- AI аналіз відгуків110 відгуків: позитивний: 80%, нейтральний: 15%, негативний: 5%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Ольга Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага/об'єм: 1 кг
Це дуже гарний і корисний корм для шиншил, а бонус -невисока ціна. Насправді є набагато дорожчі продукти, які позиціонують себе як корисні, але мають у складі досить суперечливі складові, як наприклад горох, нечищене соняшникове насіння та ін. Шиншилла його дуже любить.
- Переваги:
- Корисний беззерновий корм, що підходить шиншиллі після хвороби
- Недоліки:
- Мало купила по акції
- НаталіВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага/об'єм: 1 кг
Хороший корм, шиншил їсть його як основний вже більше 10 років. Це єдиний корм для шиншил, який він майже повністю з'їдає, а не викидає з кормушки
- Татьяна Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага/об'єм: 1 кг
Лучший корм для шиншилл
- максимов е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага/об'єм: 1 кг
Гарний
- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага/об'єм: 1 кг
Саме те, що треба для шиншили: це так би мовити пресоване сіно в гранулах. Тваринка його обожнює)))
- Переваги:
- Повноцінне харчування для шиншил сіно (зате нема сміття при використанні)
- Недоліки:
- Ну хіба що ціна: 1кг сіна коштує набагато дешевше, зате використання такого виду сіна не потребує прибирання
- Христина З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага/об'єм: 1 кг
Найкращий корм. Шиншила їсть вже багато років і прекрасно себе почуває.
Добрий день!
Дякуємо за довіру та вибір бренду Vitakraft! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.
Якщо у Вас виникнуть запитання, будь ласка, звертайтеся!
Бажаємо Вам гарного дня!
- Дарья Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага/об'єм: 1 кг
С самого начала кормили одним кормом но его сложно найти и решили купить Vitapol Karma. В первый день кушала очень хорошо, а сегодня отказывается наотрез. Купили этот корм как последнюю надежду, и ура кушает с удовольствием поэтому рекомендую.
- Переваги:
- Шиншиллка кушает, пахнет приятно
- Недоліки:
- Пока нету
- Елена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага/об'єм: 1 кг
Единственный корм, который мой 10летний шиншилл с удовольствием ест. Пробовала разные вводить в рацион, но все равно возвращаюсь к Витокрафту. Да и цена тут одна из самых приемлемых. Отдельное спасибо магазину за скорую обратную связь для изменения адреса доставки и оперативнось. С Вами приятно иметь дело уже много лет)
- Переваги:
- Цена. Качество. Объем.
- Недоліки:
- Нет.
- Піскорська Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага/об'єм: 1 кг
Шиншилу за вуха не відтягнеш) Це найкращий корм який зараз є на українському ринку. Співвідношення вітамінів та мінералів, вуглеводів, жирів, білків - саме таке, як потрібно для шиншили.
- Переваги:
- Недоліки:
- Упаковка. Хотілось би ще в поліетиленовий кульочок, щоб було засипане, але може просто в картонній коробці краще - я не знаю. Не фахівець у цій справі)
- ГалинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага/об'єм: 1 кг
Очень хороший корм. Мне его посоветовали зоводчики шиншилл и я довольна,как и шиншиллы. До него пробовала много кормов,но у шуш все время выплывали какие то проблемы с пищеварением. После того как одна шиншилла чуть не умерла из за не качественного корма приобретенного в зоомагазине,перешла по советам на Vitakraft и не жалею. Стоит конечно не дешево,но лечение шиншилл,нервы и жизнь зверьков стоит куда дороже. Советую всем.
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- tutssi00Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага/об'єм: 1 кг
Отличный корм! Даю этот корм своим морским свинкам, поскольку это один из немногих кормов в Украине с хорошим составом!
- Переваги:
- Качественный корм, небольшая цена.
- Ольга А***
А он для свинок подходит? Вы не в курсе?
- ДарьяПродавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага/об'єм: 1 кг
Отличный корм!
- Ольга Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага/об'єм: 1 кг
Самий найкращий корм для шиншиляток
- Переваги:
- Всі достоїнства
- Недоліки:
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага/об'єм: 1 кг
Дуже добрий корм. Нашому улюбленцю, близько 20 років. Більше 10 років, харчується цим кормом
- Ольга
А скажіть будь ласка хто ваш улюбленець?
- Валентина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага/об'єм: 1 кг
Быстро пришёл ,корм свежий, хорошо упакованный
- Переваги:
- Шиншилла охотно его ест.
- Недоліки:
- Не нашла
- Овчар Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага/об'єм: 1 кг
Шушику подобається
- Переваги:
- якісний корм
- Недоліки:
- Не знайшла
- Анна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага/об'єм: 1 кг
Чудовий базовий корм без домішок. Всім рекомендую!!!
