Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Кемпінгове, садове крісло для рибалки, дачі та відпочинку розкладне туристичне до 110 кг Vitan Гойдалка (2110007)

Оцінка користувачів 5/5
на основі 4 відгуки
  • Наталія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний

Чудова річ для релаксу! Рекомендую!!!

Переваги:
    Легка, зручно складається та розкладається

Щиро дякуємо за Ваш відгук! Дуже приємно, що Крісло "Качалка" d20 мм (Текстилен, Блакитна смуга) дарує Вам комфорт та відпочинок. Бажаємо приємного користування!

• Вадим Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний

Чудове,зручне крісло-гойдалка. Легке,швидко складається,в різне авто вкладається за хвилини. Якістю та товаром задоволений. Рекомендую.

Доброго дня! Дякую вам за такий приємний відгук! Дуже раді чути, що крісло-гойдалка вам сподобалося Ваша рекомендація цінна як для нас, так і для майбутніх покупців. Нехай служить вам довго і з радістю!

• Влад
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний

Отличная качалка. Идеально подошла на балкон.

Дякуємо за Ваш відгук! Радий чути, що качалка чудово підійшла для балкона. Бажаємо приємного та комфортного відпочинку кожного дня!

• Алла Г***
    Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний

Шикарний ліжечок. Міцна, текстиль приємний на дотик. Легко складається і не займає багато місця.

Переваги:
    Стальна опора.

Дякуємо за відгук! Ми впевнені, що ви будете задоволені якістю та довговічністю. Міцна сталева опора й якісний текстиль гарантують комфорт і надійність на довгий час.