро вдячні за залишений відгук. Ми цінуємо кожен досвід наших клієнтів і раді, що Ви довірили здоров'я своєї шкіри. Бажаємо Вам подальших вдалих придбань та ефективного догляду!

• Ганна К***

Все супер

Ганна, добрий день. Дякуємо за відгук та довіру. Нехай використання засобів VICHY приносить тільки задоволення та комфорт. Бажаємо гарного дня!

• Юлія С***

Засіб супер. Рекомендую. Вигідна ціна

Юлія, вітаємо Вас. Дякуємо за коментар. Шкіра голови з лупою потребує комплексного підходу, саме тому доповніть догляд Vichy Dercos Micro Peel шампунем-скрабом для глибокого очищення шкіри голови і волосся проти стійкої лупи і надлишку себума. Використовуйте засіб як пілінг 1 раз на тиждень, нанесіть на вологу шкіру голови, помасажуйте упродовж 2-3 хвилин, змийте водою. Бажаємо Вам чарівності!

• Марія Г***

Хороший шампунь від лупи,допоміг

Переваги:
    Все классно
    Недоліки:

Марія, вітаємо. Дякуємо за приємний коментар. Доповніть догляд Dercos кондиціонером проти лупи для усіх типів волосся та подразненої шкіри голови від бренду Vichy. Формула кондиціонера з піроктон оламіном і гіалуроновою кислотою, розроблена саме для усунення видимих лусочок і зменшення відчуття свербіння. Засіб залишає шкіру голови та волосся глибоко зволоженими. Волосся стає більш м’яким та блискучим, легше розчісується. Бажаємо здоров'я та краси!

• Артем П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Було оформлено повернення товару. Магазин взагалі ніяк не реагує на звернення на гарячу лінію. Кошти не повертають. Не можу рекомендувати.
    А шампунь не поганий.

Недоліки:
    Сервіс не якісний

• Ганна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Політика бренду, чесно кажучи, дивна. Замовляла шампунь менше місяця тому: ціна була на 50 грн дешевше подарунок термальна вода (міні версія). Зараз ціна, звичайно вражає і не в хорошому значенні.
    Плюс ще рік тому цей змінний блок був майже півлітра, а зараз 390 мл.
    Я розумію, що все дорожчає, але для мене це вже стало задорого. Так, дієво, але лікуватись стало дешевше аптечними засобами.

Переваги:
    Напевно золотий пил в складі
    Недоліки:
    Ціна - космос
  • Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Ірина, добрий день. Вдячні за коментар. Також для глибокого очищення голови рекомендуємо розглянути Dercos Micro Peel шампунь-скраб для глибокого очищення шкіри голови і волосся проти стійкої лупи і надлишку себума від бренду Vichy. Бажаємо Вам гарного настрою!

• Ірина

• Сергій П***

Отлично

Сергій, вітаємо. Дякуємо за зворотний зв'язок. Доповніть догляд Dercos кондиціонером проти лупи для усіх типів волосся та подразненої шкіри голови від бренду Vichy. Формула кондиціонера з піроктон оламіном і гіалуроновою кислотою, розроблена саме для усунення видимих лусочок і зменшення відчуття свербіння. Засіб залишає шкіру голови та волосся глибоко зволоженими. Бажаємо здоров'я Вашому волоссю!

• Жаннета С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Жаннета, вітаємо. Дякуємо за високу оцінку, приємно бачити Вас задоволеною. Бажаємо вдалих результатів!