- Недоліки:
- Наталия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага/об'єм: 1 кг
Багато років купляємо цей корм для своїх шиншил. Задоволені і якістю, і ціною.
- Переваги:
- якісний корм
- Недоліки:
- Каріна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага/об'єм: 1 кг
Наша шиншила дуже любе його!
- Елена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага/об'єм: 1 кг
Добре їсть. І на шлунок дуже гарно впливає волосяний покрив тварини.
- Переваги:
- якість
- Недоліки:
- Не знаю
- Наталия В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага/об'єм: 1 кг
Перепрошували не один корм для своїх шиншилок. Vitakraft- це один з найкращих кормів.Так, як це гранули. Їдять все. Не перебирають:) Повноцінний склад для їх росту та життя Ми ще берем цієї фірми шаріки. Це для них смаколик
- Переваги:
- Гранульований корм
- Недоліки:
- Сергей У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага/об'єм: 1 кг
Отличный корм, берём морским свинкам, едят весь!
- Переваги:
- Экономично
- Недоліки:
- Андрій Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага/об'єм: 1 кг
Купую для двох білок дегу вже довгий час. Їм подобається.
- Переваги:
- Якісний та сбалансований
- Билык Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага/об'єм: 1 кг
От корма зверек не отказывается, съедает почти весь, за исключением самых маленьких кусочков, которые, вероятно, не может удержать лапками. А т.к. размер гранул маленький, то и таких кусочков в остатке хватает. Цена этого корма ниже, чем подобных, поэтому главным остается то, что корм нравится по вкусу.
- Переваги:
- съедается быстро
- Недоліки:
- маленький размер гранул
- кирилл Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага/об'єм: 1 кг
Очень нравится шуше, сразу начала есть после семян, аж скачет по клетке когда набирает корм.
- Переваги:
- Съедает все
- Роман Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага/об'єм: 1 кг
Шушан задоволений
- Переваги:
- Гризун щасливий
- Недоліки:
- Юлия С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага/об'єм: 1 кг
Питомцу понравился, недостатков не заметила.
- Переваги:
- Шиншилла ест, ни чего лишнего
- Недоліки:
- Не обнаружили
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага/об'єм: 1 кг
мои 6 шиншилл с удовольствием едят только этот корм. до этого покупали в ведёрках,.но он испортился - шиншилл, причём всех стало от него поносить. перешли на этот и очень довольны.
- Переваги:
- вкусный корм, шиншиллы едят с удовольствием, не вызывает расстройства желудка
- Руслана Б***
Да-да шиншиллам нельзя зерновой корм. Я только этим кормлю уже 4 года и никаких проблем со здоровьем у шиншилл
- Філатова М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага/об'єм: 1 кг
это единственный гранулят, который едят мои две шиншиллы
- Переваги:
- качество
- Недоліки:
- нету
- ja.natalВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага/об'єм: 1 кг
Моё мнение - это лучший корм для шиншилл. Ну и конечно на Розетке порадовала цена, значительно ниже, чем в зоомагазинах.
- Переваги:
- Качество, цена
- Недоліки:
- Юлія Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага/об'єм: 1 кг
Як завжди швидко все відправили і ціни набагато нижчі від інших магазинів.
- Недоліки:
- ДэнВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага/об'єм: 1 кг
Супер прикормка)
- Переваги:
- Всё
- Недоліки:
- АнастасияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага/об'єм: 1 кг
Купила кролик, кушает с удовольствием))
- Переваги:
- Недорого
- Tanya V***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага/об'єм: 1 кг
Найкращий корм, який швидко і добре йде шиншилі. Прості гранули, яле по тому, як з"їдаються, кращого не зустрічали серед інших кормів. Ціна адекватна. Упаковка теж зручна і продумана для використання.
- Переваги:
- якість товару. зручна упаковка. ціна
- Недоліки:
- Анастасия Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага/об'єм: 1 кг
Поначалу не ел наш шуш его, так как не привык к хорошему корму после зоо где одними зёрнами кормили, но со временем удалось перевести на этот замечательный основной корм. Цены ниже, чем на Розетке нигде не нашла. Остались все довольны! Спасибо!
- Переваги:
- Цена, хороший состав.
- Недоліки:
- Не нашлось.
- Сербина И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага/об'єм: 1 кг
Замечательный корм, шушик уплетает его как основное питание и чувствует себя прекрасно. Розетке спасибо за цену, здесь корм дешевле чем у нас в городе. Всегда беру с запасом несколько пачек корма. Буду ждать акцию на бесплатную доставку, так это вообще вау)))))
- Переваги:
- замечательный корм без нюансов
- Недоліки:
- нету