Відгуки покупців про Вітаміни GimCat Every Day Kitten для кошенят таблетки 40 г
- Інна Б***Відгук від покупця. Продавець: Котогав
Чудові вітаміни, даю шестимісячній киці, з задоволенням їх їсть.
Дякую за швидку доставку.- Продавець Котогав
Інно Буянська, щиро дякуємо за відгук! Дуже приємно, що GimCat Nutri Kitten Bites сподобалися вашій шестимісячній киці та вона ласує ними із задоволенням. Раді, що замовлення швидко до вас дісталося. Бажаємо вашій маленькій красуні рости здоровою, активною та тішити вас щодня!
- Яніна С***Відгук від покупця. Продавець: Котогав
Я замовляла у вас інші вітаміни
- Переваги:
- Відправили не ті вітаміни, які замовляла
- Продавець Котогав
Доброго дня!
Дякуємо за ваш відгук. Перепрошуємо за непорозуміння, яке виникло.
Ви отримали оригінальний товар від того ж виробника, однак виробник нещодавно оновив дизайн упаковки та склад продукту. На жаль, ми не встигли своєчасно оновити інформацію та фотографії в картці товару, через що виникло враження, що було надіслано інший товар.
Ми вже працюємо над виправленням інформації, щоб уникнути подібних ситуацій у майбутньому.
Ще раз перепрошуємо за незручності та дякуємо, що звернули нашу увагу на цей момент. Ваш зворотний зв'язок допомагає нам ставати кращими.
З повагою, команда Koтогав
- Вікторія Б***Відгук від покупця. Продавець: Котогав
Ввічливий продавець, швидка доставка, все добре запаковане. Назначив ветеренар, для кошеняти. Просто кладу на тарілочку, і він їх з задоволенням зʼїдає. Це наша перша упаковка, тож сказати поки про результат не можу, але читала багато класних відгуків про ці вітаміни.
- Продавець Котогав
Вікторіє, щиро дякуємо вам за такий детальний відгук!
Дуже приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом, швидкою доставкою та пакуванням .
Раді чути, що кошенятко із задоволенням їсть вітаміни. Сподіваємося, вони принесуть очікувану користь і допоможуть вашому улюбленцю рости здоровим та активним .
Будемо раді вашим наступним замовленням!
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: PetPoint
Хорошие витамины. Котик хрумает с удовольствием. Компания как же отличная, отнеслись с пониманием. Отправили быстро
Спасибо - Надежда С***Відгук від покупця. Продавець: PetPoint
В зоомагазине консультант мне порекомендовал двухмесячному котёнку попробовать эти витамины. Котёнок вкусил, начал жадно хрумкать. Затем нашла в "Розетке" эти витамины, сейчас ему четыре, также набрасывается и превосходно выглядит мой Скоттиш страйт.
- Переваги:
- Отличные
- Недоліки: