Відгуки покупців про Бездротовий геймпад Brazzers для PS4 Wireless DualShock 4, роз'єм для навушників, LED light bar, 3.7V, 600mAh, Blister-box Orange (YT35954)
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий
Повернення товару поки що, маю надію що хоч кошти повернуть)
- Недоліки:
- В описі товару вказано що контролер називається «Dual shock” приїжджає “Double shock” , стіки працюють через раз, л2 р2 , системою зчитуються як одна кнопка, тобто працюють некоректно
- Вячеслав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-синій
Джостик аналог но робочий
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Девайс поломався після першого використання. Хочу поміняти, бо придбав послугу "обмін".
- Переваги:
- Бескоштовна доставка
- Недоліки:
- Поломка відразу
- Олександр Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Мені джойстик сподобався все добре
- Переваги:
- Хороший джойстик за свою ціну
- Игорь С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений з синім
Отличный бюджетный геймад, приятные стики и кнопкт, пластик корпуса нормальный, курки в меру тугие, вибромоторчики правда чуть слабоваты, но это не делает его хуже. Плюс полноценный тачпад и интересный цвет.
В целом покупкой доволен, геймпад максимально приближен к оригинальному PS4- Переваги:
- Добротная сборка, приятное нажатие клавиш и стиков, нормальный пластик, plug n play
- Недоліки:
- Пока не обнаружены
- Омар Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Дуже гарний геймпад
- Ярослав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений з синім
Жахлива комплектація, якість збірки також бажає кращого, є зазори, одні кнопки наживаються гірше інших, особливо L2 і R2, велика мертва зона стіків.
- Переваги:
- Недоліки:
- Збірка
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Спасибі. Дуже добре упаковано і працює справно
- Ирина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі
Не возможно подключить к PS4
Пробовали несколько раз, но к сожалению джойстик не реагирует совсем
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
- Максим С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Товар не хоче під'єднюватися до пс4 але він під'єднюється тільки з проводом micro-USB
- Переваги:
- Працює тільки з шнуром
- Недоліки:
- Не працює без шнура
- Михаил К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Не работает кнопка R2
- СтасВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Вроді поки працюють всі кнопки і проблем в іграх немає) З часом буде видно чи відпрацює хоч рік. Якість середня, але як для аналога то норм. Приблизно до 3,5-4 годин гри на повному заряді хватає.
- Переваги:
- працює
- Андрей П***
як працює?
- СтасВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
замовив і кнопка "options" сама час від часу нажимається, може це якийсь прихований AI ? Віддав по гарантії, бо не встиг повернути протягом 14 днів, так як купляв наперед як подарунок до Миколая. Пізініше відпишу як все вирішилось)
Доброго дня! Нам щиро шкода, що вам трапився геймпад із недоліком. Ми вже передали вашу інформацію на виробництво для детального аналізу та усунення цієї проблеми в майбутньому. Хочемо зазначити, що 99% наших геймпадів працюють бездоганно, і ми докладаємо максимум зусиль, щоб забезпечити якість кожного продукту. Дякуємо вам за ваш відгук – він допомагає нам ставати кращими!
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі
Опис не відповідає дійсності
- Переваги:
- Відповідає фото
- Недоліки:
- Не працює
- Женя
що саме не відповідає?
- Иван П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Товар пришёл уже нерабочий. Не советую никому покупать.
- Эдуард К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
На працює кнопка R2 і тепер не можу його не обміняти нічого ось так купувати у вас нові товари
- Михаил К***
Добрый день.
Как решили вопрос?та же проблема. - Представник постачальника
- Тарас Т***Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Только что забрал, подключил, пол часа + - поиграл и все отлично, никаких проблем, а там время покажет...
Можно смело брать, за такие деньги отличный вариант! Тем более как 2й или 3й джойстик в семье, для гостей)
P.S. за батарею пока рано говорить, но люди говорят + - 4 часа игры держит.- Переваги:
- Прозрачный стиль, не скрипит в руке.
- Недоліки:
- --------------
- ТимофійПродавець: Rozetka. Колір: Синій
Добрий гемпад та за малі гроші