- Геннадий Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Читаючи попередні відгуки думав купляти чи ні. Купив, зібрав. Так стільниця прямокутна, але та що на фото мені не дуже і подобається. Товщина стільниці та планки 1,2см, Висота без коліщат ( я їх не ставив) 87см. Шурупи на планку поставив ще довші, але тонші ніж в комплекті, бо у комплекті товстуваті може планка тріснути.
Моя думка що ціна та якість ідеальні. Дружині дуже подобається. Рекомендую.- Переваги:
- Ціна, якість, 17 ноут з мишкою вміщуються ідеально.
- Недоліки:
- Шурупи для нижньої планки товстуваті.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Стільниця зовсім не така, як в описі (виявилася прямокутною і тонкою з ДВП (міліметрів 9). Нижня планка тонка і теж з ДВП, звичайно лопнула, при вкручуванні в неї одного з 4 великих шурупів. Чекати чогось супер крутого і якісного за такі гроші – несерйозно. Покупався для ноутбука, як тимчасове рішення для орендованої квартири. Тому, враховуючи ціну столика - оцінюю його як "Добре".
- Переваги:
- Недорогий
- Недоліки:
- Стільниця зовсім не така, як в описі. Конструкція хлипкувата
- игорь к***Продавець: Rozetka
ціна та якість спів мірні.
- Оксана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Замовила столик, забрала, розпакувала вдома і побачила що це геть не такий столик, як на фото. Тонка біла! дсп, інструкції немає, якість жахлива.
- Переваги:
- Ще не знайшла
- Недоліки:
- Геть інший столик