Відгуки покупців про Кемпінгове, садове крісло для рибалки, дачі та відпочинку розкладне туристичне до 110 кг Vitan Гойдалка (2110007)
- Наталія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний
Чудова річ для релаксу! Рекомендую!!!
- Переваги:
- Легка, зручно складається та розкладається
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Дуже приємно, що Крісло "Качалка" d20 мм (Текстилен, Блакитна смуга) дарує Вам комфорт та відпочинок. Бажаємо приємного користування!
- Вадим Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний
Чудове,зручне крісло-гойдалка. Легке,швидко складається,в різне авто вкладається за хвилини. Якістю та товаром задоволений. Рекомендую.
Доброго дня! Дякую вам за такий приємний відгук! Дуже раді чути, що крісло-гойдалка вам сподобалося Ваша рекомендація цінна як для нас, так і для майбутніх покупців. Нехай служить вам довго і з радістю!
- ВладВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний
Отличная качалка. Идеально подошла на балкон.
Дякуємо за Ваш відгук! Радий чути, що качалка чудово підійшла для балкона. Бажаємо приємного та комфортного відпочинку кожного дня!
- Алла Г***Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний
Шикарний ліжечок. Міцна, текстиль приємний на дотик. Легко складається і не займає багато місця.
- Переваги:
- Стальна опора.
Дякуємо за відгук! Ми впевнені, що ви будете задоволені якістю та довговічністю. Міцна сталева опора й якісний текстиль гарантують комфорт і надійність на довгий час.